چهارشنبه 11 آبان 1390   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

مهدیه گلرو در دادگاه تجدیدنظر به شش ماه حبس تعزیری دیگر محکوم شد، دانشجونيوز

حکم شش ماه حبس تعزیری مهدیه گلرو، فعال دانشجویی، علاوه بر محکومیت قبلی وی، در شعبه ۵٤ دادگاه تجدیدنظر استان تهران تایید شد.


به گزارش دانشجونیوز، مهدیه گلرو در پی صدور بیانیه ای خطاب به دانشجویان به مناسبت سالگرد روز دانشجو در سال گذشته، به دادگاه انقلاب تهران احضار و به اتهام "فعالیت تبلیغی علیه نظام" و "تبانی جهت اقدام علیه امنیت ملی" در شعبه ۲۸ این دادگاه به ریاست قاضی مقیسه محاکمه شد. وی به علت نقص ادله از اتهام "تبانی جهت اقدام علیه امنیت ملی" تبرئه و به اتهام "تبلیغ علیه نظام" به شش ماه حبس تعزیری محکوم شد.

حکم شش ماه محکومیت زندان مهدیه گلرو در حالی تایید می شود که این فعال دانشجویی آخرین روزهای حکم پیشین خود را در زندان اوین می گذراند و در صورت عدم تایید این رای در اوایل آذر ماه امسال دوران محکومیت وی به پایان می رسید. با تایید این حکم زمان آزادی او به اردیبهشت سال بعد موکول خواهد شد.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


مهدیه گلرو فعال دانشجویی محروم از تحصیل،‌ دبیر انجمن اسلامی دانشکده اقتصاد علامه طباطبایی، نائب دبیر انجمن اسلامی دانشگاه علامه طباطبایی در سال ۱۳۸۵، بعد از برگزاری انتخابات و تلاش‌هایش در جهت حفظ انجمن اسلامی و همچنین انتقادهایش به دولت محمود احمدی‌نژاد در حالی که تنها دوماه به فارغ التحصیلی‌اش از دانشگاه مانده بود، از ادامه‌ی تحصیل محروم شد.

مهدیه گلرو در تاریخ ۱۱ آذر ماه ۱۳۸۸ همراه همسرش، وحید لعلی‌پور، در ساعت هفت صبح با ورود بدون حکم تعداد زیادی از مأموران امنیتی به خانه‌اش بازداشت و به زندان اوین و سلول‌های انفرادی بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد. بازجویان با استفاده از بازداشت همسر وی که فعالیت سیاسی نداشت، سعی کردند او را وادار به همکاری کنند. این فعال دانشجویی در دوران بازداشت و انفرادی به شدت از طرف بازجویان تحت فشار برای اخذ اعترافات قرار گرفت. بازجویان با بازداشت همسر وی می‌خواستند که وی اتهام «همکاری با سازمان مجاهدین» را قبول کند که وی این اتهام را هیچ‌گاه نپذیرفت. همسر وی در هفته اول اسفند ماه بعد از حدود دو ماه بازداشت از زندان با قرار وثیقه آزاد و چند ماه بعد و در سال ۱۳۸۹ به یک سال زندان در دادگاه بدوی محکوم شد.

پرونده گلرو در تاریخ ۲۴ اسفند ماه به شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی به ریاست قاضی پیرعباسی فرستاده شد. «تبلیغ علیه نظام، تجمع و تبانی علیه نظام» از جمله اتهامات مطروحه علیه وی در دادگاه بود.

در تاریخ ۲۲ فروردین ماه ۱۳۸۹ شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب گلرو را به تحمل دو سال و چهار ماه حبس تعزیری محکوم کرد. با توجه یه این‌که امیر رئیسیان، وکیل وی تا روز دادگاه موفق به اخذ وکالت نامه به خاطر ممانعت مسئولین قضایی و امنیتی، از وی نشده بود مهدیه گلرو در روز دادگاه «شخصا» و بدون داشتن وکیل از خود دفاع کرده بود.

حکم صادره علیه مهدیه گلرو در تاریخ ۱۶ تیرماه ۱۳۸۹ به شعبه ۵۴ دادگاه تجدید نظر ارسال شد و این شعبه در تاریخ سوم مرداد ماه ۱۳۸۹ حکم دو سال و چهار ماه زندان مهدیه گلرو را به دو سال زندان کاهش داد.

وی پیش‌تر دو بار به خاطر پیگیری‌های خود در مورد وضعیت حق تحصیل خود و دیگر دانشجویان بازداشت شده بود. وی در سال ١٣٨٧ بعد از تحصن در مقابل دانشگاه علامه طباطبایی تهران به خاطر محرومیتش از تحصیل بازداشت و مدت یک هفته را در زندان سپری کرده بود. مهدیه گلرو پیش از آخرین بازداشت به یک‌ سال حبس تعلیقی محکوم شده بود.

در روزهای گذشته، حکم افزایش شش ماهه محکومیت زندان بهاره هدایت و مجید توکلی، دیگر فعالین دانشجویی نیز که به اتهام مشابهی در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مقیسه محاکمه شده بودند، در دادگاه تجدید نظر تایید شد.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016