سه شنبه 18 مهر 1391   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

۲۲ شهروند جمهوری آذربایجان به اتهام جاسوسی برای ایران زندانی شدند

دادگاهی در جمهوری آذربایجان، در همسایگی شمال غربی ایران، ۲۲ شهروند خود را به اتهام جاسوسی برای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران به ۱۰ تا ۱۵ سال زندان محکوم کرده است.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


بی بی سی ـ این ۲۲ شهروند آذربایجان در آخرین روزهای سال گذشته خورشیدی دستگیر شده اند و به فعالیت تروریستی، خیانت به کشور و نگهداری سلاح هم متهم بوده اند.

پیشتر منابع رسمی جمهوری آذربایجان اتهام ۲۲ شهروند آذربایجانی دستگیر شده را "طراحی اقدامات تروریستی" علیه سفارت‌ آمریکا و اسرائیل در باکو اعلام کرده بودند.

محاکمه این افراد در اواخر تابستان سال جاری در باکو آغاز شده بود.

تنش میان ایران و جمهوری آذربایجان در ماه های اخیر به شکل روزافزونی بالا گرفته است و دو کشور طی ماه های اخیر ده‌ها تن را به اتهام جاسوسی به نفع کشور مقابل،دستگیر کرده اند.

در هفته های اخیر و پس از آزادی دو شهروند بازداشت شده جمهوری آذربایجان در ایران و بلافاصله پس از آن، آزادی خبرنگار شبکه سحر متعلق به حکومت ایران از سوی جمهوری آذربایجان، نشانه هایی از بهبود روابط دو کشور دیده می شد. به نظر می رسد اقدام اخیر دادگاه جمهوری آذربایجان می تواند به جو بدبینی دو طرف دامن بزند.

همزمان با اعلام آزادی خبرنگار شبکه سحر، معاون رئیس جمهور ایران با پیام محمود احمدی نژاد برای الهام علی اف، رئیس جمهوری آذربایجان عازم باکو، پایتخت آن کشور شد.

در آن زمان، پایگاه اطلاع رسانی دولت ایران خبر دادکه معاون رئیس جمهور ایران با "ترک جلسه هیات دولت" به باکو سفرکرده است.

کمتر از دو هفته پیش از آن دیدار، رئیس جمهوری آذربایجان که قبلا دعوت شرکت در نشست سران کشورهای غیرمتعهد در تهران را پذیرفته بود، از سفر به ایران سر باز زده بود.

روابط ایران و جمهوری آذربایجان از ابتدای سال جاری میلادی و پس از آن که جمهوری آذربایجان اقدام به خرید ۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار تجهیزات نظامی از اسرائیل کرد، رو به سردی بیشتری گذاشت.

ایران جمهوری آذربایجان را متهم می کند که به جاسوسان اسرائیلی اجازه داده تا از خاک آن کشور علیه ایران استفاده کنند. جمهوری آذربایجان هم ایران را به تلاش برای بی ثباتی آن کشور از طریق دامن زدن به اختلافات مذهبی متهم می کند.

هر دو کشور اتهامات طرف مقابل را رد کرده اند.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016