پنجشنبه 16 شهریور 1391   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

گزارشگران بدون مرز: ايران زندان زوج‌های روزنامه‌نگار

گزارشگران بدون مرز با محکوم ساختن زندانی کردن ژيلا بنی يعقوب، روزنامه‌‌نگار و مدافع حقوق زنان، نوشت: "از فردای انتخابات مورد مناقشه خرداد ١٣٨٨، بيش از ٥٧ زن روزنامه‌نگار و وب‌نگار بازداشت و از سوی دادگاه‌های انقلاب اسلامی به حبس‌های زندان از شش ماه تا ٧ سال محکوم شده‌اند."



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


گزارشگران بدون مرز زندانی کردن ژيلا بنی يعقوب، روزنامه‌‌نگار و مدافع حقوق زنان را محکوم می‌کند. مدير سايت کانون زنان ايران که پيش از اين به يک سال زندان محکوم شده بود، در تاريخ ١٢ شهريور برای سپری کردن مدت محکوميت خود روانه‌ی زندان اوين شد.

ژيلا بنی يعقوب روزنامه‌نگار و وب‌نگار به همراه همسرش بهمن احمدی امويی در تاريخ ٣٠ خرداد ١٣٨٨ و در پی اعتراضات مردمی به انتخاب مجدد محمود احمدی‌نژاد در انتخابات مورد مناقشه‌ی ٢٢ خرداد ١٣٨٨ دستگير شدند. اين روزنامه‌نگار در تاريخ ٢ شهريورماه ١٣٨٨ با سپردن وثيقه‌ای سنگين آزاد، اما بهمن احمدی امويی به پنج سال زندان محکوم شد. ٢٢ آبان ١٣٨٨ شعبه ٥٤ دادگاه تجديد نظر استان تهران، حکم يک سال زندان و ٣٠ سال محروميت از روزنامه نگاری را که پيش از اين از سوی شعبه ٢٦ دادگاه انقلاب به رياست قاضی پير عباس صادر شده بود، تائيد کرد. در تاريخ ٢٢ خرداد ١٣٩١، بهمن احمدی امويی از بند ٣٥٠ زندان اوين، به زندان رجايی شهر انتقال داده شد. زندان رجايی شهر يکی از بدترين زندان های ايران از نظر خشونت و شکنجه و حتا قتل زندانيان است.

زندانی شدن ژيلا بنی يعقوب با همسرش بهمن احمدی امويی تنها مورد زندانی کردن زوج‌های روزنامه‌نگار نيست. روزنامه‌نگار زندانی مهسا امرآبادی که به دوسال زندان محکوم شده است، و از ارديبهشت ماه سال جاری در زندان بسر می‌برد، نيز با همسرش مسعود باستانی که در تيرماه ١٣٨٨ بازداشت و به شش سال زندان محکوم شده است، ديگر زوج روزنامه‌نگار زندانی در ايران هستند.

گزارش‌گران بدون مرز، همچنين نگران وضعيت سلامت روزنامه‌نگار زندانی عيسی سحرخيز مدير و همکار بسياری از روزنامه‌های اصلاح‌طلب از جمله نشريه توقيف شده افتاب است. اين روزنامه‌نگار به گفته خانواده‌اش، از تاريخ ٨ شهريور و در اعتراض به انتقالش از بيمارستان به زندان دست به اعتصاب غذا زده است. عيسی سحرخيز در تاريخ ١١ تيرماه ١٣٨٨ بازداشت و در شهريور ماه همان سال از سوی شعبه ١٥ دادگاه انقلاب تهران به سه سال زندان برای "فعاليت تبليغی عليه نظام" محکوم شد وی همچنين در تاريخ ١٤ مرداد ماه ١٣٩٠ برای فعاليت‌های مطبوعاتی پيش از دوران بازداشت اخيرش، به دوسال زندان محکوم شده است. عيسی سحرخيز از بيمارهای متعددی رنج می‌برد و از پنج ماه پيش در بيمارستان بستری شده بود، وی به سلول‌های انفرادی بند ٢٠٩ زندان اوين منتقل شده است.

گزارش‌گران بدون مرز ياد آور می‌شود جمهوری اسلامی ايران امروز رکوردار محکوم و زندانی کردن زنان روزنامه‌نگار و وب‌نگار در جهان است. از فردای انتخابات مورد مناقشه خرداد ١٣٨٨، بيش از ٥٧ زن روزنامه‌نگار و وب‌نگار بازداشت و از سوی دادگاه‌های انقلاب اسلامی به حبس‌های زندان از شش ماه تا ٧ سال محکوم شده‌اند.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016