چهارشنبه 9 دی 1388   صفحه اول | درباره ما | گویا


تداوم دموکراسی ستیزی در تاریخ معاصر ایران، دکتر بهروز بهبودی

دکتر بهروز بهبودی
امروز هرچند مجلس ایران به ظاهر به توپ بسته نشده، دخالت های فراوان نهادهایی نظیر رهبری و وابسته به او در تصمیمات آن، در عمل از مجلس یک مجلس به توپ بسته شده و فاقد هرگونه خاصیت ساخته است. وجود مجلس تنها هزینه های فراوان بر دوش مردم و کشور می گذارد  ... [ادامه مطلب]

شاه: اسلام‌ستیز یا اسلام‌گرا، اکبر گنجی

اکبر گنجی
مقاله نه تنها مدعای اسلام‌ستیزی شاه را رد می‌کند، بلکه شاه را اسلام‌گرا به‌شمار می‌آورد. البته اسلام و تشیع شاه، اسلام بنیادگرایانه یا ایدئولوژیک نبود. بخش اول نوشتار ناظر به اسلام و تشیع شاه، به روایت محمدرضا پهلوی است. پرسش یا مسأله این است: شاه چه تصویری از اسلام و تشیع و مسلمانی خود و پدرش ارائه می‌کرد؟ او چه روایتی از اسلام‌های رقیب بر می‌ساخت؟ ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

انصار حزب‌الله دانشگاه آزاد مشهد را به خاک و خون کشيد، اميرکبير

امروز چهارشنبه در دانشگاه آزاد مشهد افراد گروه انصار و بسيج وارد دانشگاه شده و با سر دادن شعارهايی در حمايت از آيت الله خامنه ای و با در دست داشتن چاقو و قمه، دانشگاه آزاد مشهد را به خاک و خون کشيدند.

به گزارش خبرنامه اميرکبير در پی برگزاری مراسم عزاداری سوم شهدای عاشورا توسط دانشجويان دانشگاه آزاد مشهد، در حوالی ساعت ۱ بعدظهر چندين اتوبوس حامل نيروهای انصار و بسيج وارد محوطه دانشگاه شده و بيش از ۵۰۰ تن را پياده کردند. اين افراد مسلح به چاقو و قمه به سمت دانشجويان حمله کردند که در پی آن بيش از ۸ دانشجو به بيمارستان منتقل شدند.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


بنابرگزارش ها يکی از اساتيد دانشگاه آزاد مشهد نيز با ضربه چاقو نيروهای حامی ولايت مجروح شده و يکی از دانشجويان دختر نيز به دليل ضربه چوب به شدت از ناحيه سر آسيب ديده است.

اين افراد غيردانشجو بدون هيچ گونه ممانعتی و به شکلی سازماندهی شده وارد دانشگاه شده و دانشجويان را که در مقابل دانشکده معماری تجمع کرده بودند به صورت وحشيانه ای مورد ضرب و شتم قرار دادند.

دانشجويان دانشگاه آزاد مشهد امروز به مناسبت سوم شهدای روز عاشورا تجمع سکوت برگزار کرده و سرکوب مردم را محکوم کردند.

گرچه دانشجويان دانشگاه آزاد مشهد برنامه گراميداشت شهدای روز عاشورا را «تجمع سکوت» اعلام کرده بوده و هيچ گونه شعاری سرندادند اما با حمله نيروهای انصار و بسيج با چوب، قمه و اسپری فلفل مواجه شدند.

به گفته شاهدان عينی همزمان نيروی انتظامی خيابان های منتهی به دانشگاه را مسدود و با گاز اشک آور مردم و دانشجويان را پراکنده کردند.

به گزارش خبرنامه اميرکبير نيروهای انصار دانشجويان را به بيرون دانشگاه منتقل کرده و نيروهای امنيتی آنان را بازداشت می کردند.

از تعداد دقيق بازداشت شده گان اطلاع در دست نيست ولی بنابر گزارش ها بيش از ۷۰ نفر از دانشجويان و مردم بازداشت و به کلانتری قاسم آباد منتقل شدند.

در پی اين حمله وحشيانه نيروهای انصار با چاقو و زنجير و قمه، کلاس‌های درس اين دانشگاه تعطيل شده است.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 

























Copyright: gooya.com 2011

Served by C#1 Server #1 in 0.014 seconds