Monday, Mar 13, 2023

صفحه نخست » شاهزاده رضا پهلوی: مقابله با «نظام سرکوبگر جمهوری اسلامی» نیازمند حمایت حداکثری است

01_reza_pahlavi.jpgصدای امریکا - شاهزاده رضا پهلوی در نشست «اتحادیه ملی برای دموکراسی در ایران» گفت مقابله با «نظام سرکوبگر جمهوری اسلامی» نیازمند حمایت حداکثری است و «فشار آوردن و تحریم رژیم» با هدف تغییر رفتار آن‌ نتیجه ندارد و اتلاف وقت است.

شاهزاده رضا پهلوی روز دوشنبه ٢١ اسفند در نشست اتحادیه ملی برای دموکراسی در ایران، نوفدی، که با عنوان «حمایت حداکثری» و با حضور شماری از پژوهشگران و فعالان سیاسی برگزار شد گفت مردم ایران بخشی از راه‌حل و رژیم جمهوری اسلامی بخشی از مشکل هستند.

او در توضیح اهمیت راهبرد «حمایت حداکثری» گفت مردم در داخل ایران اصلی‌ترین و مهم‌ترین ابزار تغییر هستند. به گفته شاهزاده رضا پهلوی «دی‌ان‌ای» جمهوری اسلامی نشان می‌دهد که این رژیم هیچ ارتباطی با منافع ملی ایران ندارد.

او گفت طی دیدارهایش با مقامات آمریکایی و اروپایی تاکید کرده است که حمایت از مردم ایران نباید به مساله‌ای حزبی تبدیل شود بلکه اتخاذ رویکردی فراحزبی در این زمینه ضروری است.

شاهزاده رضا پهلوی در ارتباط با اهمیت تروریستی خواندن سپاه پاسداران گفت این امر نه تنها سبب تضعیف ماشین سرکوب در داخل ایران و نیز کاهش فعالیت‌های رژیم در خارج از مرزهای ایران می‌شود، بلکه تسریع فرایند پیوستن بدنه سپاه به مردم موجب سرنگونی رژیم خواهد شد.

شاهزاده رضا پهلوی با اشاره به «فاجعه بعثی‌زدایی» در عراق که طی آن ارتش بازمانده از رژیم صدام منحل شد، تاکید کرد راه‌حل در «فروپاشی کنترل‌شده» و نه آنارشی و بی‌نظمی است.

او در بخش دیگری از سخنانش گفت هدف از اعتراضات اخیر فرستادن این پیام واضح از سوی مردم ایران به جهانیان بود که آنها خواهان سرنگونی جمهوری اسلامی هستند.

شاهزاده رضا پهلوی افزود سرنگونی جمهوری اسلامی پیامدهای داخلی مثبتی همچون رفع تبعیض‌های جنسی/جنسیتی، قومی، و مذهبی خواهد شد. او با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی آغازگر جنگ شیعه و سنی در خاورمیانه بود، پیامدهای مثبت سرنگونی این رژیم برای همسایگان ایران را نیز یادآور شد و افزود ایرانِ بعد از جمهوری اسلامی عامل صلح خواهد بود.

در این نشست کامران خوانساری‌نیا، دبیر سیاست‌گذاری در نوفدی، با اشاره به کارزار فشار حداکثری گفت زمان آغاز کارزار «حمایت حداکثری» و گذر از تلاش برای تغییر رفتار رژیم به تلاش برای تغییر خود رژیم فرا رسیده است.

به گفته آقای خوانساری‌نیا، ۱۵ گام از جمله تغییر راهبردی در سیاست در قبال ایران، برجسته کردن نقض حقوق بشر، پاسخگو کردن مسئولان رژیم، منزوی کردن فزاینده جمهوری اسلامی، و اعمال محدودیت‌های معنادار علیه بستگان مسئولان رژیم باید در راستای کارزار «حمایت حداکثری» برداشته شود.

«جمهوری اسلامی منشا تهدیدهای جدید» است

نوید محبی، پژوهشگر در نوفدی در این نشست گفت ضرورت تغییر سیاست در قبال ایران از آنجا است که افزون بر تهدیدهای قبلی همانند سیاست‌های مداخله‌جویانه ایران در کشورهای خاورمیانه، جمهوری اسلامی منشا تهدیدهای جدید از جمله دخالت در انتخابات آمریکا و نیز تلاش برای حمله به ایرانیان مخالف رژیم در آمریکا است. نوید محبی افزود در سال‌های اخیر شش سلسله اعتراضات سراسری ایران را فرا گرفت و اعتراضات به کشته شدن مهسا (ژینا) امینی در ادامه اعتراضات قبلی بود.

همچنین بهنام بن طالبلو پژوهشگر ارشد در بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها گفت یکی از عوامل اصلی ناکامی سیاست خارجی آمریکا در قبال ایران، نگرش ایالات متحده به جهان از زاویه دیوانسالاری امنیت ملی این کشور است. او افزود سیاستگذاران آمریکا سیاست در قبال ایران را تنها در چارچوب مساله هسته‌ای می‌بینند و این رویکرد باید تغییر کند.

برایان کاتولیس نائب رئیس اندیشکده خاورمیانه هم در این نشست سخنرانی کرد و کارزار «حمایت حداکثری» را «یک دستورکار بلندپروازانه» خواند. او گفت چارچوب مفیدی برای مقابله با جمهوری اسلامی ارائه می‌کند.

«نگرش مقامات کانادایی در قبال ایران تغییر عمده‌ای کرده» است

در بخش دیگری از نشست نوفدی، علی احساسی، رئیس کمیته روابط خارجی پارلمان کانادا، با اشاره به حوادثی همچون کشتن زهرا کاظمی و شلیک مرگبار به هواپیمای پرواز پی‌اس۷۵۲ توسط سپاه گفت نگرش مقامات کانادایی در قبال ایران تغییر عمده‌ای کرده و آنها به اهمیت حمایت از مردم ایران پی برده‌اند. او همچنین بر اهمیت متمرکز بودن بر روی معضلات روزانه مردم داخل ایران تاکید کرد و خواهان حمایت بیشتر از مبارزه ایرانیان علیه جمهوری اسلامی شد.

دریا صفایی، عضو مجلس نمایندگان بلژیک، نیز با اشاره به تغییر گسترده در موضع جهانیان در برابر جمهوری اسلامی، خواهان حمایت بیشتر و گسترده‌تر جهانیان از ایرانیان خواهان سرنگونی جمهوری اسلامی شد.



Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy