پنجشنبه 25 فروردین 1390   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

اعدام دو تن از محکومان جرايم مواد مخدر در زندان مرکزی شهر اراک، کميته دانشجويی دفاع از زندانيان سياسی

کميته دانشجويی دفاع از زندانيان سياسی: دو تن از محکومان جرايم مواد مخدر، که توسط شعبه دوم دادگاه انقلاب اراک به اعدام محکوم شده بودند، صبح روز چهارشنبه بيست و چهارم فروردين ماه در زندان مرکزی شهر اراک به دار آويخته شدند.

«علی، ع» که به اتهام حمل و نگهداری بيست و پنج کيلو گرم ترياک، به همراه «احمد – ا» که به اتهام حمل و نگهداری يکصد و بيست گرم هروئين فشرده و تهيه و مالکيت پنج کيلو و شصت و پنج گرم هروئين در شعبه دوم دادگاه انقلاب اراک به اعدام محکوم شده بودند، سحرگاه ديروز در محوطه زندان اراک به دار آويخته شدند.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


بنا بر گزارش نهادهای مدافع حقوق بشر طی سال گذشته ميلادی، و بنا بر اعلام مقامات و رسانه‌های رسمی جمهوری اسلامی بيش از ۳۰۰ زندانی در زندان‌های مختلف جمهوری اسلامی به طور مخفيانه اعدام شده‌اند که بيشترين تعداد اعدام‌ها مربوط به محکومين جرايم مواد مخدر می‌باشد.

آمارهای غير رسمی حاکی از اعدام بيش از ۵۵۰ تن در مدت زمان ياد شده می‌باشد، در حاليکه ميزان واقعی اعدام‌ها در جمهوری اسلامی ايران بسيار بيش از آمار و ارقام ياد شده پيش بينی می‌شود.

تنها در يک مورد، روز سه شنبه بيست و سوم فروردين ماه سال جاری، دادستان عمومی و انقلاب اهواز، از اجرای بيش از ۴۰ حکم اعدام در هفت ماه گذشته در اين استان خبر داد. اين در حالی است بنا بر اعلام مقامات رسمی جمهوری اسلامی، بيشترين ميزان کشفيات مواد مخدر طی سال‌های اخير در نواحی و حاشيه‌های شرقی کشور بوده و استان خوزستان در ميان ۳۱ استان کشور، از رتبه‌های پايين ميزان دستگيری متهمان جرايم مواد مخدر می‌باشد.

همچنين بنا بر گفته مقامات رسمی، با توجه به قانون جديد مبارزه با مواد مخدر و تشديد مجازات در خصوص مجازات قاچاقچيان مواد روان گردان و صنعتی، دستگاه قضايی جمهوری اسلامی در آينده‌ای نزديک اقدام به صدور و اجرای احکام اعدام برای اين متهمين خواهد نمود، که در اين صورت با توجه به افزايش ميزان توليد و مصرف مواد مخدر روان گردان طی چند ساله اخير در کشور شاهد افزايش چشمگير ميزان اعدام‌ها خواهيم بود.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016