Wednesday, Aug 29, 2018

صفحه نخست » تائید جاسوسی وزیر اسرائیلی برای ایران توسط وزیر اطلاعات

etelaat_082918.jpgده‌ها جاسوس در نهادهای مختلف دولتی دستگیر شدند

رادیو فردا - محمود علوی، وزیر اطلاعات ایران سه شنبه ششم شهریور گفته است، ده‌ها نفر در نهادهای مختلف دولتی به اتهام جاسوسی بازداشت شده‌اند.

به گزارش ایسنا محمود علوی در گفت‌وگو باتلویزیون دولتی ایران اظهار داشت: «بارها گفته‌ام اگر شخص دوتابعیتی را می‌شناسید به ما معرفی کنید. ضد اطلاعات در ماموریت‌های خود بسیار موفق بوده است و ده‌ها جاسوس را در نهادهای مختلف شناسایی و دستگیر کرده‌ایم. ما افراد زیادی را که امکان جاسوسی دارند زیر ذره‌بین و ضربه برده‌ایم. البته ضرورتی به اعلام ندارد.»

وزیر اطلاعات ایران توضیح بیشتری در خصوص افراد بازداشت شده ارائه نکرده است و مشخص نیست این افراد به اتهام جاسوسی برای چه کشوری بازداشت شده‌اند.

با این حال طی سالهای اخیر بازداشت شهروندان دو تابعیتی در ایران افزایش یافته است. خبرگزاری رویترز سال گذشته میلادی گزارش داده بود که دست‌کم ۳۰ شهروند دو تابعیتی بین سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۷ توسط اطلاعات سپاه به اتهام «جاسوسی» بازداشت شده‌اند.

رویترز گزارش داده بود که ۱۹ تن از مجموع این ۳۰ نفر، دارای تابعیت‌های اروپایی بودند.

وزیر اطلاعات ایران در ادامه این مصاحبه اضافه کرده است: «از مدیریت دوتابعیتی‌ها به دلیل منع قانونی جلوگیری می‌کنیم و اگر مدیر دوتابعیتی بشناسیم برای برکناری او اقدام می‌کنیم.»

مطالب بیشتر در سایت رادیو فردا

به گزارش فارس علوی با اشاره به تلاش دشمنان برای نفوذ در کشور و جذب جاسوس گفت: بخش ضد جاسوسی وزارت اطلاعات از قوی‌ترین بخش‌های وزارت خانه و قوی‌ترین بخش در دنیاست چنانکه در کابینه یکی از دشمنانمان ما جاسوس داشتیم.

«خرسندی رهبر» از همکاری اطلاعات با سپاه

محمود علوی همچنین از خرسندی آیت الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی از همکاری وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه خبر داده است.

وزیر اطلاعات ایران گفته است: «در این دولت همدلی و همگرایی بین دستگاه‌های اطلاعاتی بیش از دوره‌های دیگر بوده و رهبر معظم انقلاب هم از این همکاری بین وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه ابراز خرسندی کرده‌اند.»

واحد اطلاعات سپاه پاسداران از سال ۷۶ و پس از پیروزی محمد خاتمی در انتخابات ریاست جمهوری تشکیلات خود را توسعه داده و بسیاری از فعالان سیاسی و مدنی را بازداشت کرده است. بازداشت تعدادی از فعالان ملی مذهبی و اعضای نهضت آزادی درسال ۷۹ یکی از اقدامات بحث‌برانگیز این نهاد بود.

این نهاد در سال ۸۸ در شرایطی که این نهاد به همراه وزارت اطلاعات نقش ویژه‌ای در سرکوب معترضان داشت، با حکم رهبر جمهوری اسلامی به سازمان اطلاعات سپاه پاسداران تبدیل شد.

اقدامات این سازمان به موازات فعالیت‌های وزارت اطلاعات همواره انتقادهایی را در پی داشته است. در همین زمینه، علی مطهری، نایب رئیس مجلس، اردیبهشت سال جاری ضمن انتقاد از موازی کاری اطلاعات سپاه پیشنهاد کرده بود، مسئول اطلاعات سپاه٬ سمت وزارت اطلاعات را بر عهده بگیرد.

علی مطهری با اشاره به بازداشت فعالان محیط زیست توسط اطلاعات سپاه گفته بود:« پیشنهاد می کنم جناب آقای حسین طائب به عنوان وزیر اطلاعات معرفی و انتخاب شوند و یا وظایف اطلاعات سپاه مانند گذشته منحصر در امور داخلی سپاه و گروه های مخالف مسلح شود.»

شماری از فعالان محیط زیست در اوایل بهمن سال گذشته توسط اطلاعات سپاه بازداشت شدند. اما کاووس سیدامامی یکی از فعالان محیط زیستی بازداشتی، روز ۱۹ بهمن ماه ۹۶ در زندان اوین درگذشت و مقام‌های قوه قضائیه علت مرگ این استاد دانشگاه را «خودکشی» اعلام کردند.

کاووس سیدامامی، شهروند دوتابعیتی ایرانی-کانادایی، استاد دانشگاه «امام صادق»، مدیر موسسه «میراث پارسیان» و فعال محیط زیست بود.

مطلب قبلی...
مطلب بعدی...


Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy