سه شنبه 20 اردیبهشت 1390   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

نياز مهدی کوهکن، زندانی سياسی به عمل جراحی زانو، رهانا

خبرگزاری حقوق بشر ايران - رهانا
مهدی کوهکن، زندانی سياسی ملی گرا که در پی حوادث عاشورای ۸۸ بازداشت شده است و در بند ۳۵۰ زندان اوين نگهداری می شود، برای معالجه بيماری زانو به عمل جراحی نياز دارد.

مهدی کوهکن پس از بازداشت در بهمن ماه ۸۸ و در پی بازجويی ها و فشارهای وارد آمده در زندان دچار بيماری و دردهای شديدی در پاهای خود شده است.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


به گزارش «خانه حقوق بشر ايران»، رهانا، بيماری و درد پای کوهکن چنان جدی شده که اکنون نيازمند عمل جراحی مينيسک زانو است و نياز به عمل جراحی توسط دادستان تأييد شده است اما با وجود تأييد دادستان از پيش، اکنون اعلام کرده است که مخارج انجام عمل جراحی بر عهده زندانی خواهد بود.

اين در حالی است که بر اساس آيين نامه سازمان زندان ها، هزينه هرگونه درمان زندانی در دوران محکوميت بر عهده دستگاه قضايی خواهد بود. با وجودی که بيماری و مشکلات مهدی کوهکن در زندان و در پی بازجويی هابه وجود آمده است و وی قبل از زندان از سلامت کامل برخوردار بوده، دادستانی تهران از پذيرفتن هزينه ها خودداری می کند.

مهدی کوهکن از حق داشتن وکيل محروم است و هم چنين در دادگاه بدوی به سه سال و نيم زندان و ۱۴۸ ضربه شلاق و پرداخت پنج ميليون ريال محکوم شده است.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016