شنبه 19 فروردین 1391   صفحه اول | درباره ما | گویا


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

شایع ترین سن اختلال اضطرابی پانیك ۲۰ تا ۳۰ سالگی است

تهران- یك روانشناس بالینی گفت: 'پانیك' یكی از انواع اختلالات اضطرابی است كه در تمام سنین دیده می شود اما شایع ترین سن بروز این اختلال، بین 20 تا 30 سالگی است.

'شمس الدین كهانی' در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: اختلال پانیك به صورت حملات اضطراب بروز می كند و طول مدت حمله حدود 10 تا 30 دقیقه است و در هر یك از حملات، احساس شدید اضطراب، ترس و نگرانی بروز می كند و در مدت چند دقیقه به اوج می رسد.

وی، تعریق و گر گرفتگی، تپش قلب، لرزش بدن، بیقراری، احساس خفگی، سنگین شدن تنفس، درد سینه و قلب، احساس سرگیجه و عدم تعادل، ترس از بروز مرگ ناگهانی، ترس از دست دادن كنترل روانی را از علایمی دانست كه همراه با اضطراب فرد مبتلا به پانیك دیده می شود.

این روانشناس بالینی اضافه كرد: تعداد حملات اضطرابی از چند بار در هفته تا چند بار در سال متغیر است.

وی با بیان اینكه حملات اضطرابی ناشی از پانیك فرد را از انجام فعالیت های روزمره باز می دارد، گفت: ترس از محیط هایی مانند اتوبوس، مترو و سایر مكان های شلوغ از عوارض این بیماری است.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 




كهانی گفت: با دو روش دارویی و غیردارویی می توان از بروز حملات ناشی از این اختلال پیشگیری كرد.

این روانشناس بالینی اضافه كرد: از آنجا كه خطر عود بیماری در صورت قطع بی موقع دارو، بیش از 60 درصد بوده، بهتر است حتی پس از كنترل كامل حملات پانیك نیز درمان را ادامه داد.

به گفته كهانی، طی یك تا سه هفته از شروع درمان، حملات كم و حتی قطع می شود اما برای كنترل این حملات، لازم است درمان سه تا شش ماه ادامه داشته باشد.

وی تاكید كرد: برای پیشگیری از عود بیماری توصیه می شود، درمان تا

یك سال ادامه یابد.

به گفته كهانی، حملات ناشی از اختلال روانی پانیك منجر به مرگ فرد نمی شود اما زندگی عادی فرد را دچار اختلال می كند.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016