Saturday, May 11, 2024

صفحه نخست » از عربده‌کشی و کتک‌کاری در سالن تا چاپلوسی برای خامنه‌ای

shamsayee.jpg«هر کاری می‌کنیم، برای این است که دل شما (خطاب به علی خامنه‌ای) را شاد کنیم؛ دل مردم را شاد کنیم. وظیفه‌مان هم هست؛ ادای دین می‌کنیم به شما. هرچی این پرچم بره بالاتر، لذتش برای ما بیشتره. همین که شما به عنوان رهبر، به عنوان ولی‌امر پیام می‌دین یا ما را می‌بینید، انگیزه ما هزار هزار برابر بیشتر می‌شه.»

پیام یونسی‌پور - ایران وایر

این جملاتی است که «وحید شمسایی»، سرمربی تیم فوتسال جمهوری اسلامی مقابل «علی خامنه‌ای»، رهبر جمهوری اسلامی به زبان آورده است.

پشت سرش، «مهدی تاج»، رییس فدراسیون فوتبال و «کیومرث هاشمی»، وزیر ورزش و جوانان ایستاده‌اند و با لبخندی معنادار و رضایت‌بخش درس پس‌ دادنِ مردی را تحسین می‌کنند که روزی او را برای شرارت‌ها، درگیری‌های فیزیکی و فحاشی‌ها یا اتهاماتش محروم می‌کردند.

وحید شمسایی دقایقی پس از انتشار ویدیوی صحبت‌هایش مقابل رهبر جمهوری اسلامی، «اجازه انتشار کامنت» را روی «تمامی پست‌های اینستاگرام» خود به روی کاربران بست. برخی از کاربران ایرانی در فضای مجازی پرسیده بودند آیا وحید شمسایی، سرمربی تیم فوتسال شهامت مواجه شدن با نظرات مردم در قبال صحبت‌هایی که به زبان آورده است را ندارد؟

او در حالی گزینه اجازه انتشار نظر مردم در پست‌هایش را پس از سخنان مبالغه‌آمیزش مقابل علی خامنه‌ای بست که پیش از این برای گرفتن کامنت از مردم، به رفتارهای سخیف و عامیانه‌ای همچون درخواست برای اعلام آمار ازدواج با کامنت‌ قلب قرمز و آبی پای پست‌هایش روی آورده بود.

خامنه‌ای در جواب شمسایی چه گفت؟

پیش از آن‌ که تاریخچه افتخارات و سیاهه رفتارهای وحید شمسایی را مرور کنیم، شاید لازم است بدانیم پاسخ علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی به صحبت‌های سرمربی تیم ملی فوتسال ایران چه بوده است.

👈مطالب بیشتر در سایت ایران وایر

طبق ویدیویی که اول بار رسانه‌های نزدیک به حکومت منتشر کردند، علی خامنه‌ای بلافاصله پس از پایان صحبت‌های وحید شمسایی، دقیقا این جملات را به زبان می‌آورد: «جدا من هم کار ورزشی شما را تحسین می‌کنم. موفقیت‌های فوتسال واقعا، این پرچمی که شما گفتید برافراشته بشه، بخش مُهِمیش دست شما است. از نظر اخلاق و فرهنگ هم همین مساله اهدای جام به شهید، به خانواده شهید، حضورتان در فرودگاه و خانواده محجبه‌ خودتان، همه‌اش به معنی واقعی کلمه، کلمه کلمه‌اش تاثیرگذار است در پیشرفت این مساله.»

جمله‌آرایی‌های علی خامنه‌ای نشان می‌دهد که او حتی آمادگی پاسخ دادن به کلمات مبالغه‌آمیز وحید شمسایی را نداشته است. از اهدای جام به «شهدا» صحبت کرده و مطابق معمول ملاقات‌هایش با بازیکنان، مبحث «حجاب اجباری برای زنان» را نیز جا نگذاشته است.

در این بین جالب است که او این بار از مردان فوتسالیست می‌خواهد مراقب حجاب زنان، دختران، مادران و خواهران‌ خود باشند.

از وحید شمسایی و درگیری‌هایش چه می‌دانیم؟

حتی اگر فوتبال ایران را طی سه دهه اخیر به عنوان یک تماشاگر عادی هم دنبال کرده باشید، درگیری‌های مداوم وحید شمسایی در دوران بازیگری‌ با «حسین شمس»، سرمربی وقت تیم ملی فوتسال ایران و برخی ستاره‌های تیم ملی را به یاد دارید.

حجم درگیری‌های مکرر او علیه هم‌بازی‌ها، مربیان و مدیرانش به حدی بود که رسانه‌ها آرام آرام از انتشار خبرهای مربوط به شمسایی خودداری کردند.

شکل رفتار‌های وحید شمسایی در فوتبال و فوتسال ایران تقریبا با هیچ بازیکنی قابل مقایسه نبوده است. او شهریور ۱۳۸۹ تصمیم گرفت در جریان یک بازی باشگاهی، «مصطفی نظری»، دروازه‌بان تیم ملی فوتسال ایران را در جریان مسابقه کتک بزند. «تهران امروز» همان زمان گزارش داد که وحید شمسایی در جریان دیدار تیم‌های فوتسال ایران و ژاپن، با الفاظی رکیک به مصطفی نظری و برخی بازیکنان هتاکی کرده بود.

رفتار دیگر وحید شمسایی در سال ۱۳۹۲ در نوع خودش بی‌نظیر بود. او در حالی که «محمود خوراکچی»، مربی تیم حریف که پس از بازی در حال مصاحبه با دوربین «شبکه ورزش» صداوسیما بود، از پشت این مربی رد شد و با صدای بلند به او فحاشی کرد. پس از آن به سمتش هجوم برد و با مربی مقابل درگیر شد.

یک ماه بعد خبرگزاری‌های ایران از کتک‌کاری وحید شمسایی با بازیکنان و مربیان تیمی دیگر خبر دادند؛ اخباری تقریبا تکراری که به صورت هفتگی در مورد این بازیکن تیم ملی فوتسال منتشر می‌شدند و دیگر کسی را متحیر نمی‌کردند.

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال سال ۱۳۹۳ وحید شمسایی را به دلیل کتک زدن تماشاگران، با محرومیت و جریمه نقدی مواجه کرد.

شمسایی سال ۱۳۹۵ نیز یک تماشاگر را کتک زد و با برخی بازیکنان در سالن فوتسال درگیر شد.

تقریبا تمام دوران بازیگری وحید شمسایی با اخباری مبنی بر درگیری‌های لفظی و فیزیکی همراه بوده است. بازیکنی که برخلاف کیفیت بالای بازی او، چندان در زمینه اخلاقی صاحب صلاحیت نبوده است. اما به نظر می‌رسید مربی محبوب و مقبولی برای فدراسیون فوتبال کنونی باشد.

وحید شمسایی چگونه سرمربی تیم ملی فوتسال شد؟

اما وحید شمسایی، مربی تراز جمهوری اسلامی در تیم ملی فوتسال چگونه اختلافات عمیق خود را با رییس و اعضای هیات رییسه کنونی فدراسیون فوتبال کنار گذاشت تا سرمربی این تیم شود؟

هشتم شهریور ۱۴۰۱، دقایقی پس از آن‌ که مهدی تاج بار دیگر به عنوان رییس فدراسیون فوتبال انتخاب شد، وحید شمسایی در جمع خبرنگاران گفت: «من چون در دوران گذشته اتفاقاتی که این آقایان بر سر فوتسال آورده‌اند را دیده‌ام و هنوز هم یادم هست و نمی‌خواهم به خودم و رشته‌ام بی‌احترامی شود، از فوتسال می‌روم. این برادران خیلی هم عزیز هستند اما فاصله فکری من با آن‌ها بسیار زیاد است. آقای تاج رییس کمیته فوتسال کنفدراسیون آسیا است و رقابت‌های تیم‌های ما و تیم فوتسال زنان را لغو کردند. به همین دلیل من رسما دیگر هیچ سمتی در فوتسال ایران ندارم.»

خبرگزاری‌های ایران ۹ شهریور از تمایل مهدی تاج برای سرمربی‌گری وحید شمسایی در تیم ملی فوتسال خبر دادند و ۱۷ مهر همان سال «احسان اصولی»، سخن‌گوی هیات رییسه فدراسیون با اعلام خبر سرمربی شدن شمسایی در تیم ملی، از مذاکرات مفید او با مهدی تاج در روزهای گذشته که منجر به رضایت رییس فدراسیون برای انتخابش به عنوان سرمربی تیم ملی فوتسال شده بود، خبر داد.

طبق اخبار منتشر شده در رسانه‌های ایران، در نخستین روز از تشکیل هیات رییسه جدید فدراسیون فوتبال، وحید شمسایی برای بازگشت به تیم ملی رایزنی‌های خود با مهدی تاج را شخصا آغاز کرده بود.

شمسایی که دقایقی پس از انتخاب مهدی تاج برای ریاست فدراسیون ادعا کرد حاضر نیست با او هیچ گونه همکاری داشته باشد، براساس گفته‌های احساس اصولی، مذاکراتی طولانی و طبق آن‌چه این عضو هیات رییسه گفته بود، «گفت‌وگوهایی مفید» با رییس فدراسیون فوتبال داشت.

آن‌چه او به عنوان بازیکن و مربی در فوتسال به دست آورده، قابل احترام است؛ از به ثمر رساندن ۳۹۰ گل در ۱۸۹ بازی ملی فوتسال تا قهرمانی آسیا به عنوان سرمربی تیم ملی فوتسال. اما او هرگز خاطراتی خوش از رفتارش به یادگار نگذاشته است.



Copyright© 1998 - 2024 Gooya.com - سردبیر خبرنامه: [email protected] تبلیغات: [email protected] Cookie Policy