تهران- خبرگزاري كار ايران
عضو شوراي مركزي دفتر تحكيم وحدت، گفت: اگر هزينه ندادن مبناي فعاليت جنبش دانشجويي قرار گيرد، فرجام منطقي اين كار ورود به دادگاه محافظهكاري و تسليم در برابر وضع موجود خواهد بود.
علي افشاري در گفتوگو با خبرنگار "ايلنا"، با تأكيد بر اين كه كاركرد جنبش دانشجويي، كاركردي حزبي نيست، گفت: عدهاي قصد دارند جنبش دانشجويي با حمايت از يك كانديدا به عقب برگردد و مانند يك حزب عمل كند.
وي اظهار داشت: ترساندن دانشجويان از فضا موجود ميتواند به نوعي دانشجويان را به محافظهكاري دعوت كند و اين كار ورود به اردوگاه محافظه كاري و تسليم در برابر وضع موجود خواهد بود.
افشاري تصريح كرد: در واقع ادعاي پروژه انتخابات آزاد، توسط كساني مطرح ميشود كه معتقد به شركت در انتخابات هستند و پوششي براي رجوع مجدد جنبش دانشجوي به كاركرد حزبي است.
وي با رد تشكيل ستاد تحريم انتخابات در دفتر تحكيم وحدت، اظهار داشت: اين اتهامي است كه از سوي برخي مطرح شده و ما كاملا آن را رد ميكنيم و بر همان تصميمي كه در شوراي عمومي دفتر تحكيم وحدت به عنوان بالاترين ركن تشكيلاتي اين تشكل، تأكيد داريم.
وي در پايان با تأكيد بر دوري گزيدن جنبش دانشجويي از قدرت، تصريح كرد: كساني كه امروز قصد دارند با تشكيل ستاد انتخابات در دفتر تحكيم وحدت و حمايت از كانديداها، جنبش دانشجويي را از موضع تصميم بالاترين ركن دفتر تحكيم وحدت دور كنند، اين جنبش را از كاركرد واقعي خود دور ميسازند.
همچنين مهدي امينيزاده؛ عضو ديگر شوراي مركزي دفتر تحكيم وحدت در گفتوگو با خبرنگار "ايلنا"، با بيان اين كه هيچگونه تغيير در موضع دفتر تحكيم وحدت كه در بيانيه شوراي عمومي آن بيان شده، به وجود نيامده است،گفت: معتقديم به دليل موانع ساختاري موجود امكان برگزاري انتخابات آزاد و موثر وجود ندارد.
وي تصريح كرد: اگر چه معين در بيانيه خود مطالبات بخشي از جامعه ايران و بخش از فعالان سياسي را مطرح كرده است و كار وي گام موثري از طرف او محسوب ميشود، اما همچنان اين سوال وجود دارد كه چگونه امكان عملي شدن اين اهداف و مطالبات وجود دارد.
اميني زاده با بيان اين كه هنوز توضيحي از سوي معين در اين زمينه داده نشده است، اظهار داشت: معتقديم معين بايد قبل از هر چيز به اين سوالات در برنامههاي خود پاسخ دهد.