شنبه 20 آبان 1391   صفحه اول | درباره ما | گویا


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

هشدار در مورد پایان ذخایر دارویی کشور

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، وضعیت کنونی انبارهای دارویی را نامطلوب ارزیابی کرد و گفت: گزارشهای سازمان غذا و دارو نشان ‌دهنده ناکافی بودن ذخایر دارویی بوده، به‌گونه‌ای که هم‌اکنون تنها برای دو ماه آینده دارو باقی مانده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، رسول خضری با انتقاد از مشکلات کنونی حوزه دارو، تصریح کرد: متأسفانه هم‌اکنون وضعیت این حوزه بسیار بحرانی است، لذا دولت باید برای حفظ جان مردم احساس وظیفه کند.
وی با اشاره به اقدام اخیر وزارت بهداشت، در رابطه به قطع ارز برخی داروهای وارداتی، گفت: بطور حتم این اقدام در برخی از محصولات دارویی مانند متادون با وجود تولید در داخل کشور، مشکلاتی را به ‌وجود می‌آورد.

خضری با اعلام اینکه هم‌اکنون تنها یک پنجم از ارز واردات دارو از سوی بانک مرکزی اختصاص داده شده است، افزود: با وجود اختصاص اعتبار ناچیز از سوی بانک مرکزی، هم‌اکنون وزارت بهداشت برای انتقال اعتبارات به شرکتهای خارجی با مشکل روبه‌رو است.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون تنها دو بانک در دنیا برای انتقال مبادلات ارزی در حوزه دارو با ایران فعالیت می‌کنند، یاد‌آور شد: این موضوع موجب محدود شدن واردات دارو به کشور شده است.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


خضری با انتقاد از عملکرد کشورهای غربی در تحریم کشور و به تبع‌آن محصولات دارویی، گفت: به‌ طور حتم این اقدامات با معیارهای حقوق بشر تناقض دارد، از طرف دیگر این موضوع نشان‌دهنده سیاستهای خصمانه دشمن ضد مردم و حتی بیماران است.

وی با تاکید بر اینکه سیاستهای کنونی وزارت بهداشت موجب تشدید بحران در حوزه دارو شده است، افزود: با وجود کاهش چشمگیر اختصاص ارز از سوی بانک مرکزی، هم‌اکنون شاهدیم که اعتبار حدود 40 درصد به واردات لوازم آرایشی اختصاص داده شده است.

وی، وضعیت کنونی انبارهای دارو را نامطلوب خواند و گفت: بر اساس استانداردهای وزارت بهداشت، انبارهای دارویی باید برای ۶ ماهه آینده کشور ذخیره داشته باشد، اما گزارشهای سازمان غذا و دارو نشان‌دهنده ناکافی بودن ذخایر دارویی بوده، به‌گونه‌ای که هم‌اکنون تنها برای دو ماه ذخیره باقی مانده است.

خضری با بیان اینکه وزارت بهداشت و درمان در 4 ماه اخیر اقدام به مصرف ذخایر دارویی کرده است، یاد‌آور شد: به طور حتم برای جلوگیری از بروز بحران نخست این وزراتخانه باید اقدام به افزایش اختصاص ارز و واردات محصولات دارویی کند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر اینکه ارز اختصاص داده شده به واردات لوازم آرایشی باید از سوی بانک مرکزی قطع شود، گفت: وزارت بهداشت باید با اولویت‌بندی و برنامه‌ریزی، نحوه اختصاص ارز مرجع را مدیریت کند.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016