در غرب روستای سرسختی علیا و در ۵کیلومتری جنوب غربی شهر آستانه از توابع استان مرکزی تپهای قرار دارد که به «تپه بابا محمد» وبه زبان محلی «بوممد» مشهور است. شان نزول نام این تپه، اقتباس از نام شخصیتی است که بر بالای آن مدفون است.
این تپه ۵۰۰ متر ارتفاع دارد و بخش قابل توجهی از آن پوشیده از درختان بلوط است. درباره شخصیت «بابامحمد» اطلاعاتی در دست نیست. تعدادی از اهالی روستای سرسختی علیا نیز از پیشینه این مکان زیارتی اظهار بیاطلاعی میکنند که بیانگر آن است که این مزار سابقه دیرینهای دارد.
بر اساس قراین و شواهد چنین حدس زده میشود که بابامحمد، شخصیتی زاهد و عارف گونه داشته و به احتمال قوی در منطقه کوهستانی زندگی میکرده وبعد از مرگش نیز درهمانجا مدفون شده است. هرفردی از دامنه تپه بابامحمد به سوی قله تپه بالا میرود، بر فراز بالاترین نقطه این تپه مزار بیآلایشی میبیند که از تمام زینتهای دنیوی عاری است و هیچ گونه بنا و ساختمان و سازهای در آن مشاهده نمیشود. در دور مزار دیوارهای کوچک به ارتفاع کمتر از یک متر قرار دارد که با تکه سنگهای کوچک چیده شده رویهم ایجاد شده است. یک پرچم کوچک نیز بر بالای مزار آویزان است. هر فرد پس از رسیدن به بالای این تپه، نفس خود را با قرائت فاتحه بر سرمزار این فرد صالح تازه میکند. این مزار فاقد سنگ مرقد و هر گونه نام ونشانی است.