پنجشنبه 29 خرداد 1393   صفحه اول | درباره ما | گویا

گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


خواندنی ها و دیدنی ها
در همين زمينه
9 خرداد» احضار یونسی به دادگاه ویژه روحانیت
15 اردیبهشت» حجت‌الاسلام یونسی و پرچم سه رنگ شیر و خورشید نشان
پرخواننده ترین ها

هشدار سربستۀ علی یونسی نسبت به وقوع نزاع قومی در ایران

ناصر اعتمادی - رادیو فرانسه

حکومت ایران نگران است که بحران بیکاری و فقر به ویژه در مناطق محروم کشور، زمینه ساز جدال‌های خونین قومی میان حکومت انحصاری روحانیت شیعه از یک طرف و اقوام و ملیت‌ها از طرف دیگر شود که طی سه دهۀ اخیر خود را حذف شده از زندگی سیاسی و اجتماعی احساس کرده‌اند.

حجت الاسلام علی یونسی- دستیار رییس جمهوری اسلامی ایران، در امور اقوام و مذاهب در سفری به لرستان که به نمایندگی از سوی حسن روحانی صورت گرفته گفت: «نباید عده ای خود را حق و دیگران را ناحق بدانند». وی در ادامه گفته است: «دعوای کفر و اسلام به راه نیاندازید، خود را اسلام و دیگران را کافر نپندارید».



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


مشاور رییس جمهوری اسلامی ایران، سپس خطاب به منتقدان دولت در درون حکومت اسلامی افزوده است: رقابت باید برای نشاط سیاسی جامعه باشد نه بر سر دعواهای جناحی.

علی یونسی در جای دیگری از سخنانش با اشاره به بزرگترین معضل اجتماعی ایران در حال حاضر، یعنی بحران بیکاری بویژه بیکاری جوانان گفته است که دولت یازدهم تمام تلاش خود را برای ایجاد اشتغال مردم به ویژه جوانان و به منظور رفع محرومیت به کار گرفته است.

مقامات ایران نگرانند که با ورود متولدان دهه‌های ٦٠ و ٧٠ به بازار کار، شمار بیکاران جوان به ویژه بیکاران تحصیلکردۀ ایران در یکی دو سال آینده به دست کم یازده و نیم میلیون نفر بالغ شود که همین به اعتراف وزیر کشور جمهوری اسلامی تهدیدی امنیتی علیه موجودیت نظام اسلامی ایران به شمار می رود.

با سرایت بحران و جنگ سوریه به عراق و تشدید نزاع خونین قومی میان شیعه و سنی، حکومت ایران نیز اکنون نگران است که بحران بیکاری و فقر به ویژه در مناطق محروم کشور زمینه ساز جدال های خونین قومی میان حکومت انحصاری روحانیت شیعه از یک طرف و اقوام و ملیت ها از طرف دیگر شود که طی سه دهۀ اخیر خود را حذف شده از زندگی سیاسی و اجتماعی احساس کرده اند.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016