جمعه 24 شهریور 1391   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

پاسخ ایران به هرگونه تهدیدی پشیمان کننده و ویرانگر خواهد بود

تهران - دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با بیان اینکه حماقت سران رژیم صهیونیستی در تهدید ایران ،ساکنان سرزمین های اشغالی را در یک قدمی گورستان قرار داده است تاکید کرد: پاسخ ایران به هرگونه تهدیدی پشیمان کننده و ویرانگر خواهد بود.
[پاسخ ایران به هرگونه تهدیدی پشیمان کننده و ویرانگر خواهد بود]

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سرلشکر پاسدار سیدیحیی رحیم صفوی در گفت و گویی اظهار داشت: پس از گذشت چند دهه، امروز جمهوری اسلامی ایران تبدیل به یک کشور با ثبات و قدرتمند شده است و نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به لطف خدا و رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری در اوج اقتدار و آمادگی های دفاعی خود قرار دارند و پاسخگوی هرگونه تهدید احتمالی هستند.

وی با بیان اینکه نیروهای مسلح ایران اطلاع کافی از تحرکات منطقه و آمادگی مقابله کامل را دارند، تاکید کرد: متناسب با هر تهدیدی آمادگی ها وسناریو های مقابله وپاسخگویی به آن پیش بینی شده است و از ابزارهای مختلفی برای پاسخگویی استفاده می کنیم ،کما اینکه دشمنان ما از قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران آگاه هستند .

وی در ادامه این گفت و گو، به مناسبت 26 شهریورماه سالروز صدور فرمان تاریخی امام خمینی (ره) در سال 64 مبنی بر تشکیل نیروهای سه گانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهاد داشت: فرمان امام در راستای برآوردن نیازهای جبهه های جنگ و پیروزی های بزرگ بود.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در این باره افزود: حضرت امام (ره) برای ایجاد ظرفیت و قابلیت بالاتر و جدیدتر و ساختار و سازمانی که دهها هزار نیروی بسیجی داوطلب جبهه ها را بتواند سازماندهی کند و برای اینکه این ساختار بتواند تجهیزات لازم را به دست بیاورد و سلسله مراتب فرماندهی را طی بکند، و برای برآوردن نیاز جبهه های نبرد و نیاز به پیروزی های بزرگ ، و قابلیتی که امام (ره) در فرماندهان جوان سپاه و بسیج می دیدند این فرمان بزرگ را صادر کردند.

وی گفت: اولین فرمانده نیروی زمینی سپاه پس از فرمان حضرت امام(ره) بنده بودم، اولین فرمانده نیروی هوایی آقای موسی رفان و اولین فرمانده نیروی دریایی آقای حسین علایی بودند.

وی گفت: برخی از لشکرهای سپاه در زمان جنگ تحمیلی 25 تا 30 گردان رزمنده داشتند در حالی که لشکرهای ارتش هرکدام 3 تیپ و هرتیپ هم 3 گردان داشت و اینکه این قابلیت انعطاف در آن وجود داشت یعنی این لشکرهای نیروی زمینی سپاه غیر از آموزش هایی که به بسیجیان می دادند وقتی که به جبهه ها می آمدند ، این نیروهای بسیجی را در واحدهای تخصصی از غواصی تا زرهی و ادوات و واحدهای رزمی و پدافند هوایی و توپخانه به کار می گرفتند و این نشاندهنده قدرت ابتکار و خلاقیتی است که فرماندهان ما در لشکرها و تیپ ها داشتند.

وی اظهار داشت: اکثر فرماندهان سپاه زیر 27سال سن داشتند و دارای شجاعت و نبوغ و استعداد خاصی بودند البته در یک عملیات مثل کربلای 5 در سال 65 ما 400فرمانده شهید دادیم و این نشان دهنده آن است که فرماندهان ما در خط مقدم می جنگیدند.

** فرمان حضرت امام در سال 64 مبدا یک تحول بزرگ در سپاه پاسداران شد

سرلشکر صفوی در ادامه افزود: به طور خلاصه، فرمان حضرت امام در سال 64 مبدا یک تحول بزرگ در سپاه پاسداران گردید. یعنی تشکیل نیروهای سه گانه زمینی، هوایی و دریایی سپاه و تشکیل یک ارتش مکتبی و انقلابی از جنس انقلاب اسلامی درکنار ارتش جمهوری اسلامی ایران که از قبل وجود داشت ، یعنی دو بازوی قدرتمند نظامی برای دفاع از جمهوری اسلامی و برای مقابله با تهدیدات تشکیل شد.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری از مخالفین تفکر ادغام ا رتش و سپاه بودند، ارتش و سپاه را دو بازوی قدرتمند دفاعی کشور دانست.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا گفت: در پایان جنگ یک تفکر غیر صحیح در جمهوری اسلامی به دنبال ادغام سپاه و ارتش بود و می خواست نیروی زمینی سپاه را با نیروی زمینی ارتش و نیروی هوایی سپاه را با نیروی هوایی ارتش و نیروی دریایی سپاه را با نیروی دریایی ارتش ادغام کند و 6ماه هم جلسه پشت جلسه ، یعنی بعد از ادغام جهاد سازندگی در وزارت کشاورزی به دنبال ادغام نیروهای سه گانه سپاه و ارتش بودند.

وی افزود: این تفکر باعث می شد که فرمان امام (ره) از بین برود و قدرت بزرگ سازمان رزمی سپاه که در کنار ارتش دو بازوی قدرتمند دفاعی جمهوری اسلامی بودند را با هم ادغام کند.

**‌مسئولیت امنیت در خلیج فارس بعهد ه سپاه است

سرلشکر صفوی در ادامه افزود: با رحلت حضرت امام(ره) همان هفته اول مقام معظم رهبری دستور دادند که این طرح متوقف بشود و ایشان به ستاد کل دستور دادند جلساتی تشکیل بشود و تفکیک مأموریت های نیروی زمینی سپاه، و نیروی زمینی ارتش و نیروی هوایی سپاه با مأموریت های نیروی هوایی ارتش و نیروی دریایی سپاه و ارتش صورت بگیرد که این جلسات تشکیل شد و به تصویب رسید حتی نوع تجهیزات، حتی اینکه نیروی زمینی ارتش چند تیپ داشته باشد و در سپاه چند تیپ داشته باشد ،بحث شد.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


وی گفت: به خاطر دارم که در ستاد کل بعضی ها مخالف بودند که سپاه نیروی زرهی داشته باشد حضرت آقا با دست خط شان نوشتند که سپاه به بالاترین و پیشرفته ترین تجهیزات از جمله تانک سنگین باید مجهز بشود و بعد هم حضرت آقا دستور دادند که تفکیک سرزمینی صورت بگیرد، هم اکنون بین نیروی زمینی سپاه با نیروی زمینی ارتش تفکیک سرزمینی برای دفاع سرزمینی شده است، بین نیروی دریایی سپاه و نیروی دریایی ارتش هم تفکیک حوزه های مأموریتی گردیده که خلیج فارس به عهده نیروی دریایی سپاه است و دریای عمان و دریایی خزر به عهده نیروی دریایی ارتش واگذار شده است .

سرلشگر صفوی گفت: تدابیر حکیمانه مقام معظم رهبری موجب افزایش توان دفاعی وتقویت روحیه ارتش وسپاه شده است.

وی گفت: این تفکیک ماموریت ها و وظایف نیروهای سه گانه سپاه وارتش هم از تدابیر حکیمانه مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا ، حضرت آیت ا...العظمی خامنه ای بود که باعث تقویت روحیه هم سپاه و ارتش شدو هم توان دفاعی جمهوری اسلامی ایران رادر مقابل خطرات و تهدیدات نظامی آینده افزایش داد.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016