سه شنبه 16 تیر 1388   صفحه اول | درباره ما | گویا


شاه: اسلام‌ستیز یا اسلام‌گرا، اکبر گنجی

اکبر گنجی
مقاله نه تنها مدعای اسلام‌ستیزی شاه را رد می‌کند، بلکه شاه را اسلام‌گرا به‌شمار می‌آورد. البته اسلام و تشیع شاه، اسلام بنیادگرایانه یا ایدئولوژیک نبود. بخش اول نوشتار ناظر به اسلام و تشیع شاه، به روایت محمدرضا پهلوی است. پرسش یا مسأله این است: شاه چه تصویری از اسلام و تشیع و مسلمانی خود و پدرش ارائه می‌کرد؟ او چه روایتی از اسلام‌های رقیب بر می‌ساخت؟ ... [ادامه مطلب]

انتخابات و آينده؟ ابوالحسن بنی‌صدر

Abolhassan Banisadr8.gif
از آن‌جا که دولت استبدادی می‌تواند بازسازی شود، در تهيه قانون اساسی به برچيدن ستون پايه‌های ۱۸ گانه چنين دولتی که شناسائی شده‌اند، می‌بايد تمامی توجه به‌عمل آيد. يعنی اصولی گنجانده شوند که برچيدن اين ستون پايه‌ها را ممکن و بازسازی آن‌ها را ناممکن گردانند  ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

ديدار کروبی، خاتمی و موسوی درباره مسايل سياسی روز: بايد بلافاصله موج بی‌حاصل دستگيری ها خاتمه يابد و دستگيرشدگان آزاد شوند، قلم

قلم - مهدی کروبی، سيدمحمد خاتمی و ميرحسين موسوی روز دوشنبه با يکديگر ملاقات کردند و درباره مسايل سياسی روز تبادل نظر کردند.

به گزارش قلم نيوز، در اين ملاقات در مورد مسايل سياسی روز کشور به ويژه پی‌آمدهای انتخابات و اعتراضات مردم صحبت شد.

در اين جلسه به شدت از حمله به مردم بی‌گناه و حمله به خوابگاه ها و منازل مردم انتقاد شد و نمونه‌های بسيار تکان‌دهنده‌ای از وحشی‌گری‌های لباس‌شخصی‌ها که با حمايت قوای امنيتی صورت گرفته، ذکر شد و با اشاره به شهادت هموطنانی که تنها جرمشان اعتراض به تقلبات انتخاباتی بوده، گفته شد که مردم حرکت های مسالمت جويانه‌ای داشته اند و يک راهپيمايی چند ميليونی خودجوش را با آرامش و نظمی فوق‌العاده اداره کردند که با اندک تدبير و اعتنا به حق آنها و بيزاری جستن از دروغ و بی‌احترامی به مردم امکان داشت جريان امور به يک بحرانی ملی تبديل نشود.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


در اين جلسه با اشاره به سخنان تأسف‌بار خطيبی از منبر نماز جمعه که اقدامی خلاف قانون و خلاف شرع و ضدبشری چون اعتراف‌گيری را تأييد کرده بود، گفته شد که اين نوع رفتارهايی است که اعراب جاهلی با عمار ياسرها داشته اند و جای تعجب است خطيبی که خود بايد حافظ ارزش های اسلامی باشد به اين رفتار اذعان و افتخار نمايد.

کروبی، خاتمی و موسوی با تأکيد بر ضرورت پايان يافتن فضای فوق امنيتی موجود، ادامه اين وضع را تنها به سود افراطی شدن حرکت های سياسی دانستند و گفتند: بايد بلافاصله موج بی‌حاصل دستگيری ها خاتمه يابد و کسانی که پيش از اين بدون ارتکاب کمترين گناهی محبوس شده اند، آزاد شوند و نيروهای نظامی و امنيتی به پايگاه های خود بازگردند.

در پايان اين جلسه دکتر عليرضا بهشتی، دکتر مقدم، مهندس الويری و دکتر امينی به عنوان نمايندگان موسوی و کروبی برای پيگيری امور مربوط به دستگيرشدگان و خانواده شهدا و آسيب‌ديدگان تعيين شدند.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 

























Copyright: gooya.com 2011

Served by C#1 Server #1 in 0.011 seconds