محسن رضايی: در مرحله جديد رويارويی با غرب هستيم، حمله شود، دندان های اسرائيل را خرد میکنيم
ايسنا ـ دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام با تاکيد بر لزوم تبديل تحريمهای اقتصادی به شکوفايی اقتصادی، گفت: امروز جمهوری اسلامی ايران مانند هشت سال دفاع مقدس، در مرحله جديدی از رويارويی با غرب قرار دارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجويان ايران(ايسنا)، محسن رضايی عصر شنبه در يادواره شهدای قزوين، هدف اصلی از تحريمهای اقتصادی عليه ايران را اختلال در منابع درآمدی کشور و ايجاد تورم و بيکاری دانست" و افزود: اختلال در بازار، تجارت و فروش نفت ايران، جنگی اقتصادی است که بايد به دنبال خنثی کردن آن بود.
وی ادامه داد: وجود نيروی انسانی و سرمايه و منابع کافی از ملزوماتی است که در اين جنگ اقتصادی مورد نياز است و به لطف خدا همه اينها در کشور موجود است و بايد از آن برای تبديل تهديد به فرصت استفاده کرد.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام، دوری از خودتحريمی، ايجاد فضای کار و تلاش برای تمام دوستداران نظام، دوری از خودزنی و پرهيز از جنگ و جدلهای سران قوا و مسئولان نظام با يکديگر و تلاش برای ايجاد روحيه همدلی در بين مردم را از مهمترين راههای برونرفت از مشکلات دانست.
رضايی تلاش برای رفع تورم و بيکاری را از مهمترين نيازهای امروز کشور برشمرد و تصريح کرد: بيکاری امالفساد مشکلات کشور است و اگر معضل بيکاری رفع شود، میتوان شاهد تحولات خوبی در کشور بود.
وی توليد ثروت در شرايط تحريم، از بين بردن تورم و رفع معضل بيکاری را از جمله مولفههای اقتصاد مقاومتی دانست و خاطرنشان کرد: در سالهای آينده نسل سوم و چهارم فتح بزرگی را در اقتصاد و فرهنگ شاهد خواهند بود.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در بخش ديگری از صحبتهای خود، دفاع مقدس را حادثهای بینظير توصيف کرد و افزود: محاسبات دشمن در آغاز جنگ بهگونهای بود که در همان روزهای ابتدايی ۱۴۰۰ کيلومتر از مرز ايران اسلامی به همراه ۵ استان و دهها شهر کوچک و بزرگ به تصرف دشمن درآمد و دو و نيم ميليون نفر از مردم مسلمان ايران از خانه و کاشانه خود آواره شدند.
رضايی، سکوت شوروی در برابر حمله آمريکا به ايران از طريق صدام را نوعی تبانی بينالمللی دانست و يادآور شد: شوروی به اين دليل در برابر آمريکا سکوت کرد که آمريکا نيز در برابر حمله شوروی به افغانستان سکوت کند و تمام اين تبانیها به اين دليل بود که ملت ايران راهی به جز راه اين دو ابرقدرت را انتخاب کرده بود.
وی، نبود يک ساماندهی مناسب در ارتش و سپاه، ايجاد شايعه بینتيجه بودن جنگ و اجازه ندادن به نيروهای انقلابی و وفادار نظام برای حضور در جبهه را از مهمترين مشکلات سال اول جنگ برشمرد و خاطرنشان کرد: کار به جايی رسيده بود که شهيد جهانآرا از اتاق جنگ دزفول با اين بهانه که وی پاسدار است و شايد تودهای باشد، بيرون رانده شده بود.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام ادامه داد: با کنار رفتن بنیصدر و تغيير در مديريت سياسی کشور، درست يکسال بعد از حمله دشمن به مرزهای ايران شاهد شکلگيری اولين پيروزیهای جبهه اسلام بوديم که نقطه اصلی آن نيز عمليات غرورآفرين ثامنالائمه و شکست حصر آبادان بود.
رضايی، ايستادگی و مبارزه سنگر به سنگر ملت ايران را يکی از رموز پيروزی در جنگ دانست و تصريح کرد: نبايد فراموش کرد که در ۳۰۰ سال اخير اين تنها جنگی بود که حتی ذرهای از خاک آن نيز از کشور جدا نشد. ايمان، فداکاری بیادعا و خدمت بیمنت ملت ايران از جمله عوامل اصلی پيروزی بر دشمن بود و احساس مسئوليت ملت ايران در برابر خاک و وطن خود، فتحی بینظير را رقم زد.
وی در تبيين دستاوردهای ديگر جنگ، ايجاد يک قدرت بازدارنده را از مهمترين اين دستاوردها برشمرد و اظهار کرد: در اختيار داشتن قدرت دفاعی به مانند يک چتر با سلاحهای گوناگون از جمله موشکهايی با برد دو هزار کيلومتر از مهمترين دستاوردهای نظامی جمهوری اسلامی از ابتدای جنگ تا به امروز است.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام همچنين به افزايش تهديدها عليه ايران اشاره کرد و گفت: مدتهاست که دشمن فکر حمله نظامی به خاک مقدس ايران اسلامی را دارد ولی شرايط و قدرت دفاعی ايران اسلامی اين اجازه را به دشمن نداده است. امروز بايد با قدرت به اسرائيل بگوييم که اگر حملهای انجام شود، دندانهايش را در دهانش خرد خواهيم کرد.
رضايی ادامه داد: ارتشی قدرتمند و متحول شده در کنار ارتشی مردمی به نام سپاه و بسيج، يکی ديگر از عوامل و قدرت بازدارندگی است که از ابتدای انقلاب شکل گرفته و روز به روز گسترش يافته است.
وی در تبيين بخش ديگری از قدرت بازدارندگی کشور، به تجهيزات پيشرفته نظامی اشاره کرد و افزود: ساخت هواپيماهای بدون سرنشينی که تا عمق ۱۰۰ کيلومتر در دل دشمن نفوذ کرده و رادار گريز نيز هستند، نشان از تجهيزات بالای نظامی در ايران است.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در ادامه سفر يکروزه خود به استان قزوين، بر مزار شهيدان سرلشگر بابايی، حسنپور و تنی چند از شهدای ديگر استان حاضر شد و به مقام شامخ اين شهيدان ادای احترام کرد.
حضور در منزل سرلشگر شهيد بابايی و ديدار با خانواده اين شهيد و همچنين ديدار با آيتالله باريکبين ـ نماينده ولیفقيه در استان و امام جمعه قزوين ـ از ديگر برنامههای سفر محسن رضايی به اين استان بود.