چهارشنبه 7 مهر 1389   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

سردار احمدی مقدم: سناريو ارتباط قتل دکتر سودبخش با حادثه کهريزک منتفی است، ايسنا

ـ سودبخش هيچ سابقه‌ای سياسی ندارد


فرمانده نيروی انتظامی روز چهارشنبه سناريوی ارتباط بين قتل دکتر سودبخش با حادثه کهريزک را منتفی دانست و گفت: اين پزشک هيچ سابقه‌ای سياسی ندارد.

به گزارش خبرنگار «حوادث» خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، سردار اسماعيل احمدی مقدم در نشستی با خبرنگاران که به مناسبت هفته «نيروی انتظامی» انجام شد، در پاسخ به سوالی مبنی بر شايعه ارتباط قتل دکتر سودبخش با حادثه کهريزک، اظهار کرد: قتل اين پزشک هيچ ربطی به موضوعات سياسی ندارد و هيچ سرنخی هم موجود نيست و اين سناريو کاملا منتفی است.

وی افزود: با استعلامی که از وزارت علوم داشته‌ايم، وی هيچ سابقه‌ای در فعاليت‌های سياسی نداشته و حتما اين موضوع سياسی نيست، پليس هم به دنبال آن است که عامل يا عاملان اين پرونده‌ را به زودی شناسايی کند.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


فرمانده نيروی انتظامی در رابطه با پرونده‌ سرقت مجسمه‌های تهران هم اظهار کرد: اين پرونده‌ هنوز کشف نشده است، نمی‌توانيم اظهار نظری کنيم، اما در صورت کشف اين پرونده‌ پليس آگاهی اولين دستگاهی خواهد بود که اين موضوع را اطلاع‌رسانی خواهد کرد، نه اين که مانند کشف پرونده‌ دومين پزشک در تهران پليس آخرين نفر باشد.


بنرهای برخورد با مزاحمان نواميس را برداشتيم

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اجرای طرح مزاحمان اجتماعی و فرق اين طرح با مزاحمان نواميس، يادآور شد: يکی از انتقاداتی که وزير کشور از پليس داشت، اين بود که عنوان مزاحمان نواميس خيلی خوب نيست، در نتيجه دو روز پس از اظهار نظر وزير کشور، بنرهای برخورد با مزاحمان نواميس را برداشتيم.

احمدی مقدم ادامه داد: پليس در طرح مزاحمان اجتماعی به دنبال ايجاد آرامش برای مردم است و هر مساله‌ای که موجب مزاحمت اجتماعی شود، با آن برخورد خواهد کرد.

وی در پاسخ به اين‌که در بيان علت عدم اطلاع‌رسانی در اين باره، اظهار کرد: با توجه به اين‌که در آستانه هفته «نيروی انتظامی » هستيم، نخواسته‌اند که اين گونه مسايل پر رنگ شود، چون در تلاشيم در هفته ناجا، رحمت پليس را بيشتر نشان دهيم، در مجموع پليس کار خود را تعطيل نکرده است و پس از هفته نيروی انتظامی طرح‌های پليس به صورت متمرکز اجرا خواهد شد.

فرمانده نيروی انتظامی درباره افزايش اعتماد مردم به پليس اظهار کرد: به منظور افزايش اعتماد مردم به پليس با مجرمان و متخلفان در نيروی انتظامی به صورت بسيار شديدتری برخورد می‌کنيم.

وی استخدام صحيح نيروها بحث آموزش در رابطه با رفع مشکلات کارکنان نيروی انتظامی، تجهيز پليس، افزايش نظارت‌های سازمانی را از جمله اقدامات صورت گرفته برای صيانت از کارکنان پليس در نيروی انتظامی عنوان کرد.


کاهش ۱۰ تا ۱۲ درصد جرايم کارکنان نيروی انتظامی


نيروی انتظامی با همکاری با تبهکاران و باندها در سازمان اغماضی ندارد

احمدی مقدم افزود: آمار سازمان قضايی نيروهای مسلح نشان می‌دهد که به صورت ميانگين جرايم کارکنان نيروی انتظامی ۱۰ تا ۱۲ درصد هر سال کاهش يافته است، اين در حالی است که ميزان تخلفات کارکنان هم کاهش چشمگيری داشته است.

وی اضافه کرد: نيروی انتظامی از جرايمی همچون رشوه، همکاری با تبهکاران و باندها، ابطال اخلاقی در محيط سازمانی به شدت برخورد می‌کند و به هيچ عنوان اغماضی نخواهد داشت.


دريافت رشوه توسط پليس کاهش يافته است


سالانه يک‌هزار و ۵۰۰ پرسنل نيروی انتظامی مجرم شناخته می‌شوند

به گفته فرمانده نيروی انتظامی امروز شهرتی که در گذشته گرفتن رشوه در بين پليس وجود داشت تا حد زيادی از بين رفته است.

وی با اعلام اينکه سالانه به صورت ميانگين يک‌هزار و ۵۰۰ نفر از پرسنل نيروی انتظامی به عنوان مجرم شناخته می‌شوند که البته همه اين افراد جرمشان سنگين نبوده، يعنی اين گونه نبوده که آن‌ها همگی رشوه گرفته‌اند.گفت: البته اين ميزان نسبت به گذشته کاهش يافته است.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016