پنجشنبه 11 شهریور 1389   صفحه اول | درباره ما | گویا


شاه: اسلام‌ستیز یا اسلام‌گرا، اکبر گنجی

اکبر گنجی
مقاله نه تنها مدعای اسلام‌ستیزی شاه را رد می‌کند، بلکه شاه را اسلام‌گرا به‌شمار می‌آورد. البته اسلام و تشیع شاه، اسلام بنیادگرایانه یا ایدئولوژیک نبود. بخش اول نوشتار ناظر به اسلام و تشیع شاه، به روایت محمدرضا پهلوی است. پرسش یا مسأله این است: شاه چه تصویری از اسلام و تشیع و مسلمانی خود و پدرش ارائه می‌کرد؟ او چه روایتی از اسلام‌های رقیب بر می‌ساخت؟ ... [ادامه مطلب]

انتخابات و آينده؟ ابوالحسن بنی‌صدر

Abolhassan Banisadr8.gif
از آن‌جا که دولت استبدادی می‌تواند بازسازی شود، در تهيه قانون اساسی به برچيدن ستون پايه‌های ۱۸ گانه چنين دولتی که شناسائی شده‌اند، می‌بايد تمامی توجه به‌عمل آيد. يعنی اصولی گنجانده شوند که برچيدن اين ستون پايه‌ها را ممکن و بازسازی آن‌ها را ناممکن گردانند  ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

جلسه دادگاه حشمت الله طبرزدی در تاريخ ۱۶ شهريور برگزار می شود، کميته گزارشگران حقوق بشر

مهندس حشمت الله طبرزدی، دبير کل جبهه دموکراتيک ايران در روز ۳ شنبه، شانزدهم شهريور ۱۳۸۸ در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران محاکمه خواهد شد.

پيش از اين اولين جلسه دادگاه وی در تاريخ ۱۹ خرداد ماه برگذار شده بود.

اين در حالی است که اتهامات نسبت داده شده به وی «فعاليت تبليغی عليه نظام»، «اجتماع و تبانی به قصد اقدام عليه امنيت کشور»، «توهين به رهبری و رياست جمهوری» و «اخلال در نظم عمومی» بوده، که ايشان هيچکدام از اين اتهامات را نپذيرفته است.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


حشمت الله طبرزدی در تاريخ هفتم دی ماه ۱۳۸۸پس از نا آرامی های عاشورا بازداشت و مدتهای طولانی در سلول انفرادی نگهداری شد، و تحت شکنجه های فيزيکی و روحی قرار گرفت.

با توجه به اينکه دوران بازداشت موقت اين زندانی سياسی در اسفند ماه سال گذشته به پايان رسيده است، اما همچنان در زندان به سر می برد.

اين در شرايطی است که نزديک به ۸ ماه از زمان بازداشت وی گذشته و هم اکنون در زندان رجايی شهر کرج در شرايط بسيار سخت و با حداقل امکانات بهداشتی، نگهداری می شود.

لازم به ذکر است که تا کنون هر سه وکيل ايشان از سوی دستگاه قضايی و امنيتی بسيار تحت فشار بوده اند.به طوری که اقای اوليايی فرد(به بهانه حکم سابق) در زندان اوين و آقای محمودی در زندان اصفهان به سر می برد.و اخيرا مدتی است ديگر وکيل ايشان، خانم ستوده تحت فشارهای دستگاه امنيتی قرار گرفته، به طوری که به تازگی منزل و محل کار اين وکيل، مورد بازرسی مامورين قرار گرفته و پرونده ها ، مدارک و وسايل شخصی وی توقيف شده است.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 

























Copyright: gooya.com 2011

Served by C#1 Server #2 in 0.017 seconds