چهارشنبه 31 شهریور 1389   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

آخرين وضعيت جسمانی محسن صفايی فراهانی، پارلمان‌نيوز

پارلمان‌نيوز: همسر مهندس محسن صفايی فراهانی در مورد آخرين وضعيت سلامتی او اظهار داشت: ايشان از سه شنبه هفته گذشته (۲۴شهريورماه) و پس از گذشت مدت دوهفته از بروز عارضه قلبی در زندان برايشان و پس از پيگيريهای فراوان و مکرر در بخش مراقبتهای ويژه (CCU) يکی از بيمارستانهای تخصصی قلب تهران بستری و تحت نظر قرارگرفته اند.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


به گزارش پايگاه خبری فراکسيون خط امام(ره)مجلس«پارلمان‌نيوز»، او اضافه کرد: مهندس صفايی فراهانی تا تاريخ ۲۴شهريور برخلاف اخبار منتشرشده در برخی رسانه ها، در هيچ بيمارستانی بستری نشده بودند و تنها برای دو نوبت معاينه و آزمايش پزشکی در بيمارستانهای مدرس و طالقانی حاضرشده و بلافاصله مجدداً به زندان اوين بازگردانده شده بودند.

عفت خطيبی با تشکر از همکاری دادستان تهران در موافقت با انتقال ايشان به بيمارستان تخصصی و ترتيب داده شده توسط خانواده، در مورد آخرين وضعيت درمانی ايشان اظهار کرد: ظرف مدت يک هفته گذشته و پس از بستری شدن در بيمارستان، آقای صفايی فراهانی تحت نظر پزشکان متعدد با تخصصهای مختلف از جمله قلب، مغز و اعصاب و روان و .... قرارگرفته و آزمايشهای متعددی در مورد وضعيت سلامتی ايشان به عمل آمده که کماکان نيز ادامه داشته و هنوز پزشکان به تشخيص خاصی در مورد مشکلات حادث شده، درمان آنها و همچنين اطمينان از عدم رخداد مجدد اين مشکلات دست نيافته اند و مسير درمان و مداوای پزشکی ادامه دارد. متاسفانه تاکنون هيچ بهبودی خاصی حاصل نشده و ايشان کماکان تحت مراقبت دائمی پزشکان متخصص و در بخش مراقبتهای ويژه بستری هستند.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016