دوشنبه 13 شهریور 1391   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

نيويورک تايمز: آمريکا تهديد نظامی خود عليه ايران را افزايش می‌دهد

راديو زمانه ـ نشريه نيويورک تايمز نوشت، دولت باراک اوباما طبق برنامه، تهديدات نظامی خود را عليه ايران افزايش می‌دهد تا از اين طريق هم اسرائيل را قانع کند که به حمله يک‌جانبه عليه ايران دست نزند و هم تهران را وادار به مذاکرات جدی‌تر در رابطه با برنامه‌های اتمی‌اش کند.

به گزارش جروسالم پست، در مطلب روز دوشنبه، سه سپتامبر (۱۳ شهريور) نيويورک تايمز آمده است، قدم‌های جديدی که دولت اوباما برداشته شامل مانورهای نيروی دريايی و قرار دادن سيستم‌های جديد ضدموشک در خليج فارس است، همچنان که با اعمال تحريم‌های نفتی عليه ايران، موجب زيان‌های اقتصادی برای آن می‌شود.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


اين گزارش پس از سخنان روز گذشته (يکشنبه) بنيامين نتانياهو، نخست‌وزير اسرائيل منتشر می‌شود که گفته بود جهان هنوز با ايران اتمام حجت نکرده و نتوانسته رژيم ايران را وادار به دست کشيدن از جاه‌طلبی‌های هسته‌ای آن بکند.

در گزارش نيويورک تايمز آمده است: "دولت آمريکا در عين حال، اظهارات جديد باراک اوباما را درباره آن‌چه که ممکن است باعث اقدام نظامی آمريکا شود و همچنين فعاليت‌های مخفيانه‌ای را که پيش‌تر بررسی و با آن مقابله شده بود، مد نظر قرار می‌دهد."

در حالی که فقط دو ماه تا برگزاری دور جديد انتخابات رياست جمهوری آمريکا فرصت باقی است، مقامات ارشد دولت اوباما هنوز در مورد اين‌که شدت مقابله با ايران چه ميزان بايد باشد با يکديگر اختلاف نظر دارند.

ميت رامنی، نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات رياست جمهوری آمريکا، اوباما را به اين دليل که به باور رامنی، برای خنثی کردن فعاليت‌های ايران برای ساخت سلاح‌های هسته‌ای اقدامات کافی را صورت نداده است، به شدت مورد حمله قرار داد و برای حمله به جمهوری اسلامی در اين زمينه اعلام آمادگی کرد.

طبق گزارش نيويورک تايمز، برخی از مشاوران اوباما او را تحت فشار قرار می‌دهند تا به‌طور نيرومندانه‌تری در مورد اقدام نظامی عليه ايران اعلام آمادگی کند تا به اين طريق، پشتيبانی خود از اسرائيل را نشان دهد.

اين در حالی است که ديگر مقامات دولت آمريکا به رئيس‌جمهور هشدار می‌دهند که در اين زمينه جانب احتياط را داشته باشد چرا که به باور آنها اسرائيل سعی دارد اوباما را به مقابله نظامی با ايران پيش از زمان لازم متعهد کند.

دولت اوباما معتقد است که هنوز برای حل مسئله هسته‌ای ايران از طريق اقدامات ديپلماتيک و تحريم‌ها فرصت هست.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016