چهارشنبه 30 آذر 1390   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

تحريم های تازه آمريکا عليه يک فرد و ۱۰ شرکت مرتبط با کشتيرانی ايران، راديو فردا


وزارت خزانه داری آمريکا، روز سه شنبه اعلام کرد، يک فرد و ۱۰ شرکت مستقر در مالت را به اتهام ارتباط با شرکت کشتيرانی جمهوری اسلامی مورد تحريم قرار داده است.

ديويد کوهن، معاون وزير خزانه داری آمريکا در امور تروريسم و اطلاعات مالی در اين زمينه گفته است:«تازمانی که شرکت کشتيرانی جمهوری اسلامی و شرکت های جانبی آن برای دور زدن تحريم های بين المللی به اقدامات فريبکارانه خود ادامه دهند، مانيز همانند امروز شرکت های صوری و همچنين مديران مرتبط با کشتيرانی جمهوری اسلامی را افشا کرده و می کوشيم تا تجارت غيرقانونی انها را متوقف کنيم.»



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


به گزارش خبرگزاری رويترز، تحريم های روز سه شنبه بخشی از تلاش ها امريکا برای تشديد فشار بر ايران برای توقف برنامه های حساس هسته ای اين کشور از طريق مسدود کردن دارايی ها افراد و شرکت هايی است که با اين برنامه مرتبط هستند. اين تحريم ها همچنين در راستا قطع ارتباط اين افراد و شرکتها با سيستم مالی و تجاری امريکا است.

امريکا پيشتر شرکت کشتيرانی جمهوری اسلامی را به دليل ارتباط با برنامه هسته ای و موشکی ايران مورد تحريم قرار داده است.

وزارت خزانه داری امريکا می گويد، جمشيد خليلی، مديرعامل شرکت کشتيرانی ايران و هند، را نيز در فهرست افراد مورد تحريم قرار داده است.

وزارت خزانه داری آمريکا همچنين اضافه کرده است: شرکت کشتيرانی ايران و هند پيش از اين توسط آمريکا در سال ۲۰۰۹ و شورای امنيت سازمان ملل متحد در سال ۲۰۱۰ مورد تحريم قرار گرفته است.

پيشتر محمدحسين داجمر، مديرعامل شرکت کشتيرانی ايران خرداد ماه سال جاری از تحريم های بين المللی عليه کشتيرانی جمهوری اسلامی انتقاد کرده بود.

محمدحسين داجمر در خصوص تحريم های بين المللی گفته بود:« مهمترين قطعنامه ای که در سال ۲۰۱۰ ميلادی که به تعبير خودشان قطعنامه هوشمندی است قطعنامه ۱۹۲۹ بود که در بخشی از بند های ۱۴ لغايت ۲۲ آن محدوديت هايی برای کشتيرانی جمهوری اسلامی ايران اعمال شده است که درآن به دولت ها اين اختيار داده شده که خودشان در خصوص شمول تحريم ها اتخاذ تصميم کنند.»


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016