Sunday, Oct 7, 2018

صفحه نخست » آمریکا طی ماه اوت بیش از کل سال گذشته کالا به ایران صادر کرد

usa_100718.jpgرادیو فردا - گزارش جدید اداره آمار آمریکا که شنبه ۱۴ مهرماه در سایت رسمی آن منتشر شد، حاکی است که آمریکا در ماه اوت سال جاری نزدیک ۱۵۰ میلیون دلار کالا به ایران صادرات کرده است که از کل صادرات این کشور به جمهوری اسلامی در سال ۲۰۱۷ نیز بیشتر است.

صادرات آمریکا به ایران در هشت ماه سال جاری به بیش از ۲۴۵ میلیون دلار رسیده است. واردات این کشور از ایران نیز ۶۷.۳ میلیون دلار بوده است.

آمریکا بیشتر محصولات کشاورزی و پزشکی به ایران صادر می‌کند و محصولات سنتی صادراتی ایران به آمریکا نیز فرش و پسته است، اما دو ماه پیش، آمریکا واردات فرش از ایران را در لیست تحریم‌ها قرار داد.

آمارهای آمریکا حاکی است که صادرات این کشور به ایران طی هشت ماه سال جاری بیش از سه برابر شده است، اما واردات آمریکا از ایران تنها ۷۱ درصد رشد داشته است.

آمریکا در نیمه ماه اوت دور اول تحریم‌های اقتصادی علیه ایران شامل بخش صنعتی و مالی را اعمال کرد، اما به رغم این تحریم‌ها، صادرات ایالات متحده به ایران در همین ماه اوج گرفته است.

مطالب بیشتر در سایت رادیو فردا

آرشیو تجارت ماهانه آمریکا با ایران از سال ۱۹۸۵ (۳۳ سال پیش) موجود است. آمارها حاکی است که به غیر از اکتبر ۲۰۰۸، صادرات ماهانه آمریکا به ایران هرگز به میزان ماه اوت سال جاری نبوده است.

کسری تجارت خارجی آمریکا

آمارهای رسمی آمریکا حاکی است که کل صادرات کالا و خدمات این کشور طی هشت ماه سال جاری نسبت به دور مشابه سال گذشته ۸.۴ درصد افزایش داشته و به بیش از ۱۶۷۶ میلیارد دلار رسیده است، اما واردات کشور نیز اوج گرفته و به بیش از ۲ تریلیون دلار رسیده است.

بدین ترتیب، تراز تجارت خارجی آمریکا منفی ۳۹۱ میلیارد دلار بوده است که نسبت به سال گذشته نه تنها کاهش نیافته، بلکه ۳۱ میلیارد دلار نیز افزایش نشان می‌دهد.

آمریکا طی ماه‌های گذشته برای حمایت از اشتغال، تولید داخلی و صادرات کشور، تعرفه‌هایی بر کالاهای خارجی، خصوصا چین وضع کرده است، اما تراز تجارت خارجی کشور بهتر نشده است.

با این حال، آخرین آمارهای وزارت کار آمریکا حاکی است که نرخ بیکاری در کشور تا ماه گذشته به ۳.۷ درصد رسیده که کمترین میزان طی ۴۹ سال گذشته است.

مطلب قبلی...
مطلب بعدی...


Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy