چهارشنبه 14 تیر 1391   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

برلين: گردهمايی به مناسبت سالگرد ١٨ تیر ١٣٧٨، با سخنرانی سعيد حبيبی، يکشنبه هشتم ژوئيه

فراخوان به گردهمایی
بمناسبت ١٨ تیر ١٣٧٨، در دفاع از جنبش دانشجوئی ایران و برای آزادی همه زندانیان سیاسی-عقیدتی!

اعتراضات جنبش دانشجویی در ایران برای آزادی و استقلال در تاریخ ایران همواره چه در دوران شاهنشاهی و چه در جمهوری اسلامی تداوم داشته است. بیاد آوریم روز ١٦ آذر سال ۱۳۳۲، د رست ٤ ماه پس از کودتای نظامی، دانشجویان دانشگاه تهران بر علیه دیدار رسمی ریچارد نیکسون نایب رئیس جمهور وقت ایالات متحده آمریکا و همچنین از سرگیری روابط ایران با انگلستان در دانشگاه تظاهرات کردند که٣ نفر از دانشجویان به نامهای احمد قندچی، مهدی شریعت‌رضوی و مصطفی بزرگ‌نیا در اثر حمله نیروهای ارتش به دانشگاه و تیراندازی به دانشجویان کشته شدند. بیادآوریم تجمع دانشجویان در خوابگاه کوی دانشگاه در اعتراض به بسته شدن روزنامه سلام و تصویب قانون جدید مطبوعات در ۱۸ تیرسال ۱۳۷۸را، که نیروی انتظامی به فرماندهی سردار نجات فرمانده سپاه ولی امر و همکاری سردار نقدی و سردار ذوالقدر به کوی دانشگاه یورش برد و عده ای از دانشجویان را زخمی کرد. در روزهای بعد تظاهرات دانشجویان در دانشگاهای تهران و شهرهای بزرگ ایران گسترش یافت و به خیابانها کشیده شد. نیروهای انصار حزب الله در سحرگاه به داخل کوی دانشگاه و خوابگاه‌های دانشجویی حمله بردند و ضمن تخریب اموال دانشجویان، آنان را مورد ضرب و شتم قرار دادند. در این حمله چشم یک دانشجوی پزشکی بر اثر اصابت گلوله از ناحیه چشم و بسیاری دیگر از ناحیه دست و پا تخلیه، دست و پا مجروح و صدها نفر بازداشت شدند. در حملات نیروهای انتظامی و انصارحزب الله تعداد 7 نفر بنامهای عزت‌الله ابراهیم‌نژاد، فرشته علیزاده روشن، تامی حامی‌فر و ... کشته و بیش از ٣٠٠ نفردستگیر و زیر شکنجه وحشیانه قرارگرفتند. تعدادی از آانان از جمله احمد باطبی، اکبر محمدی و میثم لطفی به زندانهای طویل المدت محکوم شدند. رژیم جمهوری اسلامی این اعتراض را خاموش کرد ولی اعتصاب و اعتراض جنبش دانشجویی هرساله بیاد جانباختگان ١٨ تیر ادامه یافته و هر ساله رژیم عده ای ازفعالین دانشجویی را برای خاموش کردن صدای دانشجویان دستگیر می کند.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


بنا به گزارشات هم اکنون بیش از ٣٠ نفر از جمله بهاره هدایت، حسن اسدی زیدآبادی، عبدالله مومنی، مهدیه گلرو، مجید توکلی، سعید جلالی‌فر، شبنم مددزاده، جواد علیخانی و فرشته شیرازی و ... در زندان بسر می برند و وضع جسمانی انان نگران کننده است. امسال رژیم به ترفندی جدید دست زده است، از طرفی فعالین جنبش دانشجویی را قبل از ١٨ تیر دستگیر می کند و از طرف دیگر امتحانات دانشگاه ها را زودتراز مقرر برگزار می کند تا قبل از١٨ تیر دانشگاه ها تعطیل شوند و از تجمع دانشجویان جلوگیری شود.
کارنامه جمهوری اسلامی از بدو استقرار تا کنون نه تنها بیان نقض مستمر، همه جانبه ، فاحش و آشکار حقوق مردم ایران است ، بلکه اعمال ، رفتار، اهداف و سیاست های رژیم جمهوری اسلامی مصداق جنایت علیه بشریت است. رژیم پس از انتخابات رییس جمهوری در سال ١٣٨٨ که در بحران آشکار مشروعیت قرار گرفت و در سایه مذاکرات هسته ای با کشورهای ١+٥ به سرکوب خشن و همه جانبه ای دست زده است. بنا به گزارشات سالانه سازمان عفو بین ملل ارقام اعدامها از جمله اعدام جوانان زیر ١٨ سال و دستگیری ها درهر سال رشد داشته است. تنها در ماه شهریور ١٣٩٠تعداد ٤٠ نفر با اعلام رسمی قوه قضائیه اعدام شدند و اجرای حکم اعدام ٤٦ زندانی نیز به صورت غیر رسمی از سوی نهادهای مدافع حقوق بشراعلام شده است.
از سرکوب جنبش دانشجویی ، جنبش زنان ، جنبش کارگری، معلمان گرفته تا اعتراضات مردم در کردستان ، آذربایجان، خوزستان و بلوچستان به خاطر تبعیض ملی، دستگیری افرادی از پیروان ادیان و مذاهب مانند بهاییان ، مسیحیان، سنی ها و دراویش بخاطر عبادت و تبلیغ مرام خویش، دستگیری وسیع شهروندان افعانی و اخراج آنان با رفتارهای غیرانسانی، دستگیری زنان بخاطر رعایت نکردن حجاب اجباری ، تعطیلی و ممنوعیت روزنامه و وبلاگ های منتقد و خانه سینما، دستگیری روزنامه نگاران و وبلاگ نویسان ، تا دستگیری فعالین کانون نویسندگان، کانونهای دفاع ازحقوق بشر، کانون وکلا در دوساله گذشته شدت یافته است. عبدالفتاح سلطانی در اسفند ماه ۱۳۹۰ به ۱۸ سال حبس در تبعید به شهر برازجان و ۲۰ سال محرومیت از وکالت محکوم شد. در دو سال گذشته نیز وکلای دیگری مانند نسرین ستوده، هوتن کیان، محمد سیف زاده، محمد علی دادخواه به زندانهای طولانی مدت و محرومیت از وکالت محکوم شده و در زندان بسر میبرند. عده ای از وکلا نیز به شلاق و چند فقره جزای نقدی محکوم شده اند. زندانیان بیمار همانند نرگس محمدی، زینب جلالیان، محمدصدیق کبودوند، حسین ملکی رونقی، آرش صادقی و... در شرایط بسیار نگران کننده ای قرار دارند.

بنابر آخرین گزارش ها، تعداد اعدامی ها درزندان اهواز با اعدام سه برادر عباس ، جمشید و عبد الرحمن حیدریان که همگی از یک خانواده عرب خوزستانی بودند وعلی نعامی شریفی به چهار نفر رسید. در همین حال از وضعیت نفر پنجم ، امیر معاوی، که محکوم به اعدام شده بود، اطلاعی در دست نیست. همچنین در کردستان صافیه‌ صادقی ویک دختر جوان کرد دیگر از سوی دادگاه انقلاب شهر به ١٥ سال زندان محکوم شده اند و حکم اعدام اخیر سمکو خورشیدی به اتهام محاربه و وابستگی به یک گروه غیرقانونی در دادگاه سقز صادر شده است. منصور رادپور زندانی سیاسی بند امنیتی زندان رجایی شهر در اول خردادماه بر اثر سکته‌ی مغزی و محمد مهدی زالیه نقشبندیان دیگر زندانی سیاسی محبوس در این بند در پانزدهم خردادماه به طور مشکوکی جان سپردند. هر دو زندانی تحت شکنجه وحشیانه قرار داشتند.

حمله وحشیانه نیروهای سرکوبگر رژیم به جلسه مشورتی کارگران در کرج و دستگیری ٦٠ نفر که ٩ نفر ازآنان به نام های علی رضا عسکری، میترا همایونی، سعید مرزبان، ریحانه انصاری، مازیار مهرپرور، سیروس فتحی، جلیل محمدی، فرامرز فطرت نژاد و مسعود سلیم پور، به دوستان دربند خود علي نجاتي عضو هيات مديره سنديكاي نيشكر هفت تپه - رضا شهابي ، عضو زنداني سنديكاي شركت واحد- رسول بوداغي عضو كانون صنفي معلمان – شاهرخ زماني و محمد جراحي عضو سنديكاري نقاش وكميته ي پيگيري ايجاد تشكل هاي كارگري - بهنام ابراهيم زاده عضو جمعيت دفاع از حقوق كودكان كار – فريبرز رييس دانا و نجمه عراقی عضو كانون نويسندگان و كانون مدافعان حقوق كارگر- علي اخوان عضو كانون مدافعان حقوق كارگر، كه همگي به خاطر فعاليت هاي اتحاديه اي در دفاع از حقوق كارگران، پیوستند. فتوای قتل خواننده رپ پناهنده، شاهین نجفی، از سوی چند ایت الله و جایزه برای قاتل او نمونه دیگر ی از جنایات این رژیم قرون وسطایی است.

ایرانیان آزادیخواه!
- برای دفاع از آزادی همه زندانیان سیاسی – عقیدتی
- برای لغو مجازات اعدام و سنگسار
- برای لغو حجاب اجباری و برابری زنان و مردان
- برای جدائی دین از دولت
- برای تحقق آزادی های بی قید و شرط سیاسی، آزادی تشکل و اجتماعات
- برای دفاع از جنبش اعتراضی و آزادیخواهانه مردم ایران
و محاکمه عادلانه و علنی آمرین و عاملین کشتارهای سی و سه سال گذشته؛
با شرکت گسترده خود در این میتینگ به نقض سیستماتیک حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران اعتراض کنیم.

سخنران مهمان: سعید حبیبی ( فعال دانشجویی در ١٨ تیر ١٣٧٨)
زمان : یکشنبه ٨ یولی٢٠١٢- ساعت ١٤
مکان : مقابل سفارت جمهوری اسلامی
Podbielskiallee 67, Berlin Dahlem, U3- Podbielskiallee
برگزارکنندگان:
کانون پناهندگان سیاسی ایرانی – برلین
کمیته دفاع از زندانیان سیاسی ایران – برلین


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016