سه شنبه 21 آذر 1391   صفحه اول | درباره ما | گویا

گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

بازداشت ۲۸ تن به اتهام همکاری با شبکه‌های ماهواره‌ای

عباس جعفری دولت‌آبادی، دادستان تهران اعلام کرد ۲۸ نفر که برخی از آن‌ها در کار دوبله و ترجمه بودند، در ارتباط با شبکه‌های ماهواره‌ای خارج از کشور دستگير شدند.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


راديو زمانه ـ جعفری دولت‌آبادی امروز سه‌شنبه ۲۱ آذرماه در حاشیه تودیع و معارفه رؤسای سابق و جدید دادسرای ارشاد گفت اين افراد که شب گذشته دستگیر شدند "با اجاره ۱۰ ساختمان و تبدیل آن‌ها به دفتر کار، با شبکه‌های ضد انقلاب همکاری نزدیکی داشتند و با همکاری سربازان گمنام امام زمان بازداشت شدند."

وی افزود: "فعاليت شب گذشته توسط وزارت اطلاعات ساماندهی شده بود."

مسئولان جمهوری اسلامی همواره از مأموران وزارت اطلاعات با عنوان "سربازان گمنام امام زمان" ياد می‌کنند.

از سوی ديگر باشگاه خبرنگاران به نقل از "يک منبع آگاه" که نام وی منتشر نشده است از شناسايی شبکه گسترده‌ای از مجموع چندين استوديوی زيرزمينی خبر داد.

اين منبع خبری گفته است که اين استوديوها "مروج ابتذال و مرتبط با شبکه‌های ماهواره‌ای بيگانه، ضدانقلاب، مارک‌دار، وابسته به سرويس‌های جاسوسی دشمنان و مرتبط با بهائيان" بوده‌اند.

وی که به‌نظر می‌رسد از مأموران وزارت اطلاعات است، افزوده است: "پس از انجام شناسايی دقيق به سرعت با همکاری دستگاه قضايی موفق به اقدام هم‌زمان و بازداشت ٣٠ تن از افراد مرتبط به شبکه‌های ياد شده شديم."

اين منبع مطلع تأکيد کرد: "عوامل يادشده با دريافت وجوه کلان، از مجاری و روش‌های موسوم به پولشوئی و با اغفال تعدادی از افراد ساده‌لوح به تامين برنامه برای شبکه‌های ضدانقلاب، مبتذل و ضداسلامی می‌پرداختند."

وی با اعلام اين‌که "شبکه گسترده يادشده خطوط قرمز اخلاقی، اعتقادی و فرهنگی جامعه را زير پا گذاشته بود" گفت: "چندی پيش مدير يکی از شبکه‌های ماهواره‌ای معاند مستقر در آمريکا با دام‌گذاری دقيق و هدفمند، به تور ضابطين قوه قضائيه افتاد."

به گفته وی، فرد يادشده احتمالاً بخشی از پيش‌پرده‌های ماجرای استوديوهای زيرزمينی را افشا کرده بود.

خبرگزاری فارس نيز در روزهای پايانی خردادماه سال جاری به نقل از علی يلی، رئيس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی (فتا) خراسان شمالی نوشت، کارشناسان فتا هنگام رصد فضای مجازی، تبليغاتی در مورد را‌ه‌اندازی استوديو و ساخت موسيقی به صورت غيرمجاز و همچنين عوامل اين اقدام را شناسايی کردند.

وی افزوده بود: "طی بررسی‌های صورت گرفته در چندين سايت متهم اصلی شناسايی و طی عملياتی دستگير و تحويل مراجع قضايی شد."

اسماعيل احمدی مقدم، فرمانده نيروی انتظامی ايران دی‌ماه سال گذشته درباره فعاليت شبکه‌های ماهواره‌ای خارج ايران گفته بود: "شبکه‌های ماهواره‌ای به‌خصوص شبکه‌های فارسی‌زبان بيشتر از منابع مالی سرويس‌های اطلاعاتی دشمن تغذيه و با اهداف خاص و برای ايجاد تغييرات فرهنگی، اثرگذاری سياسی و گاه به‌عنوان اتاق فرمان اغتشاشات در داخل استفاده می‌شوند."

فرمانده ناجا همکاری با اين شبکه‌ها را ممنوع دانسته و افزوده بود: "با افرادی که با اين شبکه‌ها همکاری می‌کنند برخورد می‌شود."

وی همکاری با شبکه‌های خارجی رسمی و غيرفارسی را تنها به شرط دريافت مجوز از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آزاد دانسته بود.

در همين رابطه ۲۶ شهريورماه سال گذشته شش مستندساز ايرانی به اتهام همکاری با شبکه تلويزيونی بی‌بی‌سی فارسی بازداشت و پس از گذشت سه تا چهار هفته آزاد شدند.

در ايران همچنين چندين سال است که استفاده از تجهیزات ماهواره‌ای جرم قلمداد می‌شود و پليس ايران نيز هرچند وقت يک‌بار اقدام به جمع‌آوری آنتن‌های ماهواره‌ای می‌کند.

برنامه‌های شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی‌زبان که از طريق گيرنده‌های ماهواره‌ای و دستگاه‌های ديجيتال دريافت می‌شوند به‌عنوان رقيب اصلی شبکه‌های داخلی تلويزيونی دولتی ايران به‌شمار می‌روند که به گفته مخالفان حکومت ايران محدوديت‌های شديد در آن‌ها موجب روی‌آوری مردم به سوی شبکه‌های ماهواره‌ای شده است.

مسئولان نيروی انتظامی ايران همچنين با برگزاری کنسرت‌های زيرزمينی و همکاری برخی خوانندگان با شرکت‌های موسيقی خارجی برخورد می‌کنند.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016