سه شنبه 13 فروردین 1392   صفحه اول | درباره ما | گویا

گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

نتیجه نظرسنجی تازه: بینندگان بی‌بی‌سی فارسی دوبرابر شده است

بی بی سی ـ نتیجه یک نظرسنجی تازه نشان می‌دهد که با وجود فشارهای مختلف از جمله پارازیت اندازی، شمار بینندگان تلویزیون فارسی بی‌بی‌سی در ایران در طول یک سال تقریبا دو برابر شده و به ۱۱ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر رسیده است.

نتایج نظرسنجی سال ۲۰۱۱ تعداد بینندگان این شبکه تلویزیونی را ۶ میلیون نفر نشان می داد که نسبت به نظرسنجی سال ۲۰۱۰ هشتاد و پنج درصد رشد داشت.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


پیتر هاروکس، رئیس سرویس جهانی بی بی سی گفته است: "رشد عظیم تعداد بینندگان بی بی سی فارسی مدیون رفتار حرفه ای و شجاعت کارکنان ما و اعضای خانواده های آنها است که با ارعاب حکومت ایران روبرو هستند. روشن است که تلاش های خام دستانه برای آسیب زدن به اعتبار حرفه ای ما در حال شکست خوردن است و هر روز تعداد بیشتری از مردم عادی ایران برای دریافت اخبار مستقل و موثق به بی‌بی‌سی مراجعه می کنند."

نتایج نظرسنجی تازه که در سال ۲۰۱۲ انجام شده نشان می دهد که ۱۹ درصد کل جمعیت ایران در طول هفته دست کم یک بار به تلویزیون فارسی بی بی سی مراجعه می کنند.

این نسبت در میان ایرانیانی که آنتن دریافت کننده امواج تلویزیون های ماهواره ای را دارند به ۴۵ درصد می رسد.

تلویزیون فارسی بی‌بی‌سی در ژانویه سال ۲۰۰۹ کار خود را آغاز کرد و در مدت کوتاهی به یکی از منابع خبری اصلی در زبان فارسی تبدیل شد.

بخش عربی بی‌بی‌سی نیز در همه خروجی های خود (تلویزیون، رادیو و آنلاین) عملکرد موفقی داشته و مخاطبان هفتگی خود را نسبت به سال قبل ۲۸ درصد افزایش داده و به بیش از ۳۲ میلیون نفر رسانده است.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016