Monday, Dec 13, 2021

صفحه نخست » یورش مأموران امنیتی به تجمع معلمان

teachers1_121221.jpgکانون صنفی معلمان برای سومین روز متوالی در استان‌های مختلف ایران از جمله تهران، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، فارس، اصفهان، خوزستان، لرستان، کردستان، کرمانشاه، یزد، بوشهر، مرکزی، قزوین، مازندران، کهگیلویه و بویراحمد، هرمزگان، چهار محال و بختیاری، سمنان، قم، کرمان، سیستان و بلوچستان، گیلان، اردبیل، خراسان رضوی، گرگان، همدان و زنجان تجمع اعتراضی برپا کردند.

***

ایران وایر - به دنبال فراخوان تجمع صبح امروز معلمان در سراسر ایران، شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان از حمله نیروهای امنیتی به تجمع معلمان و فرهنگیان تهرانی معترض در مقابل مجلس شورای اسلامی خبر داد.

در تجمع معلمان تهران و کرج در مقابل مجلس شورای اسلامی مأموران امنیتی به معلمان معترض حمله کردند و معلمان با فریاد زدن «بی‌شرف» به آن‌ها پاسخ دادند

***

ویدئوهایی که در شبکه‌های اجتماعی از تجمع تهران منتشر شده، نشان می‌دهد نیروهای امنیتی تلاش می‌کنند تا یکی از معترضان را بازداشت کنند. این حرکت با واکنش تند معلمان حاضر در تجمع مواجه شده و آن‌ها مانع بازداشت او می‌شوند. معلمان حاضر در این تجمع با سر دادن شعار «معلم زندانی آزاد باید گردد» نسبت به تهدید، بازداشت و زندانی کردن معلمان اعتراض کردند.

تعویق بررسی لایحه رتبه‌بندی

تصویب لایحه رتبه‌بندی به دلیل تحصن و تجمع معلمان به تعویق افتاد. کانال صنفی معلمان ایران با اعلام این خبر می‌نویسد: «طبق اخبار موثق مجلس قصد دارد با تقلیل نظام رتبه‌بندی معلمان به سرهم‌بندی و مصوب کردن آن با همان ۱۲ هزار و پانصد میلیارد تومان، پازل خیانت را تکمیل کند. به همین دلیل برای پرشور نشدن تجمع‌های روز دوشنبه، تصویب این خیانت بزرگ تا روز سه‌شنبه یعنی روزی که به گمان خودشان آب از آسیاب افتاده به تعویق افتاده است.»

این کانال در ادامه با اعلام اینکه نقش مکمل مجلس و دولت و در راس آن سازمان برنامه و بودجه در این خیانت آشکار برای همگان محرز شده است؛ می‌افزاید: «به همین دلیل ما معلمان تجمع روز دوشنبه را پرشورتر و با جمعیتی چند هزار نفری در برابر مجلس و ادارات کل و شهرستان‌ها برگزار می‌کنیم و این اخطار را به مجلس می‌دهیم که اگر نظام رتبه‌بندی معلمان کامل و جامع اجرا نشود، تجمعات و تعطیلی‌های گسترده‌تری در پیش خواهد بود.»

مطالبات معلمان در دور تازه تحصن و تجمع خود که با فراخوان شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی معلمان در حال برگزاری است، «تصویب و اجرای دقیق و کامل لایحه رتبه‌بندی معلمان»، «هم‌سان سازی حقوق بازنشستگان»، «اجرای دقیق و کامل اصل سی‌ام قانون اساسی در مورد تحصیل رایگان» و «آزادی معلمان زندانی» اعلام شده است.

👈مطالب بیشتر در سایت ایران وایر

تجمعات تا لحظه تنظیم این خبر در ۲۱ استان و ۴۱ شهر برگزار شده است. اسامی شهرهای شرکت‌کننده در تجمعات روز دوشنبه ۲۲ آذرماه به این شرح است: «تهران، بوشهر، گناوه، بندرعباس، سقز، مریوان، بیجار، یاسوج، دهدشت، کیلک، اهواز، ایذه، رامهرمز، کرخه، بهبهان، شیراز، نورآباد ممسنی، بوکان، خرم‌آباد، ازنا، درود، نورآباد، بابل، ساری، آمل، شهرکرد، لردگان، تبریز، قم، یزد، سمنان، کرمان، رشت، اردبیل، اصفهان، نجف آباد، گلپایگان، باغ‌بهادران، قزوین، مشهد، اراک، گرگان، همدان، ملایر، زنجان»

قطع‌نامه پایانی تجمع سراسری معلمان ایران

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی معلمان در قطع‌نامه پایانی تجمع امروز با اشاره به اینکه کانون‌های صنفی و انجمن‌های صنفی فرهنگیان سال‌ها است به پشتوانه فرهنگیان شاغل و بازنشسته برای تحقق آموزش رایگان، باکیفیت و عادلانه برای دانش‌آموزان و بهبود وضعیت معیشت و منزلت معلمان تلاش می‌کنند؛ اعلام کرد: «فعالان صنفی در این راه متحمل هزینه‌های فراوان شده‌اند. اما، از مطالبه‌گری هرگز خسته نشده و بر تلاش خود برای تحقق آموزش با کیفیت برای دانش‌آموزان و دفاع از حق زندگی شرافت‌مندانه برای همه از جمله فرهنگیان افزوده‌اند.»

این شورا در قطع‌نامه پایانی خود با اعلام اینکه فرهنگیان پس از یک دوره اعتراضات سراسری، در روزهای شنبه و یکشنبه دست به اعتصاب سراسری زدند تا به دولت و مجلس نشان دهند که برای تحقق مطالبات مصمم هستند؛ افزوده است: «اما، دولت و مجلس نه تنها در جلسه دیروز توجهی به مطالبات نکردند. بلکه با رونمایی از بودجه انقباضی سال ۱۴۰۱ نشان دادند که اراده‌ای برای حل مشکلات ندارند. بودجه‌ای که در آن بودجه نهادهای نظامی و غیرپاسخگو چند برابر شده و به معیشت اکثریت جامعه از جمله فرهنگیان بی‌توجهی شده‌است. در اصل تجمع امروز و اعتراضات روزهای آتی را کسانی بر ما تحمیل می‌کنند که با بی‌توجهی به مطالبات فرهنگیان شاغل و بازنشسته و با تصمیمات نادرست امنیت مالی و روانی خانواده بزرگ فرهنگیان را با چالش روبرو کرده‌اند.»

شورای هماهنگی در ادامه قطع‌نامه می‌نویسد: «فرهنگیان ایران تا تحقق کامل رتبه‌‌بندی ‌شاغلان حداقل هشتاد درصد حقوق‌ هیات‌ علمی و هم‌سان‌‌سازی‌ بازنشستگان مبتنی‌ بر قانون مدیریت خدمات کشوری دست از اعتراض نخواهند کشید.»

این شورا در قطع‌نامه خود با اشاره به افزایش چشم‌گیر بودجه صداوسیمای جمهوری اسلامی برای سال ۱۴۰۱ ضمن انتقاد به عملکرد این سازمان آورده است: «چگونه است که بودجه برای نهادی چون صداوسیما که عرصه تاخت‌وتاز مافیای آموزشی است، وجود دارد. اما، تا پای صحبت از معیشت معلمان به میان می‌آید، همین صداوسیمای غیر ملی با گزارشات موهوم، افکار عمومی را علیه فرهنگیان مغشوش و تحریک می‌کند؟ چگونه است بودجه برای افزایش سهم حوزه علمیه وجود دارد. اما، برای حوزه تعلیم و تربیت و آموزش با کیفیت پولی در بساط حاکمیت نیست؟ ما از این همه تناقض در حیرت هستیم و می‌دانیم که مردم آگاه ایران ماهیت ریاکار مسئولان ناکارآمد را شناخته‌اند. به خاطر همین امر است که در اعتراضات ماه‌های اخیر ما حمایت‌های داوطلبانه اولیا و خانواده‌ها و مردم شریف ایران را داشتیم.»

شورای هماهنگی به نمایندگان مجلس هشدار داد: «به مجلس هشدار می‌دهیم اگر در جلسه روز سه‌شنبه ۲۳ آذر، لایحه رتبه‌بندی، سرهم‌بندی شود و هم‌چنان هم‌سان‌سازی بازنشستگان که بودجه آن قبلا پیش‌بینی شده به محاق رود، به اعتراضات گسترده خود ادامه خواهیم داد.»

در ادامه این قطع‌نامه با اشاره به بازداشت و زندانی کردن معلمان ضمن محکوم کردن این اقدامات آمده است: «اگر نهادهای حاکمیتی و امنیتی گمان می‌کنند با بازداشت آقای رسول بداقی، نماینده ریاست دوره‌ای شورای هماهنگی، با دادگاهی کردن آقای جعفر ابراهیمی بازرس شورای هماهنگی و با ضرب‌وشتم آقای آمانج امینی و با در زندان نگه‌ داشتن آقایان محمدرضا رمضان‌زاده، اسماعیل عبدی و مهدی فتحی؛ می‌توانند روند مطالبه‌گری را متوقف نمایند، سخت در اشتباه هستند. شورای هماهنگی بار دیگر ضمن محکوم نمودن بازداشت‌، پرونده‌سازی و اخراج و احضار تمام فعالان صنفی خواهان آزادی همه معلمان زندانی و پایان دادن به خط برخورد با فعالان صنفی و مختوم شدن تمام پرونده‌هاست و از تمام فرهنگیان می‌خواهد آزادی فعالیت صنفی و معلمان دربند را به یک مطالبه جدی و عمومی تبدیل نمایند.»

شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران در پایان قطع‌نامه با اعلام اینکه بودجه ۱۴۰۱ و عملکرد دولت و مجلس تاکنون مورد رضایت فرهنگیان نیست، افزوده است: «اگر خروجی جلسه فردا حداقل حقوق معلمان را بر مبنای حداقل هشتاد درصد حقوق اعضای هیات علمی دانشگاه تا خط فقر یعنی ۱۲ میلیون افزایش ندهد و بودجه هم‌سان‌سازی واقعی برای اجرا از مهرماه تامین نشود، این اعتراضات در ابعاد گسترده‌تر ادامه خواهد یافت.»



Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy