پنجشنبه 30 تیر 1390   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

رييس مجلس خبرگان رهبری: رهبری حرف آخر را می‌زند و بايد تسليم آن شد، ايسنا

آيت‌الله مهدوی کنی گفت: بايد جايگاه و شئون ولايت را در برابر تهاجم‌های داخلی و خارجی حفظ کنيم و پاسدار آن باشيم.

به گزارش خبرنگار سياسی خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، رييس مجلس خبرگان رهبری که در نشست هيات رييسه و روسای مجلس خبرگان رهبری سخن می‌گفت،افزود: مجلس خبرگان با توجه به هدفی که به منظور آن تاسيس شده است، يکی از ارکان نظام جمهوری اسلامی است.

وی افزود: همان‌طور که مقام معظم رهبری رکن اول نظام است، مجلس خبرگان نيز ارزشمند می‌باشد و اعضای مجلس خبرگان هستند که بايد ارزش آن را حفظ کنند.

مهدوی کنی با بيان اين‌که دو وظيفه بر عهده‌ی مجلس خبرگان وجود دارد، ادامه داد: همين دو وظيفه يعنی تعيين و کشف رهبری و بعد نظارت بر آن بسيار مهم است که البته به نظر بنده نظارت به معنای تحصين و پاسداری و برای حفظ جايگاه رهبری می‌باشد.

رييس مجلس خبرگان رهبری گفت:مسووليتی از طرف مردم بر عهده‌ی ما گذاشته شده است و نيز به تعبيری از طرف شرع مقدس وظيفه‌ی بزرگی بر عهده‌ی ماست و آن اين‌که بايد جايگاه و شئون ولايت را در برابر تهاجم‌های داخلی و خارجی حفظ و از آن پاسداری کنيم و بايد هميشه پشت سنگر برای دفاع از اين جايگاه بزرگ آماده باشيم.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


مهدوی کنی خاطرنشان کرد: کسانی که در جايگاه ائمه جمعه و غيره هستند، می‌توانند از موقعيت‌های دينی و اجتماعی خود برای حفظ اين جايگاه استفاده کنند تا از آفات دشمنان داخلی و خارجی در امان بماند.

وی با تاکيد بر حفظ جايگاه ولايت، تصريح کرد: در اين جهت ثبات قدم لازم است و بايد از حرف‌های دوپهلو و موضع‌گيری‌هايی که باعث استفاده‌ی دشمنان می‌شود، پرهيز شود و به عنوان آزادی فکر و انديشه در مورد اين جايگاه بحث‌های دوپهلو صورت نگيرد، بلکه بايد موضع مشخص باشد.

رييس مجلس خبرگان رهبری هم‌چنين با اشاره به نقش کميسيون‌های مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: اين کميسيون‌ها نبايد جنبه‌ی تشريفاتی داشته باشند، بلکه بايد به وظايفی که بر عهده‌ی آنها گذاشته شده عمل کنند.

مهدوی‌کنی در ادامه با تاکيد بر ضرورت وحدت برای حفظ نظام، با اشاره به روايتی گفت: مردم در مقام رهبری و امامت سه تکليف بر عهده دارند که اولی تشخيص امام و معرفت اساسی نسبت به آن است. دوم، وقتی امام شناخته شد بايد تسليم آن شد. و سوم اين‌که اگر اختلاف سليقه‌ای پيش آمد نبايد بر سر يکديگر بزنيم.

وی با بيان اين‌که در يک نظام اسلامی تکليف مشخص است، ادامه داد: در نظامی که امام پيشنهاد داده‌اند و مردم نيز به آن رای داده‌اند، مقام رهبری در راس امور و بعد از آن قوای سه‌گانه قرار دارند.

رييس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به قانون اساسی گفت: اين‌طور نيست که مقام معظم رهبری تنهايی بنشينند و تصميم بگيرند. حتی در زمان امام نيز اگر اختلافی پيش می‌آمد، امام بلافاصله اظهارنظر نمی‌کرد، بلکه می‌گفت برويد با کارشناسان اين مسائل مشورت کنيد و تنها در موارد بحرانی وارد می‌شد.

مهدوی کنی خاطرشان کرد: سه قوه‌ی محترم جزو ارکان نظام هستند، اما بايد طوری رفتار کنند که اختلافی پيش نيايد و اگر پيش آمد نيز هماهنگی آن با رهبری است، ولی جايگاه رهبری نيز اين است که حرف آخر را می‌زند و بايد تسليم آن شد.

وی افزود: فلان رييس‌جمهور گفت که من قانون را قبول ندارم؛ يادم می‌آيد که امام پاسخ داد که قانون تو را قبول ندارد. امام تاکيد داشت که حفظ نظام از اوجب واجبات است.

رييس مجلس خبرگان رهبری در ادامه تاکيد کرد: آن‌چه دشمنان ما را اميدوار می‌کند که عليه ما تهاجم و تحريم کنند، اختلافات است و اگر ما با هم باشيم دشمن نمی‌تواند کاری انجام دهد. امام نيز تاکيد داشت که دشمنان شما شايد کارهايی انجام بدهند، اما موفق نمی‌شوند به شرط‌ها و شروط‌ها و آن اين‌که با هم باشيد.

مهدوی کنی در پايان بر حفظ جايگاه ولايت تاکيد کرد و گفت: بايد از اين جايگاه قولا و عملا دفاع شود و مبادا کسی طوری رفتار يا سکوت کند که دشمنان اميدوار شوند. اگر با هم باشيم آنها نمی‌توانند کاری بکنند.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016