پنجشنبه 1 اردیبهشت 1390   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

محسنی اژه ای، دادستان کشور: گاهی رئيس جمهور کارهايی انجام می دهند که هيچ توجيهی برای آن ها پيدا نمی شود، مهر

- من را به جلسه دولت راه ندادند!

خرم آباد - خبرگزاری مهر: دادستان کل کشور در خرم آباد با روايت چگونگی برکناری خود از وزارت اطلاعات از اقدام دولت در برکناری مصلحی به عنوان اقدامی بدون توجيه ياد کرد.
به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، غلامحسين محسنی اژه ای در همايش "ولايت فقيه استمرا حرکت انبيا" در سخنانی با اشاره به وقايع اخير رخ داده درکشور و برکناری وزير اطلاعات اظهار داشت: رئيس جمهوری تلاشهای فراوانی را در کشور انجام داده اند و عملکرد احمدی نژاد درزمينه استکبار ستيزی، تحرک زايد الوصف و رسيدگی به محرومين در جای خودش قابل تقدير است ولی گاهی ايشان کارهايی انجام می دهند که هيچ توجيهی برای آنها پيدا نمی شود.

برکناری مصلحی حقيقتا توجيه پذير نبود

سخنگوی قوه قضاييه با تاکيد بر اينکه کنار گذاشتن وزير اطلاعات در اين شرايط توجيهی نداشت، گفت: از سوی ديگر "چگونه کنار گذاشتن" وزير اطلاعات به عنوان يکی از وزارتخانه های کليدی مهم است.

وی با بيان اينکه وقتی می خواهند وزير را کنار بگذارند بايد يکسری زمينه چينی ها صورت گيرد، خاطر نشان کرد: بايد طوری در اين رابطه عمل شود که سيستم اطلاعاتی کشور ضربه نخورد و حداقل زمانی برای معرفی فردی که می خواهد به جای وزير گذاشته شود مدنظر قرار گيرد.

محسنی اژه ای با تاکيد براينکه کنارگذاشتن وزرا جزء اختيارات رئيس جمهور است ادامه داد: ولی حقيقتا نحوه عملکرد درمورد برکناری وزير اطلاعات توجيه پذير نيست.

وی با اشاره به واکنش رهبر معظم انقلاب به برکناری مصلحی گفت: ايشان در نامه ای خطاب به رئيس جمهوری عنوان کردند که کنار گذاشتن مصلحی در شرايط کنونی نه به مصلحت کشور و نه به مصلحت شماست.

برخوردهايی که قند در دل دشمن آب می کند!

دادستان کل کشور ادامه داد: اين گونه برخورد ها در دل دشمنان ما چقدر " قند آب می کند".

محسنی اژه ای در ادامه سخنان خود به نحوه برکناری خود در زمانی که بر مسند وزارت اطلاعات قرار داشت، اشاره کرد و گفت: من وصفارهرندی را دوهفته مانده به پايان دوره وزارتمان کنار گذاشتند که حتی اگر فرض هم کنيم که ما "آدم های بدی" هستيم بازهم اين برخورد درست نبود.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


خودمان هم نفهميديم چطور ما را کنار گذاشتند!

وزيراطلاعات دولت نهم با بيان اينکه "ما خودمان هم نفهميديم چگونه و چرا ما را کنار گذاشتند" يادآور شد: بسياری از مسئولين از برکناری من هيچ اطلاعی نداشتند.

وی ادامه داد: اطلاعی ندارم که در آن زمان مقام معظم رهبری از روند برکناری من مطلع بود يا نه، ولی ايشان از برکناری آقای مصلحی اطلاعی نداشتند.

خبر عزل خودم را از معاونم شنيدم / شوکه نشدم!

محسنی اژه ای در ادامه روايت خود از برکناری اش در دولت نهم گفت: بعد از نماز ظهر روزی که من را برکنار کردند مانند هميشه قرار بود تا قبل از پايان وقت اداری يک جلسه ای بگذاريم که وقت هم فوت نشود که در حال رفتن به اتاق کارم بودم که يکی از معاونين من سراسيمه به استقبال من آمد و خبر عزل من را داد و گفت که به وی پيشنهاد سرپرستی وزارت اطلاعات داده شده است.

وی با اشاره به شوکه شدن همراهانش پس از شنيدن خبر عزلش از وزارت اطلاعات دولت نهم، بيان داشت: ولی خود من چون شناخت داشتم خيلی شوکه نشدم!

دادستان کل کشور با اشاره به اطلاع از خبر برکناری اش چند دقيقه مانده به پخش اخبار ساعت ۱۴ يادآور شد: پس از شنيدن خبر عزلم در پاسخ به مشورت معاونم برای پذيرفتن سرپرستی وزارت اطلاعات به او گفتم که اگر من برکنار شدم که ديگر نمی توانم نظری داشته باشم ولی اگر از من مشورت می خواهی من می گويم حتما قبولت داشته که به عنوان سرپرست شما را معرفی کرده است.

محسنی اژه ای با بيان اينکه اين به صلاح نبود که دو هفته مانده به پايان دوره دست به برکناری وزرا بزنند عنوان کرد: به هر حال ما با يکی دو نفر مشورت کرديم که در مقابل اين موضوع چه واکنشی نشان دهيم.

اتفاقی شبيه به اتفاقی که برای مصلحی افتاد!

وی با اشاره به اينکه روز برکناری اش از وزارت اطلاعات مانند همه يکشنبه ها قرار بود جلسه دولت ساعت چهار برگزار شود، افزود: اتفاقی که برای ما رخ داد مانند همين اتفاقی بود که برای مصلحی رخ داد.

دادستان کل کشورادامه داد: ابتدا قصد داشتم با توجه به برکناری در جلسه دولت حضور پيدا نکنم که در نهايت با توجه به اينکه اين موضوع به صورت رسمی به ما اعلام نشده بود تصميم به حضور در جلسه دولت گرفتيم.

گاهی وقتها يک استعفای زوری از آدم می گيرند!

محسنی اژه ای با بيان اينکه گاهی وقت ها يک "استعفای زوری" از آدم می گيرند، گفت: ولی متاسفانه در اين خصوص هيچ حرفی به ما گفته نشده بود.

توصيه راننده به وزير اطلاعات: به جلسه دولت نرويد!

وی ادامه داد: در نهايت تصميم گرفتيم خودمان را "به آن راه بزنيم" که از موضوع برکناری خبر نداريم و برای رفتن به جلسه دولت سوار ماشين شدم که راننده ماشين به من يادآوری کرد که آقای محسنی، گفته اند شما جلسه دولت نرويد و به دفتر رياست جمهوری مراجعه کنيد.

دادستان کل کشور افزود: پس از رفتن ما به دفتر رياست جمهوری آقای شيخ الاسلامی که آن زمان رئيس دفتر رئيس جمهور بودند به ما اطلاع دادند که من و آقای صفار هرندی عزل شده ايم.

برای خداحافظی هم به جلسه دولت راهمان ندارند!

محسنی اژه ای در ادامه روايت خود از برکناريش گفت: من در نهايت به رئيس دفتر رئيس جمهور گفتم خب ايرادی ندارد ما به جلسه دولت می رويم تا حداقل با دوستانی که چهار سال با هم بوديم خداحافظی داشته باشيم که ايشان به ما گفتند شما نرويد!

وی با بيان اينکه هرقدر اصرار کرديم اجازه خداحافظی به من ندادند، گفت: رئيس دفتر رئيس جمهوری ضمن مخالفت با حضور من در جلسه دولت عنوان کردند که به وی گفته شده است از ورود من به جلسه ممانعت کند.

وزير سابق اطلاعات با اشاره به عزل ديگر وزيران دولت نهم گفت: در نهايت من هنگام خداحافظی به رئيس دفتررئيس جمهور يادآوری کردم که با توجه برکناری من و صفار هرندی دولت از حد نصاب می افتد.

اينقدر شتاب زده عمل شد که دولت از نصاب افتاد!

محسنی اژه ای ادامه داد: اينقدر شتاب زده در مورد برکناری وزرا عمل شده بود که حتی به اين موضوع هم فکر نکرده بودند که با عزل ما دولت از رسميت می افتد و بايد برای ادامه کار دوباره از مجلس رای اعتماد بگيرد.

وی افزود: بعد از يادآوری من رئيس دفتر رئيس جمهور همانجا به دولت زنگ زدند و موضوع را عنوان کردند که در نهايت تصميم گرفتند حکم صفار هرندی را فعلا ابلاغ نکنند تا دولت از رسميت نيفتد.

سخنگوی قوه قضاييه با اشاره به سختی کار مقام معظم رهبری در ايجاد تعامل ميان مسئولان گفت: اگر هدايت های ايشان نبود مسلما دشمن در بسياری از صحنه ها نتيجه می گرفت.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016