Friday, Oct 19, 2018

صفحه نخست » حسن نوروزی نماینده اصولگرا: ما نه مشکل گرانی داریم نه تورم، اما احتکار داریم

Hassan_Norouzi.jpgتابناک ـ این روزها نمایندگان مجلس، بیش از هر زمان دیگری پیگیر دولت برای پاسخگویی شده‌اند. روزی نیست که نمایندگان دولت و مسئولان بانک مرکزی به مجلس فرا خوانده نشوند و از آنها درباره چرایی وضع بازار سکه و ارز سؤال نشود. جان کلام سؤالات هم معمولا این است که چرا وضع بازار چنین شده است؟

به گزارش «تابناک»؛ نمایندگان وضعیت کنونی را ناشی از سوءتدبیر دولت می‌دانند و تأکید دارند، باید چاره‌ای برای این مشکلات اندیشیده شود. انتقادها و اعتراض نمایندگان مجلس، گاه بسیار تند و حتی با ادبیاتی غیرمتعارف بیان می‌شود؛ اما پرسش این است آیا در وضعیت کنونی، تنها دولت مقصر است و دیگر نهادها از جمله مجلس در این وضعیت بی‌تقصیرند؟

حسن نوروزی، نماینده اصولگرای مجلس اما این گونه فکر نمی‌کند و همه تقصیرها را به گردن دولت نمی‌اندازد. او اعتقاد دارد، در ایجاد شرایط موجود، به همان اندازه که دولت مقصر است، مجلس هم مقصر است. وی می‌گوید: اگر برخی موانع موجود در قوانین زودتر توسط مجلس رفع شده بود، شاید هیچ یک از این مشکلات پدید نمی‌آمد.

وی در گفت‌وگو با تابناک در خصوص این موضوع اظهار داشت: این جریان فساد کنونی، به معنای فساد خاص نبوده و این‌ گونه نیست که ما بگوییم فلان کس در کار خود فساد کرده و دستگیرش کنیم؛ مقصر این جریان در وهله نخست، مجلس شورای اسلامی است. خطای مجلس این است که در دوره‌های گذشته به استقلال بانک مرکزی رأی نداد. زمانی که رئیس‌جمهور اعلام کرد، تفکیک وزارتخانه‌های صنعت معدن و تجارت لازم است، دو بار رأی ندادند؛ بنابراین، مقصر آن ما هستیم، زمانی که سه وزارت خانه به این عظمت را به یک وزیر می‌دهید، همین می‌شود.

عضو کمیسیون اصل نود مجلس همچنین یادآور شد: مگر یک نفر چند هندوانه می‌تواند با دست خود بردارد؟ بازگانی عملاً رها شده، کارهای مربوط به بازار را با رأی مجلس به اصناف سپرده‌اند. مگر خودشان می‌توانند بر خودشان کنترل داشته باشند؟ خب نتیجه آن می‌شود این آشفتگی بازار، در حالی‌ که وزارت بازرگانی می‌توانست به آن ورود کرده و آن را کنترل کند.

این نماینده مجلس افزود: مجلس در رابطه با موضوع ارزش ‌افزوده کوتاهی کرد و از تولیدکننده اولی این ارزش افزوده را گرفت و دو سال قبل رأی داد که باید از مصرف‌کننده نهایی دریافت کنند. بار دیگر هم لابی و اشتباه کرد و هنوز هم کمیسیون اقتصادی در اشتباه است و قوانین را اصلاح نمی‌کند.

هم اکنون دولت هم همین اشتباهات را می‌کند و از نیروهای ازکارافتاده، پیر و بازنشسته که توانی ندارند استفاده می‌کند. در وزارت، صنعت، بازرگانی، تعاون و وزارت‌های گوناگون باید کار در دست افراد سی تا چهل سال باشد و این پیرمردان باید مشاور باشند، چون وزیر کشور باید در یک روز صد جا برود و به چند جا سر بزند، فرمانداران و استانداران را کنترل کند.
ضعف دیگر دولت، سیاسی کاری و گیر افتادن در کمند احزاب است. استانداران و فرمانداران حزبی، فکر می‌کنند کشور را حزبی اداره کرده‌اند و حزب‌ها هم در این ‌بین از هم نمی‌گذرند و خلاف‌های همدیگر را نمی‌بینند و باعث بروز این وضعیت شده‌اند.

وی ادامه داد: ما نه مشکل گرانی داریم نه تورم؛ اما احتکار داریم که آن هم به خاطر ضعف من نماینده و دولت است. ما آنارشیسم و به‌هم‌ریختگی اقتصادی داریم که آن ‌هم به خاطر ضعف من نماینده و دولت در سر کار است.

این نماینده گفت: چه کسی به دولت گفته بود، دلار باید ۴۲۰۰ تومان نرخ تعیین کند؟ نفس این کار یعنی درگیر کردن هزاران مأمور برای کنترل آن و طلبکار کردن همه مردم. چه کسی گفت، بانک مرکزی ۹ میلیون سکه معادل ۶۰ تن طلا را به فروش برساند؟ این تصمیمات خلق‌الساعه باعث بروز مشکلات شده است.

تنها راهکار خروج از این بحران، استفاده از نیروهای جوان و پرتلاش، نه آقازاده‌ها و ژن‌های خوب که فقط عادت به بریزوبپاش دارند، است و مجلس هم باید واقعاً و از روی وظیفه، موضوعات را بررسی کرده و به لابی‌های پشت پرده و مسائل دیگر توجه نداشته باشد.

مطلب قبلی...
مطلب بعدی...


Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy