یکشنبه 23 خرداد 1389   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

علی مطهری، به اتفاق آرا اصول‌گرا شناخته شد، ايلنا

علی مطهری کتبا نکاتی را که لازم می‌دانست به هيات داوری ارسال کرد که بعد از آن هيات تشکيل جلسه داده و با بررسی اظهارات وی، ديگری نياز به حضور نماينده مردم تهران در هيات داوری نديد و همان اظهارات را کافی دانست.

ايلنا: رييس هيات داوری فراکسيون اصولگرا گفت‌: در جلسه هيات داوری فراکسيون اصولگرا، علی مطهری به اتفاق آرا، اصولگرا شناخته شد و ادامه کار ايشان در فراکسيون اصولگرايان به تاييد رسيد.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


حجت الاسلام حسين ابراهيمی نماينده بجنورد در گفت‌وگو با خبرنگار ايلنا در خصوص نظر هيات داوری فراکسيون اصولگرايی در باره علی مطهری گفت‌:علی مطهری کتبا نکاتی را که لازم می‌دانست به هيات داوری ارسال کرد.بعد از آن هيات تشکيل جلسه داده و با بررسی اظهارات وی، ديگری نياز به حضور نماينده مردم تهران در هيات داوری نديد و همان اظهارات را کافی دانست.
وی تاکيد کرد:‌ هيات داوری فراکسيون اصولگرايان در نهايت به اتفاق آرا مطهری را اصولگرا شناخته و ادامه کار ايشان در فراکسيون اصولگرايی به تاييد رسيد.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016