گفتوگو نباشد، یا خشونت جای آن میآید یا فریبکاری، مصطفی ملکیانما فقط با گفتوگو میتوانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مسالهای از سه راه رفع میشود، یکی گفتوگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفتوگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را میگیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]
خواندنی ها و دیدنی ها
در همين زمينه
2 اردیبهشت» انتقال دستکم ۳ زندانی به سلول انفرادی جهت اجرای حکم اعدام28 فروردین» مادری که قاتل فرزندش را پای چوبهدار بخشید: حالا که بخشيدهام خيلی آرام هستم 26 فروردین» گزارشگر ویژه سازمان ملل: ایران حکم اعدام ریحانه جباری را متوقف کند 25 فروردین» اجرای حکم عاملان ترور دادستان زابل تا ۱۵ روز آينده 22 فروردین» جواد لاریجانی: غرب نمیفهمد که قصاص با اعدام فرق میکند!
بخوانید!
9 بهمن » جزییات بیشتری از جلسه شورایعالی امنیت ملی برای بررسی دلایل درگذشت آیتالله هاشمی
9 بهمن » چه کسی دستور پلمپ دفاتر مشاوران آیتالله هاشمی رفسنجانی را صادر کرد؟
پرخواننده ترین ها
» دلیل کینه جویی های رهبری نسبت به خاتمی چیست؟
» 'دارندگان گرین کارت هم مشمول ممنوعیت سفر به آمریکا میشوند' » فرهادی بزودی تصمیماش را برای حضور در مراسم اسکار اعلام میکند » گیتار و آواز گلشیفته فراهانی همراه با رقص بهروز وثوقی » چگونگی انفجار ساختمان پلاسکو را بهتر بشناسیم » گزارشهایی از "دیپورت" مسافران ایرانی در فرودگاههای آمریکا پس از دستور ترامپ » مشاور رفسنجانی: عکس هاشمی را دستکاری کردهاند » تصویری: مانکن های پلاسکو! » تصویری: سرمای 35 درجه زیر صفر در مسکو! حکم اعدام چهار محیطبان زندانی تایید شده استوبسایت تقاطع: مشاور رییس “سازمان محیط زیست” در ایران میگوید که حکم اعدام چهار محیطبان که در زندانهای یاسوج، بهبهان و کرمان زندانی هستند، توسط دادگاههای تجدیدنظر تایید شده است. اسماعیل کهرم روز یکشنبه (۳۱ فروردین-۲۰ اپریل) به خبرگزاری “فارس” گفت که یکی از دو محیطبانی که در زندان یاسوج محبوس است، از “پنج سال و پنج ماه” قبل در حبس به سر میبرد و سه محیطبان دیگر نیز حدود ۲ تا ۳ سال را در حبس گذراندهاند.
وی با بیان اینکه این محیطبانان هماینک در انتظار “استیذان” (صدور اذن قصاص از سوی رییس قوه قضاییه) هستند، یکی از اولویتهای سازمان محیط زیست را در سال جاری، «نجات محیطبانان و بهبود شرایط آنها» دانست.
این مقام مسوول با اشاره به اینکه «سازمان محیط زیست در گذشته موفق شده است که محیطبانان محکوم به اعدام در اردبیل، شیراز و یزد را از پای چوبه دار پایین بیاورد»، خاطرنشان کرد که از ابتدای تشکیل این سازمان تا کنون، «۱۱۲ محیطبان بر اثر درگیری با متخلفان و انجام عملیات جان خود را از دست دادهاند». یکی از چهار محیطبان آقای کهرم، اسعد تقیزاده، محیطبان منطقه حفاظتشده دنا در استان کهکیلویه و بویراحمد است که در جریان درگیری با پنج شکارچی مسلح غیرمجاز در سال ۱۳۸۶ یکی از شکارچیان را از پای درآورد و از آن سال در زندان یاسوج به سر میبرد. غلامحسین خالدی، دیگر محیطبان محکوم به اعدام در زندان یاسوج است که درگیری وی با شکارچیان غیرمجاز در سال ۱۳۸۹ به کشته شدن یکی از آنها انجامید و این محیطبان از تیرماه همان سال تا کنون زندانی است. آقای خالدی، مهر ماه سال گذشته در نامهای به معصومه ابتکار، رییس “سازمان حفاظت محیط زیست” با انتقاد از “کمکاری” و “سهلانگاری” مدیرکل و نمایندگان حقوقی این سازمان در استان کهگیلویه و بویراحمد در طول مدت بازداشتش نوشت: «تقاضا میکنم ترتیبی اتخاذ شود تا مثل اسعد تقیزاده فراموش نشوم و عمر و جوانیام در زندان و یا به ناحق بر چوبهی دار تباه نشود و بتوانم به آغوش خانوادهام برگردم.» خانم ابتکار در واکنش به این نامه گفته بود که با تمام قوا وارد رایزنی «در سطوح مختلف» شده تا از اعدام این حافظ محیط زیست در ایران جلوگیری کند. این دو محیطبان در حالی به اعدام محکوم شدهاند که از مجوز حمل سلاح به عنوان ضابط قضایی و حکم ماموریت از طرف سازمان محیط زیست برخوردار بودهاند. گفتنی است اواخر اسفندماه سال گذشته، کرامت برهانی، محیطبان پناهگاه حیات وحش بوروییه در شهرستان خاتم استان یزد که شهریورماه سال ۱۳۹۰ در درگیری با شکارچیان غیرمجاز، یکی از آنها را به ضرب گلوله از پای درآورده بود، با اعلام گذشت خانوادهی مقتول از اعدام نجات یافت و اواسط فروردین ماه امسال از زندان مرکزی شیراز آزاد شد. Copyright: gooya.com 2016
|