سه شنبه 8 اردیبهشت 1388   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

اعتصاب غذای گزارشگران بدون مرز در حمايت از رکسانا صابری

سه‌شنبه ٨ ارديبهشت فعالان سازمان گزارشگران بدون مرز در حمايت از خبرنگار زندانی رکسانا صابری اعتصاب غذا کردند . رکسانا صابری به اتهام " جاسوسی به نفع ايالات متحده امريکا" به هشت سال زندان محکوم شده است. اين خبرنگار امريکايی ايرانی تبار از تاريخ اول ارديبهشت ماه در اعتصاب غذا بسر می‌برد.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


رکسانا صابری اعلام کرده است که" مصمم است تا تحقق خواسته‌هايش به اعتصاب ادامه دهد" رضا صابری پدر خبرنگار زندانی پس از ملاقات با فرزندش در روز يکشنبه ٦ ارديبهشت از " ضعف شديد " وی اعلام نگرانی کرده است.
گزارشگران بدون مرز در اين باره اعلام می‌کند " رکسانا پس از هفت روز اعتصاب غذا بسيار ضعيف شده است. ما برای سلامت وی نگران هستيم. به همين دليل در همبستگی و برای حفظ سلامتش در حرکتی سمبليک می‌خواهيم به جای او اعتصاب غذا کنيم "
اعضای گزارشگران بدون مرز از ساعت ١١صبح ٨ ارديبهشت ماه ١٣٨٨ در برابر دفتر هواپيمايی ملی ايران در خيابان شانزه ليزه پاريس ( ايران اير) تجمع و اعتصاب غذای خود را اعلام می‌کنند.
ما همه‌ی دست‌اندرکاران رسانه‌ها در دفاع آزادی بيان و مطبوعات را فرا می خوانيم که به ما بپيوندند. ما می خواهيم رکسانا صابری بداند که تنها نيست و به اعتصاب خود پايان دهد. ما او را تنها نخواهيم گذاشت."

گزارشگران بدون مرز يادآور می‌شود
ايران هم ‌اکنون با هفت روزنامه و دو وب‌نگار زندانی، بزرگترين زندان روزنامه‌نگاران در خاورميانه است. در رده‌بندی ٢٠٠٨ گزارشگران بدون مرز ايران در رده ١٦٦ در ميان ١٧٣ کشور جهان قرار دارد.

يادآوری
رکسانا صابری ٣٢ ساله در امريکا متولد و بزرگ شده است, و از شش سال پيش در ايران به‌ تحقيق و تحصيل مشغول بود. وی با شبکه راديويی ان پی آر و بخش جهان راديو و تلويزيون بی بی سی تا ١٣٨٥ همکاری داشته است.

- ١٢ بهمن ماه ١٣٨٧ رکسانا صابر در تهران دستگير شد.
- ١٠ اسفند ماه ١٣٨٧ بازداشت رکسانا صابری از سوی شبکه راديويی ان پی آر از قول پدرش رضا صابری اعلام شد. پدر اين روزنامه‌نگار گفته بود " دخترش در پی مکالمه کوتاهی در تاريخ ٢٢ بهمن بازداشت خود را به وی اعلام کرده است."
- ١١ اسفند ١٣٨٧حسن قشقاوی سخنگوی وزارت امور خارجه اعلام کرد که فعاليت رکسانا صابری در ايران " غير قانونی" بوده است.
- ١٢ اسفند ١٣٨٧ عليرضا جمشيدی سخنگوی دستگاه قضايی ايران اعلام کرد " وی با قرار صادره از دادسرای انقلاب در بازداشت به سر می‌برد و اکنون در زندان اوين است.
- ٢٠ فروردين ١٣٨٨ حسن زارع دهنوی معاون امنيتی دادستان تهران اعلام کرد که «وی بدون مجوز خبرنگاری و تحت عنوان خبرنگار، فعاليت های جاسوسی انجام می‌داده است که مدارک در پرونده موجود است و وی نيز تمام اتهامات را پذيرفته است.»
- ٢٥ فروردين ١٣٨٨ عليرضا جمشيدی اعلام کرد که محاکمه رکسانا صابری در يکی از شعب دادگاه انقلاب آغاز و "اتهام" وی در کيفرخواست ارائه شده به دادگاه "جاسوسی به نفع اجانب" اعلام شده است.
- ٢٩ فروردين ١٣٨٨ اعلام شد که رکسانا صابری به هشت سال زندان محکوم شده است.
- ٣٠ فروردين ١٣٨٨ شيرين عبادی دفاع از رکسانا صابری را بر عهده گرفت.
- اول ارديبهشت ماه ١٣٨٨ رکسانا صابری دست به اعتصاب غذا زد
- ٥ ارديبهشت ١٣٨٨ عبدالصمد خرمشاهی لايحه اعتراضی را به دادگاه تجديد نظر ارائه کرد.





















Copyright: gooya.com 2016