جمعه 26 تیر 1394   صفحه اول | درباره ما | گویا

گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


پرخواننده ترین ها

اظهارات معنادار خامنه ای درباره مردم پس از توافق

52029825700314.jpg
دیگربان - علی خامنه‌ای ساعاتی پس از امضای توافق‌نامه هسته‌ای ايران با گروه ۱+۵ به طور تلويحی مردم را عامل اصلی عقب‌نشينی جمهوری اسلامی معرفی کرد.

آقای خامنه‌ای دو روز پيش در ديدار با حسن روحانی و هيات دولت خطاب به آنها گفته بود براساس دستور امام علی «بايد از لغزش‌ها و خطاهای مردم گذشت.»

وی در اين ديدار درباره برخی مفاد فرمان امام علی به مالک اشتر سخن گفته و افزوده بود که برخی از اين فرامين «جای تامل» دارد.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


اين اظهارات خامنه‌ای در شرايطی بيان شده که ۱۵ آبان سال ۹۱ علی سعيدی نماينده وی در سپاه پاسداران از مردم خواسته بود مقابل تحريم‌ها مقاومت کنند.

سعيدی افزوده بود جمهوری اسلامی در آستانه فتح «خيمه معاويه» است و در صورت عقب‌نشينی تمام زحمات نظام به «هدر» خواهد رفت.

وی ۲۴ امرداد همان سال نيز گفته بود «ما در آستانه فتح خيمه معاويه هستيم. مردم بايد بيش از گذشته صبر و استقامت داشته باشند.»

استعاره فتح «خيمه معاويه» اشاره‌ای به شيوه پايان جنگ صفين ميان لشکريان اول شيعيان و معاويه بن ابی‌سفيان خليفه اموی است.

بنا به روايات شيعيان در پايان اين جنگ، مالک اشتر فرمانده لشکر حضرت علی در آستانه فتح خيمه معاويه بود، اما امام شيعه تحت فشار همراهانش به مالک فرمان بازگشت داد که اين فرمان در ‌‌نهايت به «ضرر» شيعيان تمام شد.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016