در همين زمينه
28 دی» طی سه سال گذشته تهران فقط ۶۳ روز هوای سالم داشته است، مهر27 دی» ناگفتههاي پديده سقط جنين، مادراني که مرگ ميزايند، 30 درصد از سقطهای غيرقانوني به فوت مادر منجر ميشوند، ايلنا 24 دی» مادرانی که مرگ میزايند، گزارش ايلنا از ناگفتههای پديده سقط جنين 5 دی» هوای تهران به شرايط "هشدار" بازگشت، مهر 3 دی» افزايش ۳ درصدی بيماری های قلبی و تنفسی طی روزهای اخير به دليل آلودگی شديد هوا در تهران، ايلنا
بخوانید!
4 اسفند » دولت و پلیس بر سر طرح امنیت اجتماعی اختلاف ندارند، مهر
4 اسفند » شیطان به روایت امیر تاجیک، خبر آنلاین 2 اسفند » قفل شدگی در گذشته، جمعه گردی های اسماعيل نوری علا 2 اسفند » ديدگاه هنرمندان براي رفع كمبود تالارها، جام جم 2 اسفند » آذر نفیسی نویسنده و استاد دانشگاه جانز هاپکینز در مورد تازه ترین اثر خود صحبت می کند (ویدئو)، صدای آمریکا
پرخواننده ترین ها
» دلیل کینه جویی های رهبری نسبت به خاتمی چیست؟
» 'دارندگان گرین کارت هم مشمول ممنوعیت سفر به آمریکا میشوند' » فرهادی بزودی تصمیماش را برای حضور در مراسم اسکار اعلام میکند » گیتار و آواز گلشیفته فراهانی همراه با رقص بهروز وثوقی » چگونگی انفجار ساختمان پلاسکو را بهتر بشناسیم » گزارشهایی از "دیپورت" مسافران ایرانی در فرودگاههای آمریکا پس از دستور ترامپ » مشاور رفسنجانی: عکس هاشمی را دستکاری کردهاند » تصویری: مانکن های پلاسکو! » تصویری: سرمای 35 درجه زیر صفر در مسکو! سقط جنين در مناطق آلوده هوای تهران ۴۰ درصد بيشتر از ساير شهرهاست، ايسنا- سازمان محيط زيست میخواهد کميته کاهش آلودگی هوا را هبه کند! مشاور شهردار تهران در امور محيط زيست با اشاره به تحقيق دانشگاهی در خصوص سقط جنين گفت: بر اساس اين تحقيق سقط جنين در شهرهای آلوده مانند تهران خصوصا در مناطقی که آلودگی هوا بالاست حدود ۴۰ درصد بيش از ساير شهرهاست. به گزارش خبرنگار «محيط زيست» خبرگزاری دانشجويان ايران (ايسنا)، مهندس محمدهادی حيدرزاده روز دوشنبه نخستين نشست خبری مديران ارشد شهرداری تهران در حوزه محيط زيست شهری افزود: با توجه به اين که سقط جنين عمدی جرم است، يعنی بايد عملا مسوولان افزايش آلودگی هوا در تهران مجرمان اين قتلها هستند. خيلیها «تــهـــــــــران» را با آلودگی هوا میشناسند !
وی با تاکيد بر اين که مهمترين بحران شهر تهران آلودگی هواست، افزود: خيلیها «تهران» را با بحث آلودگی هوا میشناسند که متاسفانه عزم جدی در زمينه کاهش آلودگی هوای پايتخت وجود ندارد. مشاور شهردار تهران در امور محيط زيست با اشاره به اين که متاسفانه کميته اجرايی کاهش آلودگی هوا پس از چند ماه تشکيل جلسه داد ولی به نتيجهای نرسيد، افزود: جای تاسف است که سازمان حفاظت محيط زيست میخواهد کميته اجرايی کاهش آلودگی هوا را هبه کند چرا که واگذاری اين کميته به هيچ عنوان زيبنده نيست و همه بايد بر اساس قانون به تعهدات خود پايبند باشيم.
وی با اشاره به اين که بايد هر چه سريعتر موضوع واگذاری کميته اجرايی کاهش آلودگی هوا تعيين و تکليف شود، افزود: اميدواريم از دودکش سازمان حفاظت محيط زيست، در پارک طبيعت پرديسان دود سفيد ببينيم و آقايان به اين اجماع برسند که مسووليت کاهش آلودگی هوا با چه دستگاهی است. مشاور شهردار تهران در امور محيط زيست با اشاره به اين که در بحث آلودگی هوا در حوزه شهرداری تهران عطش خدمت به حداعلای خود رسيده است، افزود: به دولت و سازمان حفاظت محيط زيست پيشنهاد میکنيم که از اين امر حداکثر بهره را ببرند. به گزارش ايسنا، وی با اشاره به اين که بسته زيست محيطی سال گذشته شهرداری تهران در هفته «هوای پاک» با محوريت BRT بود ، افزود: امسال شعار هفته هوای پاک «ايمنی و سلامت و معاينه فنی خودرو» است و تلاش میکنيم تا بحث معاينه فنی را امسال نهادينه کنيم. مشاور شهردار تهران در امور محيط زيست با اشاره به راهاندازی سامانه پيشگيری آلودگی هوا برای اولين بار در کشور گفت: با کمک اين سامانه امکان پيشبينی وضعيت آلودگی هوای تهران تا ۴۸ ساعت آينده امکانپذير شده است. وی گفت: يکی از چالشهای توسعه موضوع ارزيابيهای زيست محيطی است که بر اساس ابلاغيه شهردار تهران از سال جاری تمام طرحها و پروژههای شهرداری بايد توجيه زيست محيطی داشته باشند. مشاور شهردار تهران در امور محيط زيست با اشاره به اين که در مناطق ۲۲ گانه تهران واحدهای محيط زيست راهاندازی شده است، افزود: در معاونت خدمات شهری و معاونت عمرانی شهرداری تهران نيز موضوع مبحث ۱۹ ساختمان در زمينه بهينه سازی مصرف انرژی در حال پيگيری است. از سوی ديگر ۱۲ خط کمپوست و يک واحد دفن بهداشتی نيز در کهريزک راهاندازی شده است.
وی به وضعيت گازوئيل توزيعی در کشور اشاره کرد و گفت: اخيرا شنيده شده است، قرار است خودروهای سواری ديزلی توليد و وارد شود که ورود اين خودروها به چرخه حمل و نقل به دليل گازوئيل ۷ هزار PPM توزيعی میتواند برای تهران بسيار خطرناک و فاجعه باشد و موجب افزايش شديد آلودگی هوا شود.
مشاور شهردار تهران در امور محيط زيست با اشاره به ضرورت تغيير ساختار در موضوع آلودگی هوا افزود: بايد پيش از رسيدن به وضعيت اضطرار مانورهای لازم برگزار شود تا آمادگی دستگاهها مشخص شود نه اين که همانند سالهای گذشته يک روز بعد از شرايط اضطراری آلودگی هوا تازه تشکيل جلسه دهيم آن هم با حداکثر تعداد غايبين! وی با تاکيد بر اين که صورت مساله در زمينه رفع آلودگی هوای تهران مشخص است، افزود: ۸۰ درصد آلودگی هوا در تهران مربوط به منابع متحرک است و بايد تلاش کنيم تا اين سهم کاهش يابد. مشاور شهردار تهران در امور محيط زيست گفت: مهمترين روش کاهش اين آلودگی ، کاهش سفرهای درونشهری است که اين امر با گسترش حمل و نقل و مترو و رسيدن به شهر الکترونيک امکان پذير است.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص اين که چه دستگاهی میتواند بهترين مديريت را بر کميته اجرايی کاهش آلودگی هوای تهران داشته باشد، گفت: از نظر ما سازمان حفاظت محيط زيست بهترين گزينه ، قانونی برای اين امر است اما در صورتی که دولت بخواهد مسووليت اين کميته را به شهرداری تهران واگذار کند در صورت تفويض اختيارات کامل و تخصيص اعتبارات مورد نياز ، شهرداری تهران آمادگی پذيرش آن را دارد.
مشاور شهردار تهران در امور محيط زيست در خصوص پرونده آلودگی هوای تهران که در دادستانی مطرح است، گفت: جلساتی را سال گذشته در اين خصوص در دادستانی داشتهايم و مقرر شد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همکاری شهرداری تهران نسبت به انجام پروژه ای در زمينه مرگ و مير ناشی از آلودگی هوا اقدام کند که فکر نمیکنم تاکنون در اين زمينه اقدامی از سوی وزارت بهداشت، صورت گرفته باشد. به گزارش ايسنا، وی در خصوص احداث گورستان در «تلو» و اثرات زيست محيطی آن ، گفت: احداث گورستان در اين منطقه يکی از معدود پروژههای است که با تدبير مديران قبلی شهرداری تهران عليرغم اين که اين پروژه جزو پروژههايی نبود که نيازمند ارزيابی زيست محيطی باشد، اما مطالعه ارزيابی زيست محيطی برای آن انجام شد. مشاور شهردار تهران در امور محيط زيست در پايان تصريح کرد: ۲۲ گزينه برای احداث گورستان پيشنهاد شده بود، که اگر شهرداری به پيشنهادات ارائه شده در اين گزارش توجه کند مشکلی در زمينه زيست محيطی پيش نمیآيد. Copyright: gooya.com 2016
|