یکشنبه 11 دی 1390   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

نماينده ولي فقيه در سپاه: ردصلاحيت تعداد زيادي از داوطلبان نمايندگي مجلس طبيعي است، ایسنا

نماينده ولي فقيه در سپاه با اشاره به در پيش بودن انتخابات مجلس نهم گفت: وقتي بيش از پنج هزار نفر براي تصاحب 290 كرسي مجلس ثبت‌نام مي‌كنند طبيعي است كه تعداد زيادي از آن‌ها واجد شرايط لازم نباشند و ردصلاحيت شوند و هيچ كشوري در دنيا كار قانونگذاري را به هر شخصي واگذار نمي‌كند.

به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حجت‌الاسلام والمسلمين علي سعيدي در همايش تجليل از پيشكسوتان سپاه خاطرنشان كرد: برخي از آقايان گفتند در انتخابات ليست نمي‌دهيم ولي مي‌بينيم جمعيت زيادي از افرادي كه مطمئن هستند ردصلاحيت مي‌شوند براي انتخابات ثبت‌نام كرده‌اند و اين، زمينه‌اي براي ايجاد تنش است.

وي با بيان اين‌كه «انتخابات مجلس نهم بسيار مهم و حساس است» يادآور شد: در هيچ انتخاباتي به ياد ندارم كه مقام معظم رهبري درباره خطر امنيتي شدن آن هشدار داده باشد، ولي ايشان براي انتخابات آتي اين هشدار را مطرح كرده‌اند. مقام معظم رهبري بر اهميت انتخابات، ضرورت مشاركت حداكثري، نگراني از امنيتي شدن انتخابات و ضرورت اتحاد در بين كساني كه به انقلاب وفادارند تاكيد كرده‌اند و ما هم بايد به اين تاكيدات توجه كنيم.

نماينده ولي فقيه در سپاه اضافه كرد: ممكن است بقاياي فتنه در انتخابات مجلس نيز دست به فتنه بزنند و عوامل خارجي نيز ممكن است از اين مساله استفاده كنند و ضعف دستگاه‌هاي اجرايي و نظارتي در انتخابات نيز مي‌تواند زمينه‌ساز باشد. جريان موسوم به انحراف ممكن است شائبه دوگانگي در حاكميت را تداعي كند و بايد به اين مساله توجه كرد كه ممكن است از فرصت تبليغات استفاده كنند، همان‌طوري كه در انتخابات 88 نيز نوع تبليغات بسيار غيرمتعارف بود.

سعيدي در ادامه به مراحل ايجاد هر فتنه‌اي در طول تاريخ اشاره كرد و گفت: مرحله اول در هر فتنه‌اي مربوط به عناصري است كه بنيانگذار فكر فتنه و طراح آن هستند. اين‌ها گروه و جرياني هستند كه فكر انحرافي دارند و براي ساماندهي اين تفكر انحرافي، در اتاق‌هاي در بسته طرح‌ريزي مي‌كنند. مرحله دوم مربوط به گروهي است كه زمينه و بستر جابجايي چهره‌ها را فراهم مي‌كند و در مرحله سوم يعني وقتي كه جابجايي انجام گرفت و حجت الهي كنار زده شد، جبهه‌ حق ساكت نمي‌نشيند و مبارزه مي‌كند و در نتيجه نوبت به حذف فيزيكي مي‌رسد.

وي ادامه داد: گروه چهارم كساني هستند كه امكانات و تداركات لازم را فراهم كرده‌اند. كساني كه ساختمان، امكانات، وسايل، روزنامه و تريبون داده‌اند به فتنه كمك كرده‌اند. گروه پنجم كساني هستند كه در برابر فتنه سكوت كردند يا به آن رضايت دادند و فرقي بين راضيان و ساكتين نيست. بايد خطاب به اين افراد گفت كه اگر نتوانسته‌ايد پيشتاز باشيد و به نداي "اين عمار" علي زمان پاسخ دهيد پس چرا انتظار داريد در ليست انتخابات قرار بگيريد؟



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


نماينده ولي فقيه در سپاه با بيان اين‌كه «بنيانگذاران فتنه با فتنه‌گران متفاوت هستند و كساني كه تاسيس‌كنندگان فتنه محسوب مي‌شوند ممكن است روي صحنه نباشند» خاطرنشان كرد: در زيارت عاشورا مي‌بينيم كه عمر بن سعد و شمر لعنت مي‌شوند، ولي كساني كه اساس ظلم را تاسيس كرده‌اند، نمي‌شود معرفي كرد چراكه همواره هواداراني دارند. مي‌بينيم كه گفته مي‌شود چرا كروبي و موسوي را محاكمه نمي‌كنند. دليل اين مساله اين است كه آن‌ها حريم و يكسري هوادار دارند و من هم نمي‌توانم بگويم اسم آن‌ها چيست. همين چند روز قبل آقاي خاكستري گفت كه از فتنه تبري نمي‌جويم و بيانيه فلان آقا درباره اين‌كه چرا اين‌ها را حصر خانگي كرديد در روزنامه‌ها منتشر شد و ما بايد به اين مسائل دقت كنيم.

سعيدي در پايان اظهار كرد: در سال 88 فتنه عجيبي رخ داد كه فقط مربوط به آن سال نبود و عوامل پشت پرده‌اي داشت كه به سادگي نمي‌توان آن‌ها را معرفي كرد. آن حوادث، فتنه عجيب و پيچيده‌اي بود و بخشي از ياران امام در آن نقش داشتند كه اين مساله براي مردم سخت بود. بايد دانست كه در ولايتمداري، استمرار لازم است و مقطعي نيست چرا كه اگر استمرار پيدا نكند، انحراف است.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016