یکشنبه 18 اردیبهشت 1390   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

تلاش نافرجام مشایی برای رابطه با آمریكا، آینده

سایت آینده در مطلبی نوشته مشایی تلاش بسیاری كرد تا با مقامات آمریكای ارتباط برقرار كند اما هیچ كس با او دیدار نكرده است.

آینده مطلبی را از دیوید ایگنیشس سرمقاله‌نویس روزنامه واشنگتن‌پست نقل کرده که در آن اختلافات رهبری و دولت به تلاش مشایی برای ارتباط با مقامات آمریكایی مرتبط دانسته شده است. او می‌نویسد: «آقای مشایی تلاش بسیاری كرد تا با مقامات آمریكای ارتباط برقرار كند اما هیچ كس با او دیدار نكرده. زیرا واشنگتن تنها مایل به مذاكره با فردی است كه از حمایت راس هرم قدرت در ایران برخوردار باشد.» او این تلاش‌ها را زمینه‌ساز حمله روحانیان و طرفداران رهبری به دولت معرفی كرد.

ادامه خبر سایت راستگرای آینده را بخوانید:

رادیو بی‌بی‌سی به خاطر انتشار این مقاله در برنامه بامدادی صبح امروز (یكشنبه) گفت‌وگویی را با هوشنگ امیراحمدی و دیوید ایگنیشس ترتیب داد.

در همین رابطه هوشنگ‌امیر احمدی، دلال رابطه با آمریكا حرف‌های ایگنیشس را رد كرده و می‌گوید: «كافی است طرفداران رهبری این مقاله را ترجمه كرده و پیش او ببرند و به این واسطه هم اختلافات را دامن بزنند و هم باعث ضربه‌زدن به احمدی‌نژاد شوند.»

او در جواب خبرنگار بی‌بی‌سی كه پرسید: آقای ایگنیشس خودش طرفدار رابطه ایران و آمریكا پس با این مقاله قصد نداشته كه مانعی بر سر راه رابطه ایجاد كند گفت: «اساسا ایشان و عده‌ای در خارج از كشور فكر می‌كنند با دامن زدن به این اختلافات و بزرگ كردن آن می‌توانند به مشایی كمك كنند. چون این رابطه در بن‌بست هست و برای خروج از این بن‌بست باید بین این دو نیرو اتفاقی بیافتد. فكر می‌كند شاید با آوردن مشایی به وسط این مشكل حل شود.»



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


خود اینگینشس در گفت‌وگو با بی‌بی‌سی می‌گوید: «جواب من این است كه من یك روزنامه‌نگارم. من فكر كردم این اطلاعات، اطلاعات جالب و مهم است و باید در اختیار بقیه قرار بگیرد. هیچ انگیزه تقویت و تضعیف جریانی ندارم. باید به شنوندگان ایرانی بگویم كه متوجه هستم كه این موضوعات عمیق‌تر از صرفا رابطه ایران و آمریكاست. این تنها یك عامل در قضیه است. اما روشن است كه عوامل بسیار زیادی هم در این قضیه دخیل است.»

خبرنگار بی‌بی‌سی از او سوال كرد: «هدف از این تحلیل‌ها و مقاله‌ها چیست و چه پیشنهادی برای دولت اوباما به همراه دارد.» او پاسخ داد: «من فكر می‌كنم اوباما همیشه اعلام كرده كه آماده مذاكره با ایران است اما می‌خواهد مطمئن شود كه این گفت‌وگو ها از حمایت بالاترین سطح قدرت در ایران یعنی رهبری برخوردار است. برداشت من این است كه اگر چه كاخ سفید مشتاق به گفت‌وگو است اما قصد دارد با كل ایران گفت‌وگو كند نه با یك طرف دعوا....


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016