یکشنبه 1 اردیبهشت 1392   صفحه اول | درباره ما | گویا


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

رسوب ۳۶۴ زن ایدزی و هپاتیتی در خانه‌های سلامت

رییس سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه در هر استان کشور یک «خانه سلامت زنان و دختران» وجود دارد، گفت: در سال گذشته شاهد ایجاد شیب منفی معناداری در کاهش تعداد حاضرین در خانه‌های سلامت بودیم.

به گزارش خبرنگار «اجتماعی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، همایون هاشمی در نشستی که به منظور گزارش عملکرد سال گذشته این سازمان و برنامه‌های آتی آن در سال آینده برگزار شد، با بیان اینکه 31 خانه سلامت در کشور وجود دارد، اظهار کرد: 364 نفر از زنان و دختران به صورت رسوبی در این خانه‌ها زندگی می‌کنند.

وی ادامه داد: منظور از حضور رسوبی به این معناست که این زنان یا دختران یک سال یا بیش از یک سال است که در خانه‌های سلامت حضور دارند و یا اینکه به صورت دائمی در این خانه‌ها حضور خواهند داشت.

به گفته هاشمی، زنانی که در خانه‌های سلامت زنان و دختران به صورت دائمی حضور دارند یا دارای HIV مثبت بوده و یا بعضی از آنها دارای هپاتیت هستند.

رییس سازمان بهزیستی با بیان اینکه 60 درصد افراد آسیب دیده‌ای که در این مراکز حضور می‌یابند امکان بازتوانی دارند، اظهار کرد: سازمان بهزیستی تنها نگهدارنده این دسته از زنان و دختران است و آنها بعد از دستگیری توسط مراجع قانونی به سازمان معرفی می‌شوند.

هاشمی خاطر نشان کرد: میانگین سنی اغلب آنها زیر 40 سال است.

وی در پاسخ به اینکه چه استان‌هایی دارای بیشترین تعداد دختران و زنان ویژه هستند، گفت: طبیعی است استان‌هایی که دارای مرز مشترک با کشورهای دیگر هستند، استانهایی که خیز اعتیادشان زیاد باشد و استان‌هایی که مهاجر پذیرترند، آسیب مورد نظر در آنجا بیشتر بوده و تهران هم شرایط ویژه خود را در این خصوص دارد.

به گفته هاشمی، در پنج ماهه اخیر 360 نفر از زنان آسیب دیده توسط سازمان بهزیستی در دو مجموعه ساماندهی شدند که باید ساماندهی آنها در برنامه‌های آتی سازمان مد نظر قرار گیرد، چرا که این گونه زنان در صورت عدم ساماندهی چند آسیبه می‌شوند.

رشد 51 درصدی جمعیت معتاد تحت پوشش برای ترک اعتیاد

رییس سازمان بهزیستی در پاسخ به ایسنا درباره جمعیت معتاد به مواد مخدر صنعتی و سنتی گفت: تعداد جمعیت تحت پوشش درمان در سال گذشته 337 هزار و 732 نفر بود که نسبت به جمعیت تحت پوشش در سال 90 ، 51 درصد رشد داشته است.

وی افزود: تعداد تیم‌های محله محور که آموزش‌های پیشگیری را انجام می‌دهند 3959 نفر است که این تعداد در سال 91 فعال بودند و قصد داریم 1390 تیم دیگر نیز به این تعداد اضافه کنیم.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


به گزارش ایسنا، در ادامه این نشست محمد نفریه معاون امور آسیب‌های اجتماعی سازمان بهزیستی در پاسخ به این که بیشترین آسیب‌های اجتماعی با توجه به مداخله اورژانس‌های اجتماعی در کشور شامل چه آسیب‌هایی می‌شود؟ بیان کرد: طبعا گروه‌های هدف زنان، کودکان و سالمندان هستند که به ترتیب مشکلات خانوادگی، مسائل مربوط به کودکان از جمله کودک آزاری، کودکان خیابانی، کودکان فرار، همسر آزاری مسائل مربوط به سالمندان و خودکشی به ترتیب بیشترین آسیب‌های مورد توجه هستند.

هاشمی همچنین به آغاز طرح آفتاب از هفته آینده اشاره کرد و گفت: از دولت قول گرفته‌ایم هر میزان اعتباری که برای اجرای این طرح نیاز است دریافت کنیم و از هفته آینده شاهد آغاز این طرح خواهیم بود و استانهای لرستان، ایلام و اردبیل در دستور کار این برنامه قرار دارند.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016