دوشنبه 24 مهر 1391   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

داریوش قنبری:اصولگرایان عرصه را به اصلاح طلبان واگذار کنند

وقت آن رسیده كه اصولگرایان و برنامه ریزان جامعه عرصه را به اصلاح طلبان واگذار كنند تا آنها اصلاحات بنیادین را در عرصه‌های مختلف اقتصادی و غیر اقتصادی به وجود بیاورند.

سخنگوی فراکسیون اقلیت مجلس هشتم مجلس شورای اسلامی گفت: اشتغال در كشور ما یك بحث رها شده است و با وجود حجم انبوه بیكاران موجود در كشور به نظر می رسد كسی در ارتباط با وضعیت بیكاری احساس مسئولیت نمی كند و در مجموع این معضل متولی خاصی نداشته و ما شاهد افزایش روز افزون تعداد بیكاران در كشور خواهیم بود.

داریوش قنبری در گفت‌وگو با ایلنا عنوان كرد: هیچ مدیریت درستی در زمینه اشتغال وجود ندارد و در حال حاضر هم قشر تحصیل كرده و هم فاقد تحصیلات ما درگیر بیكاری هستند. بیشترین انتظار از دولت این است كه حداقل مشاغل موجود را حفظ كند زیرا با توجه به عملکرد این دولت توقع ایجاد شغل، انتظار خوش بینانه ای است. خبرها و حكایاتی كه ما می شنویم خبر از، از دست رفتن فرصت های شغلی موجود می‌دهد.

این استاد دانشگاه الزهرا افزود: در حال حاضر كشور ما بهشت دلال‌هاست و بهترین سود را دلال ها می‌برند.افرادی كه هیچ هنری ندارند با ارتباطات و اطلاعاتی كه دارند به وسیله یك تلفن به ثروتهای میلیاردی دست پیدا می كنند كه این وضعیت نه به نفع تولید كننده است و نه به نفع مصرف كننده.

قنبری در ادامه خاطرنشان كرد: مصرف كننده زیر بار گرانی له می شود و سبدهای مصرفی ما روز به روز دچار كاهش و فقر می‌شوند. از طرف دیگر افزایش قیمت ها باعث افزایش قیمت مواد اولیه و كالاهای واسطه ای برای تولید كننده‌ها شده كه این موضوع باعث كاهش فروش تولید كنندگان شده است.

قنبری گفت:‌ این به نفع تولید كنندگان نیست و در این میان تنها دلالان هستند كه نه سرمایه هایشان دچار ریسك و مشكل می شود و نه با دیگر مشكلات اقتصادی جامعه دچار تزلزل و مشكل می شوند و از این هرج و مرجی كه به دلیل برخی سیاست‌های نادرست در اقتصاد كشور به وجود آمده استفاده می كنند.

قنبری در خصوص وضعیت اقتصاد كشور گفت: من وضعیت كنونی اقتصاد كشور را اقتصاد نسبتا ناسالمی می‌دانم كه دلالان بازیگران این قمارخانه هستند و به نحوی یك شبه ثروتهای میلیاردی به جیب می زنند و اوضاع همچنان به نفع آنها به پیش می رود. برای مثال در بازار خودرو یك دلال از یك ماشین پنجاه میلیونی نزدیك به ده میلیون یا بیشتر سود می برد و شاید سودی كه دلالان كسب می كند بیشتر از سود یک كارخانه باشد.

این استاد دانشگاه در ادامه افزود: دلال نه هزینه ای كرده و نه برای تولید زحمتی را متحمل شده است در ارتباط با سایر كالا ها هم وضع به همین شكل است و همان طوری كه گفتم كشور ما بهشت دلال‌ها است.تولید كنندگان به انحاء مختلف در كشور دچار مشكل هستند، چه از طرف وامهایی كه گرفته اند و چه از طرف مشكلات تحریم‌ها و مشكلاتی كه برای تهیه مواد اولیه با آن دست به گریبان هستند.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


قنبری ادامه داد: بحث افزایش قیمت‌ها بر فروش محصولات كارخانه‌ها تاثیرگذار است و بعضا مشكلات به وجود آمده باعث تعطیلی صنایع و تولیدات داخلی شده است و مجموع این اتفاقات باعث ایجاد مشكل در اشتغال و پایین آمدن نرخ رشد اقتصادی و درآمد ملی شده است. در حال حاضر به جای رشد اقتصادی، صحبت از یك رشد منفی در اقتصاد كشور است كه نتایج تأسف باری برای اقتصاد كشور به بار خواهد آورد.

داریوش قنبری افزود: با رویه موجود امیدواری چندانی به اصلاح وجود ندارد و تنها اگر دولت و برنامه ریزان یك فضای باز سیاسی را ایجاد كنند كه در آن تمام اقشار و برنامه ریزان جامعه بتوانند به اظهار نظر و عقیده بپردازند و در یك رقابت درست به قدرت برسند میتوانیم امیدی برای بهبود وضعیت كنونی داشته باشیم.

نماینده سابق ایلام در مركز شورای اسلامی گفت: برای ایجاد اصلاح و تغییر نیاز به ایجاد یك تحول در دیدگاه‌ها و روش‌ها است و ما باید به ارزیابی خودمان بپردازیم و نتیجه مدیریتمان را مورد بررسی قرار دهیم. به نظر من وقت آن رسیده كه اصولگرایان و برنامه ریزان جامعه عرصه را به اصلاح طلبان واگذار كنند تا آنها اصلاحات بنیادین را در عرصه‌های مختلف اقتصادی و غیر اقتصادی به وجود بیاورند.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016