Friday, Nov 29, 2019

صفحه نخست » بازداشت خانه به خانه‌ معترضان ادامه دارد + پیام خانواده قربانی ۲۱ ساله

Arrests_112919.jpgایران اینترنشنال - بازداشت معترضان شهر به شهر و خانه به خانه و به شکل سراسری از تهران، اصفهان، شیراز، کرج، همدان و دیگر مراکز استان‌ها تا شهرهای کوچک‌تر اما خبرسازی چون سیرجان و تا شهر چرداول در استان ایلام و ده‌ها شهر بزرگ و کوچک ایران ادامه دارد.

گزارش‌هایی که طی روز پنج‌شنبه از بازداشت‌ ده‌ها معترض دیگر در خبرگزاری‌های رسمی و از زبان مقام‌های نیروی انتظامی و قوه قضاییه منتشر شد نشان می‌دهد که بازداشت‌ گسترده معترضان همان‌طور که معاون دادگستری استان فارس گفت در دستور کار دستگاه قضایی و نیروهای انتظامی و امنیتی سراسر ایران قرار گرفته است.

این درحالی است که پیشتر حسین نقوی حسینی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، تعداد بازداشت‌شدگان اعتراضات سراسری را تا روز یک‌شنبه گذشته هفت هزار نفر اعلام کرده بود. با این حال در تمام روزهای بعدی نیز بازداشت معترضان در شهرهای مختلف ایران ادامه داشته است.

عبدالمهدی موسوی، معاون دادگستری استان فارس، روز پنج‌شنبه، با بیان اینکه «محور اعتراضات صدمه زدن به حوزه‌ها و مساجد بود»، گفت: «برخی اعتراض‌ها در این حوادث به گرانی و تخلف بوده است، اما نمی‌خواهیم از هر کسی که کوچکترین نقشی هم داشته بگذریم.»

در تهران، روز پنج‌شنبه، محسن خانچرلی، فرمانده انتظامی غرب استان تهران، از بازداشت ۳۰ نفر از معترضان در شهرهای غرب استان تهران خبر داد.

خانواده قربانی ۲۱ ساله اعتراض‌های ایران:‌ خواستار محاکمه عاملان قتلیم

خانواده آرشام ابراهیمی، جوان ۲۱ ساله‌ای که در اعتراض‌های اخیر ایران در شهر اصفهان کشته شد، خواستار محاکمه عاملان قتل او شدند.

بهزاد ابراهیمی، عموی آرشام، در گفت‌و‌گویی با ایران اینترنشنال ضمن اشاره به بی‌خبری چهار روزه این خانواده از قتل این جوان، از شوک بزرگ این اتفاق بر آن‌ها و همچنین مقاومت ماموران امنیتی در برابر تحویل پیکر او پس از مرگش خبر داد.

آرشام روز ۲۵ آبان ماه با شلیک مستقیم گلوله مجروح شد و در اثر خونریزی در بیمارستان جان خود را از دست داد.

ابراهیمی درباره برخورد نهادهای امنیتی با خانواده این جوان پس از کشته‌شدن او اظهار کرد:‌ «به ما می‌گفتند که از شورای تامین دستور داریم تا جنازه را به صورت شبانه در باغ رضوان به خاک بسپاریم.»

او در ادامه ضمن اشاره به سابقه حضور خود و پدر آرشام در جنگ هشت ساله ایران و عراق، توضیح داد که در مقابل مقاومت و اتهامات ماموران امنیتی به آن‌ها گفته است: «اگر واقعا ما اشرار باشیم، پس شما همه چیز را باخته‌اید. در مملکت چه کرده‌اید؟»

خاکسپاری مشروط با حضور ماموران

به گفته عموی آرشام ابراهیمی، پس از تلاش فراوان خانواده و موافقت مشروط مقام‌ها با تحویل پیکر او از محل فرمانداری، از خانواده ابراهیمی تعهد گرفته شد که خاکسپاری به صورت فوری و شبانه و با حضور چهار نفر از ماموران امنیتی صورت گیرد.

ابراهیمی حین گریه در گفت‌و‌گو به آثار روحی و روانی شدید این فاجعه بر خانواده و تالم پدر و مادر آرشام اشاره و اضافه کرد: «نمی‌دانم چطور برادرم این فاجعه را تحمل خواهد کرد.»

عموی این جوان کشته‌شده همچنین به نامه‌ای اشاره کرد که با امضای تعدادی از کسانی که در جنگ ایران و عراق شرکت داشته‌اند، نوشته شده است. آنها در این نامه خواستار دادگاهی شدن قاتل یا قاتلان این جوان ۲۱ ساله شده‌اند.

ادامه ابهام در آمار کشته‌شدگان

اعتراضات سراسری در پی افزایش قیمت بنزین در ۲۴ آبان‌ماه، آغاز شد و به گفته علی فدوی، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران، ۲۸ استان از ۳۱ استان ایران را دربر گرفت.

در جریان این اعتراضات، جمهوری اسلامی اقدام به قطع کامل اینترنت کرد و دستگاه‌های امنیتی به سرکوب گسترده و خشونت‌بار مردم معترض دست زدند.

در حالی که مقام‌های جمهوری اسلامی همچنان آماری رسمی درباره کشته‌شدگان این اعتراض‌ها ارایه نداده‌اند، بنا به گزارش سازمان «عفو بین‌الملل» دست‌کم ۱۶۱ نفر در جریان این اعتراض‌ها کشته شده‌اند.

کانال تلگرامی وبسایت «کلمه»، نزدیک به میرحسین موسوی، نیز روز ۷ آذرماه در این زمینه نوشت یک منبع آگاه در تماس با کلمه، شمار کشته‌شدگان ثبت‌شده را تاکنون ۳۶۶ نفر اعلام کرده است.

بر اساس گزارش‌ها و تصاویر منتشرشده از سوی مردم در رسانه‌های اجتماعی، بسیاری از قربانیان اعتراض‌ها در اثر شلیک مستقیم ماموران امنیتی به شهروندان، جان خود را از دست داده‌اند.

همچنین، خاکسپاری سایر معترضان کشته‌شده در شهرهای مختلف نیز با فشار به خانواده آن‌ها، تحت تدابیر شدید امنیتی و در سکوت برگزار شده‌ است.



Copyright© 1998 - 2025 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy