یکشنبه 9 فروردین 1394   صفحه اول | درباره ما | گویا

گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


پرخواننده ترین ها

کارزار اعتراضی در حاشیه بازی فوتبال ایران و سوئد

• قرار است هم‌زمان با برگزاری دیدار دوستانه تیم ملی فوتبال ایران و سوئد در شهر استکهلم کارزاری در اعتراض به ممنوعیت ورود زنان به استادیوم‌های ورزشی برگزار شود.

دویچه وله ـ در حاشیه دیدار دوستانه تیم ملی فوتبال ایران و سوئد در روز سه‌شنبه (۱۱ فروردین / ۳۱ مارس) در شهر استکهلم قرار است بار دیگر به ممنوعیت ورود زنان به استادیوم‌‌های ورزشی در ایران اعتراض شود.

در این روز در شهر استکهلم دوهزار تی‌شرت که بر روی آنها متنی در اعتراض به ممنوعیت ورود زنان به استادیو‌م‌های ورزشی در ایران نوشته شده است، در میان تماشاگران حاضر در استادیوم پخش خواهد شد. این کارزار اعتراضی از سوی دریا صفایی، دندانپزشک مقیم بلژیک سازماندهی شده است.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


«بگذارید زنان ایرانی وارد ورزشگاه‌ها شوند»

دریا صفایی به سبب اعتراضات گسترده‌ای که به ممنوعیت ورود زنان به استادیوم‌های ورزشی در ایران انجام داده است، در حال حاضر چهره شناخته‌شده‌ای برای ایرانیان و غیرایرانیان محسوب می‌شود.

صفایی فعالیت‌هایش را در جریان مسابقات والیبال قهرمانی جهان که ایران نیز در آن حضور داشت، آغاز کرد. فعالیت‌های گسترده‌ای که خیلی سریع او و مسئله منع ورود زنان به استادیو‌م‌های ورزشی را به بحث مورد علاقه بسیاری از رسانه‌های مطرح جهان تبدیل کرد.

شعار دریا صفایی در بسیاری از شهرهایی که تیم ملی والیبال ایران در جریان مسابقات والیبال قهرمانی جهان به آنها سفر می‌کرد، این بود: «بگذارید زنان ایرانی وارد ورزشگاه‌ها شوند.»

دریا صفایی که مقیلم بلژیک است، برای دفاع از حق زنان ایرانی برای ورود به استادیوم‌های ورزشی در ایران به شهرهای کراکوف و لدز در لهستان و فلورانس در ایتالیا رفت و این ‌بار قرار است همراه با دوهزار تی‌شرت که باز هم به ممنوعیت ورود زنان به استادیوم‌ها اشاره دارد، به استکهلم سوئد برود.

میزبانی از ایران گرفته شد

دریا صفایی تا پیش از این هم قدم‌های بزرگی برای رفع ممنوعیت ورود زنان به استادیو‌م‌های ورزشی در ایران برداشته است.

او پس از صعود ایران به دور نهایی لیگ جهانی والیبال با روسای فدراسیون‌های والیبال اروپایی تماس گرفته و درخواست فشار بر جمهوری اسلامی را برای ورود زنان به ورزشگاه‌ها مطرح کرده بود؛ درخواستی که در تصمیم رئیس فدراسیون والیبال برای میزبانی ایران در مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های آسیا در سال ۲۰۱۵ تاثیری جدی داشت.

بازداشت غنچه قوامی و ممانعت از ورود تماشاگران زن به استادیوم‌های ورزشی در ایران دلیل اصلی لغو میزبانی این مسابقات از سوی کنفدراسیون جهانی والیبال بود. در پی این تصمیم میزبانی به تایوان واگذار شد.

نامه به رئيس فدراسیون جهانی فوتبال

دریا صفایی در یکی دیگر از اقداماتش همراه نازنین افشین‌جم، فعال حقوق‌بشر، مصطفی عرب، کاپیتان پیشین تیم ملی فوتبال ایران و محمد بیاتی، بازیکن و مربی پیشین تیم ملی فوتبال ایران اقدام به نامه‌نگاری به فیفا کرد.

او توانست در این راه از پشتیبانی ۱۹۰ تن از کنشگران مدنی و سیاسی هم استفاده کند و نامه خود را به سپ بلاتر، رئيس فدراسیون جهانی فوتبال (فيفا) برای اعتراض به ممنوعيت حضور زنان ايرانى در استادیوم‌های ورزشی بفرستد.

دریا صفایی در گفت‌وگو با دویچه‌وله از مشکلاتی که در این راه با آن دست به گریبان‌بوده است خبر می‌دهد، اشاره‌ای به انعکاس خبر ممنوعیت ورود زنان به استادیوم‌های ورزش در بسیاری از رسانه‌های مطرح جهان دارد و در نهایت از نتیجه نامه‌نگاری‌هایش با فیفا می‌گوید.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016