چهارشنبه 3 اسفند 1390   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

خامنه‌ای بسیار منزوی شده است! ناصر مستشار

این روز‌ها انتقاد تا درون بیت رهبری نفوذ کرده است. همه نیروهای سیاسی وفادار به حقوق واقعی مردم، عمود نظام یعنی ولی فقیه را مسئول بیشتر تبهکاری‌ها، اختلاس مالی، بیکاری و همه ناهنجاری‌های اجتماعی می‌دانند. این بار زمزمه‌های بی‌لیاقتی رهبر از درون مجلس خبرگان به گوش خامنه‌ای رسیده است!

این در حالیست که قانون اساسی جمهوری اسلامی همه اختیارات اداره کشور را چه در عرصه اجرائیه، قضائیه و مقننه در اختیار ولی فقیه که نائب امام زمان و لابد معصوم می‌باشد قرار داده است و نظارت بر رهبر جائی از اعراب ندارد!



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


خطاب خامنه‌ای به مجلس خبرگان به روایت عباس نبوی:
اجازه نمی‌دهم خبرگان در کارهای من دخالت کند.

در همینجا اذعان داشت که تفسیر سید علی خامنه‌ای از قانون اساسی که ولایت فقیه از ارکان اصلی آن، کاملا درست می‌باشد که گفته است: مساله اصلی در ولایت فقیه تبعیت از حکم ولی است»

از جمله نواقص قانون اساسی جمهوری اسلامی در این نهفته شده هست که مجلس خبرگان برای خود حق نظارت بر رهبری را یک امر مسلم می‌داند و از جانب دیگر شورای نگهبان به صیانت قانون اساسی می‌پردازد اما سوئی دیگر رئیس جمهور نیز که از قدرتی بر خوردار نیست، از حقوق نظارت بر همه امور برخوردار می‌باشد!

«محمود احمدی‌نژاد نظارت بر حسن اجرای قانون اساسی را از وظایف خود دانست و گفت رئیس جمهور باید بتواند بر تمام دستگاه‌های حکومتی نظارت داشته باشد. او از تشکیل هیئتی برصیانت قانون اساسی سخن گفت».

واقعیت بسیار دردناک در این تراژی تاریخی نهفته هست که سی و سه سال پیش نطفه بحران سیاسی حکومت در ایران با تصویب قانون اساسی در سال ۱۳۵۸ بسته شد وتا به امروز ادامه دارد! همه آن نیروهائی که آنروز قانون اساسی جمهوری اسلامی را با اشتیاق بی‌نظیری به تصویب رساندند، بیشتر آن‌ها یا فوت شده‌اند ویا از حکومت کنار گذاشته شده‌اند و یا در حصر، زندان و تبعید بسر می‌برند و تازه به خطای خود پر برده‌اند!

درواقع خامنه‌ای ادامه دهند راه خمینی در عرصه حکومت مداری می‌باشد و جای هیچ انتقادی به وی وجود ندارد! اگر در حوزه حکومت مداری، انتقادی می‌توان کرد باید به بنیان گذار جمهوری اسلامی ارجاع داد که با کاریسمای که از انقلاب اسلامی بدست آورده بود، توانست تا اصول کتاب حکومت اسلامی را که در نجف به تحریر در آورده بود، بالاخره به اجراء در آورد! منتقدین کنونی خامنه‌ای دائما به درستی شیوه تفکر خمینی استناد می‌کنند تا شاید استدال‌هایشان مشروعیت بیابد، اما از آنجائیکه همه ریشه‌های ناقض وناقص از دوره خمینی کج نهاده شدهاست. پس خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا می‌رود دیوار کج!

تذکر آیت الله العظمی خمینی (ره) به آیت الله خامنه‌ای در مورد حدود اختیارات ولی فقیه و سیر مراحل آن!

این روزها خامنه ای شمشیر را از رو بسته است و پیروزمندانه به همه نیرو‌ها خط ونشان می‌کشد. سید علی خامنه‌ای در ۱۹ دی ماه در پاسخ به گروه‌های مختلف سیاسی که نارضایتی خود را از برگزاری وثبت نام و رد صلاحیت‌ها از جانب شورای نگهبان ابراز می‌داشتند، چنین پاسخ گفت: مرزهای خود را با دشمن و مزدوران دشمن مشخص کنید. خامنه‌ای در ادامه گفت: «نظام اسلامی همواره بر برگزاری انتخابات اصرار دارد و حتی در سه سال قبل که عده‌ای با راه انداختن یک نمایش و بازی قصد تعطیلی انتخابات را داشتند، با لطف خداوند و ایستادگی مردم نتوانستند انتخابات را تعطیل کنند.» ودر ادامه در پاسخ به پیام جرج بوش رئیس جمهور سابق امریکا که گفته بود «از دموکرات‌ها و اصلاح طلبان از بیروت تا بغداد و از دمشق تا تهران» حمایت می‌کند. خامنه ائی در این رابطه گفت «حمایت آمریکا از هر دسته‌ای در ایران یک ننگ است.»

ودر ادامه در پاسخ به نهضت آزادی گفت: آیت الله خامنه‌ای درخواست بعضی گروه‌های سیاسی مبنی بر دعوت از ناظران بین المللی برای نظارت بر انتخابات مجلس را «بی‌شرمی و بزرگ‌ترین جسارت به ملت ایران» خواند.

چند روز پیش نهضت آزادی ایران در بیانیه‌ای خواستار نظارت بین المللی بر سلامت انتخابات در ایران شده بود.

همه قرائن از برگزاری انتخابات پر ا فتضاح مجلس شورای اسلامی در ماه آینده حکایت می‌کند که از هم اکنون شکست آن در جذب اکثریت مردم ونخبگان سیاسی در حمایت وشرکت در آن انتخابات پیشا پیش روشن گردیده است چرا که آن انتخابات کاملا اقتدار گرایانه وغیر دمکراتیک برگزار خواهد گردید و در همین راستا مجلسی که از درون آن انتخابات بیرون بیاید هیچ گونه رسمیت قانونی نخواهد داشت وآن مجلس کذائی هیچگاه نمی‌تواند سخنگوی مردم ایران باشد. این بار برای اپوزیسیون گرفتار به پراکندگی تنها وظیفه اتحاد وپیوند سراسری نیروهای سیاسی داخل و خارج بر دوش یکایک نیروهای متعهد سنگینی خواهد کرد تا به مقابله با استبداد حکومتی به پاخیزند!


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016