سه شنبه 22 آبان 1386   صفحه اول | درباره ما | گویا


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

بایدها و نبایدهای ورزش بانوان از نگاه مراجع تقلید، فردا

اکثریت علما نظری مشابه یکدیگر اظهار کردند مبنی بر اینکه اگر ورزش بانوان موجب انحراف و مفسده نشود اشکالی ندارد. یعنی اگر ورزش بانوان تنها در حضور خود آن ها و دور از دید نا محرم باشد٬ اشکال ندارد.
woman_sports_iran_07.jpg
یکی از دغدغه های اصلی در ارتباط با ورزش بانوان ان هم بصورت حرفه ای, نوع پوشش آن هاست که آیا مطابق موازین اسلامی و عرفی ما هست یا نه؟ و اینکه آیا بانوان ورزشکار ما در مجامع بین المللی با ظاهر یک زن ورزشکار مسلمان موازین اسلامی را رعایت می کنند یا نه؟ این در حالی است که چندی پیش یکی از ائمه محترم جمعه انتقاداتی شدید را در این خصوص مطرح نموده بود.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 




طی تماس تلفنی خبرنگار سرویس فرهنگی «فردا» با دفتر چند تن از مراجع عظام تقلید نظر ایشان درباره ورزش بانوان پرسیده شد. اکثریت علما نظری مشابه یکدیگر اظهار کردند مبنی بر اینکه اگر ورزش بانوان موجب انحراف و مفسده نشود اشکالی ندارد. یعنی اگر ورزش بانوان تنها در حضور خود آن ها و دور از دید نا محرم باشد٬ اشکال ندارد. حضور بانوان ورزشکار در میادین بین المللی هم اگر با رعایت موازین شرعی باشد و موجب انحراف و مفسده نشود مانعی ندارد.

پاسخگوی دفتر آیت الله العظمی مکارم شیرازی در رابطه با ورزش بانوان گفت: اگر ورزش بانوان ایجاد انحراف و مفسده نکند چه در داخل کشور و چه در میادین بین المللی اشکال ندارد.

همچنین در این زمینه پاسخگوی دفتر آیت الله العظمی فاضل لنکرانی بیان کرد: اگر ورزش بانوان به دور از دید نامحرم باشد اشکال ندارد.

پاسخگوی دفتر آیت الله موسوی اردبیلی نیز درباره ورزش بانوان گفت: ورزش بانوان در داخل کشور به دور از چشم مردان اشکالی ندارد. در میادین بین المللی هم اگر بانوان لباس مناسب داشته با شند و حجاب کامل را رعایت کنند اشکال ندارد. همچنان که دیده ایم بانوان مسلمان کشور ما در میادین بین المللی با حجاب اسلامی حضور یافته اند.

گفتنی است زنان ورزشکار کشور ما با داشتن پوشش مناسب و حجاب اسلامی توانسته اند در سطح بین المللی حضوری درخشان داشته باشند. بدون اینکه هیچ لطمه ای به شان و منزلت زن مسلمان ایرانی وارد شود.

در این رابطه مسئولین ورزش بانوان کشور ما به عنوان کشور مسلمان موظفند با در نظر گرفتن ویژگی های هر رشته ورزشی لباسی متناسب با آن به سازمان تربیت بدنی ارائه کنند که هم مطابق با استانداردهای آن رشته ورزشی باشد و هم متناسب با موازین اسلامی طراحی شده باشد.

این در حالی است که به تازگی در استرالیا لباس شنا برای دختران مسلمان هم به نام بورکینی طراحی شده است. این لباس تمام قد از جنس لیکرا(نوعی پارچه غیر قابل نفوذ در برابر آب) که سر را پوشانده است، آنقدر به بدن نچسبیده است که شرم آور و بسیار تنگ باشد، اما به اندازه کافی تنگ هست تا به شناگر اجازه بدهد تا آزادانه شنا کند. این لباس بدن را به طور کامل، به جز دست و صورت و پایین پا می پوشاند. این مدل به زودی در شمایلی به رنگ قرمز و زرد تولید خواهد شد. این نوع لباس شنا ، نه تنها برای پوشیدگی و شرم و عفاف آن، بلکه برای محافظت از آفتاب نیز مورد استفاده قرار می گیرد. بنابراین این لباس شنا تنها جنبه شرم و پوشیدگی وحجاب ندارد، بلکه محافظی در برابر نور خورشید، ماسه و موج دریا است.





















Copyright: gooya.com 2016