دوشنبه 9 آذر 1394   صفحه اول | درباره ما | گویا

گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


پرخواننده ترین ها

شکوری راد: نیازمند استراتژی آرامش فعال هستیم

دبیر کل حزب اتحاد ملت ایران با اشاره به ضرورت وجود آرامش در رقابت‌های انتخاباتی و نقش جریان‌های سیاسی و نهادهای رسمی نظام برای دستیابی به این هدف گفت: اصلاح طلبان به استراتژی آرامش فعال نیازمند هستند.

علی شکوری‌راد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با بیان این که استراتژی آرامش فعال یعنی با حفظ آرامش فعالیت‌های انتخاباتی پیگیری شود اظهار کرد: ‌همه اصلاح طلبان برای تحقق این استراتژی باید کوشش کنند.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


این فعال سیاسی اصلاح طلب در ادامه با بیان این که انتخابات عرصه‌ رقابت است و جناح‌های سیاسی باید حقوق همدیگر را به رسمیت بشناسند گفت: هر جناحی همانطور که برای خود حق مشارکت سیاسی قائل است، باید برای جناح‌ رقیب نیز حق مشارکت قائل شود اما مشکل کشور ما که یک مشکل فرهنگی است، این است که یک جناح خود را معادل نظام می‌داند و طرف مقابل را ضد نظام وانمود کرده و همه تلاش خود را می‌کند تا حقوق اولیه طرف مقابل از جمله برگزاری میتینگ‌ و سخنرانی‌ را سلب کند.

دبیر کل حزب اتحاد ملت ایران افزود:‌ جناح اصولگرا باید بداند که اگر دست و پای رقیب آنها به شکل غیر قانونی بسته شود، مردم به آنها اقبال پیدا نمی‌کنند زیرا مردم نگاه می‌کنند که چه جریانی شفاف‌تر و قانونی‌تر عمل کرده و چه مجموعه ای مظلوم واقع شده است و به آن جریان و مجموعه رای می‌دهند.

وی همچنین گفت: جناح‌های سیاسی باید یکدیگر را به رسمیت بشناسند و بپذیرند که وارد رقابت انتخاباتی شده‌اند. اصول رقابت را رعایت کنند و به نتیجه رأی مردم تمکین کنند.

دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران همچنین خاطر نشان کرد:‌ حفظ آرامش توسط اصلاح طلبان در دوره‌ انتخابات فقط بخش کوچکی از تلاش برای حفظ امنیت فعالیت‌ها و کنش های سیاسی، از جمله اجتماعات، در فضای انتخابات است. بخش بزرگتر بر عهده نهادهایی است که وظیفه حفظ نظم و امنیت جامعه را بر عهده دارند. این نهادها باید وظایف قانونی خود را درست بشناسند و به درستی به آن عمل کنند.

شکوری راد در پایان افزود: برخی نهادهای عمومی هم بعضا امکانات خود را در اختیار یک جریان می‌گذارند و برای این که گرایش جناحی خود را توجیه کنند، آن جریان را معادل نظام محسوب می‌کنند و می گویند ما در خدمت نظام هستیم.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016