یکشنبه 2 بهمن 1390   صفحه اول | درباره ما | گویا


گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

انتخابات مجلس؛ غَزوِه سرنگونی يا شرايط "بدر" و "خيبر"، محمود خادمی

روز دوشنبه ۱۹.۱۰.۱۳۹۰ ولی فقيه زوار در رفتهِ استبداد دينی در يک سخنرانی خطاب به جمعی از مردم قم گفت : اين روسياههایِ بد محاسبه گر ؛ تصور ميکنند نظام اسلامی در شرايط " شعيب ابی طالب۲ " است . در حاليکه ملت ايران ؛ امروز در شرايط " بدر " و " خيبر " قرار دارند . بدر و خيبر نامهای دو تا از جنگهای پيروزِ مسلمانان در صدر اسلام است . پيروزی در اين دو جنگ ــ به خصوص جنگ خيبر که در محلی بنام خيبر اتفاق افتاد و پناهگاههای يهوديان که در آن زمان مرکز توطئه و تهديدی عليه دين نو پای اسلام بود را هدف قرار داد ــ پيروزی بزرگی برای مسلمانان محسوب شده و راه پيروزی های بعدی آنان را هموار نمود . خامنه ای با مقايسه وضعيت ايرانِ غرق در بحران و شکست امروز با شرايط مسلمانان در آن زمان می خواهد بگويد ؛ ايران امروز از صدقه سر ولی فقيه و آخوندها در شرايط پيروزی و گسترش قرار داشته و راه برای پيروزی های بيشتر هم هموار می باشد. اين گفته خامنه ای مرا بياد يک داستان قديمی می اندازد .

می گويند مرد بازرگانی که در ميان اجناس خود بسته ای " باروتِ " قاچاق بهمراه داشت . وقتی قصد ورود به شهری را داشت توسط مأموران دولتی متوقف شده و او را به خاطر حمل باروت دستگير می کنند . در جريان بازجوئی مأموران دولتی از بازرگان ؛ او منکر می شود که بسته همراه وی باروت است و مدعی می شود که آن بسته " سياه دانه۳ " ميباشد ؛ هر چه مأموران فشار می آورند او قبول نمی کند که بسته ؛ باروت است . سرانجام يکی از مأموران برای آنکه ثابت کند جنس ضبط شده باروت است ؛ مشتی از آن را زير ريش و سبيل بازرگان آتش می زند ؛ بازرگان در حاليکه از شدت درد و سوزشِ سوختگی به بالا و پائين می جهيد ميگويد : نگفتم اين باروت نيست و سياه دانه است .

ولی فقيهِ وقيح و بی آبروی استبداد دينیِ آخوندی هم مانند آن بازرگان ؛ غرق در بحران های لاعلاج ؛ در حاليکه رژيم در لبهِ پرتگاه سرنگونی و فروپاشی است و آوازه ورشکستگی سياسی و اقتصادی نظام در سراسر جهان پيچيده است و اين بحران ها ميرود تا ريش و ريشه ولی فقيه را بسوزاند ؛ می گويد نگفتم ؛ ما در شرايط بدر و خيبر قرار داريم .

بحران های گسترده اقتصادیِ ناشی از تحريم ؛ تهديدهای جنگی ؛ تنش های درونی باندهای قدرت ؛ ورشکستگی سياسی و ... سر تا پای رژيم فرسوده را در بر گرفته است . از يکطرف تحريم های اقتصادی ؛ دزدی و فساد و بی لياقتیِ سردمداران رژيم در ادارهِ اقتصاد کشور ؛ علاوه بر اينکه باعث فقر و فلاکت اکثر مردم شده ؛ شيرازه اقتصاد کشور را آنچنان از هم گسيخته ؛ که ديگر بخاطر بی اعتباری پول ملی کشور ؛ پول های کشورهای ديگر بخصوص پول " شيطان بزرگ " ــ بيرون از چارچوب رسمی داد و ستد های مالی ــ جايگزين پول رسمی کشور شده است . تهديدهای جنگی و احتمال حمله نظامی امريکا و غرب نيز قور بالا قوز شده و خواب راحت از چشمان مردم ربوده و رعب و وحشت بر سراسر زندگی مردم سايه افکنده است .



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


در چنين شرايطی پيشاپيش روشن است که سال پيش رو نه سال پيروزی و گسترش برای ولی فقيه بلکه سالی پر تنش و پر حادثه و احتمالا" مرگبار برای رژيم ايران خواهد بود . تنش و حوادثی که با تحريم انتخابات قلابی رژيم از طرف اکثر گروههای سياسی حتی اصلاح طلبان ضريب می خورد و سال آينده را به سالی تعيين کننده برای رژيم تبديل می کند . به اظهار نظرهائی از سوی مقامات رژيم و ترس تمامی سر دمداران از کابوس انتخابات مجلس توجه کنيد .

خامنه ای ــ ولی فقيه ــ که مدعی است کشور در شرايط بدر و خيبر قرار دارد می گويد : انتخابات يک پشتوانه برای امنيت ملی است ؛ نبايد اجازه داد به چالشی برای امنيت ملی تبديل شود .

آخوند مصلحی وزير اطلاعات رژيم : انتخابات بهترين بستر برای ضربه زدن به نظام اسلامی توسط دشمنان خواهد بود ....... ضمن اينکه نقشه ديگر دشمنان در جريان انتخابات ادامه طرح بر اندازی سال ۸۸ می باشد .

محمد علی جعفری فرمانده سپاه پاسداران : دشمن در تلاش است با دستاويز قرار دادن انتخابات مجلس ؛ آشوب ها و اعتراضات اجتماعی را احيا کند . آنها می خواهند با ايجاد نا آرامی ها و تنفس مصنوعی ؛ جريان فتنه را زنده کنند .

غلامحسين اژه ای دادستان کل کشور : بر اساس قرائن و شواهد ؛ دشمنان ما امروز بسيار تلاش دارند تا در اين فضا که ما در آستانه انتخابات هستيم ؛ اگر بتوانند به زعم باطل خودشان فضای کشور را ملتهب کنند .

جنتی امام جمعه موقتِ مادام العمر تهران : عده ای بدنبال فرستادن نماينده به مجلس نيستند ؛ بلکه قصد شان بر هم زدن آرامش کشور است .

اسماعيل احمدی مقدم فرمانده نيروی انتظامی : نيروی انتظامی از آمادگی کامل برای تأمين امنيت اين انتخابات بر خور دار است .

حيدر مصلحی وزير اطلاعات : دشمن بطور جدی برای اين انتخابات طراحی کرده است و ما نسبت باين مسئله هشدار می دهيم . البته اين به معنی ترس نيست چرا که بر تمام حرکت های دشمن اشراف داريم .

عجز و لابه های سردمداران و مقامات امنيتی ــ نظامی رژيم نشان ميدهد که بر خلاف ادعاهای ميان تهی ولی فقيه ؛ نظام استبدادی دينی نه تنها در موقعيت " بدر " و " خيبر " قرار ندارد بلکه کل نظام جمهوری اسلامی در آستانه فروپاشی و اضمحلال قرار دارد و فرصت انتخابات پيشرو بهترين بستر برای احيا و باز سازی مجدد جنبش اعتراضیِ سرکوب شده است .

انتخابات و نزاع باندهای اصولگرا

در اين انتخابات ؛ رئيس جمهورِ از چشم رهبر افتاده با برنامه ريزی ؛ در پاتک به حملات و ميدان داری خامنه ای و باندش ــ عليه احمدی نژاد که بعد از ماجرای وزير اطلاعات پيوسته جريان داشته است ــ چراغ خاموش تلاش دارد تا جائی که می تواند هواداران خود را وارد مجلس کند . متقابلا" ولی فقيه هم می خواهد با حذف کانديدا های رقيب ؛ مجلسی يکدست ؛ حتی مطيع تر از مجلس کنونی برای پيشبرد پروژه های مربوط به يکدست سازی نظام تدارک ببيند . از طرفی ديگر ؛ سپاه پاسداران و نظاميان بدنبال منافع خود و بر خلاف نظر ولی فقيه ــ که خواستار انتخاب رئيس جمهور از طريق مجلس مطيع می باشد ــ در اين ميانه آماده و هوشيار تحولات را زير نظر دارند ( سپاه پاسداران فعلا" برای حفظ ظاهر به رهبری و ولايت " قانونی " نيازمند است ) .

بدينترتيب انتخابات آينده مجلس ؛ عرصه رقابت جناحهای اصولگرا بر سر تسلط بيشتر بر مجلس است اين رقابت ؛ بخشی از منازعات قدرت ميان باندهاست و هيچ صبغهِ ملی و مردمی ندارد . اين رقابت ممکن است از کنترل طرفين خارج شده و به درگيری های خونين نيز بيانجامد . در صورت وقوع هر درگيری ميان باندهای اصولگرا ؛ موتور خاموش شده جنبش سبز استارت ميخورد و جنب و جوش و غليان دوران انتخابات رياست جمهوری از سر گرفته ميشود . به گوشه هائی از خط و نشان کشيدن های سردمداران دو باند در باره انتخابات توجه نمائيد :

احمد ناطق نوری نماينده مجلس : امروز جريان خطرناکی با هدف عبور از روحانيت به خصوص ولايت فقيه با فريبکاری بدنبال بستر سازی برای تسخير خانه ملت در دوره آتی است .

عليرضا زاکانی رئيس ستاد انتخابات جبهه متحد اصولگرايان : ما در انتخابات با رقبای با برنامه و سرسختی از عوامل نظام سلطه ؛ عناصر فتنه و وابستگان جريان انحرافی و فساد مواجهيم .

رها پرس ( سايت هواداران دولت ) : سه ماه پيش در يکی از شهرهای شمالی ايران منتخبان طرح " هاديان بصير " آموزش ضد اغتشاش و نبرد شهری ديده اند . دشمن فرضی در اين مانور و آموزشها " احمدی نژاد " و " رحيم مشائی " بوده اند .

داوود احمدی نژاد برادر رئيس جمهور چندی پيش از ورود تيم احمدی نژاد به " فاز نظامی " به منظور مقابله با جمهوری اسلامی خبر داده بود .

رها پرس ( سايت هواداران دولت ) : حاميان خامنه ای تلاش می کنند چنين القاء کنند " همانطور که کشميری ؛ رجائی را به شهادت رساند . کشميری امروز ( منظور رحيم مشائی است ) نيز رجائی امروز ( منظور احمدی نژاد ) را به شهادت می رساند و جريان انحرافی و رحيم مشائی مسئول خون احمدی نژاد خواهند بود .

آيا تنش ها و درگيريهای موجود ميان اصولگرايان که تا روز رأی گيری به اوج خود خواهد رسيد جغرافيای سياسی ايران را دستخوش تغيير و تحول خواهد کرد ؟!

انتخابات مجلس و اصلاح طلبان

واقعيت اين است که بعد از اينکه مردم و جوانان معترض صف خود را از اصلاح طلبان حکومتی جدا کردند ؛ ولی فقيه ديگر به چانه زنی های خاتمی و ديگر سران اصلاح طلب نياز نداشت و وقعی ننهاد ؛ چرا که برای وی روشن بود که چانه زنی ها اگر از حمايت آتش زير خاکستر ــ جنبشی اعتراضی مردم ــ برخوردار نباشند ؛ پشيزی ارزش ندارد . و بعد از بی محلی ولی فقيه بود که اصلاح طلبان حکومتی از رويای خوش مشارکت در قدرت نا اميد و مستأصل بيرون آمدند و اين بار بر خلاف گذشته به صفوف تحريميون انتخابات پيوستند .
نامه های " قديانی " و " تاج زاده " دو تن از زندانيان سياسی وابسته به اصلاح طلبان که در آستانه انتخابات مجلس نوشته شده و بر خلاف نامه های آقای " نوری زاد " ــ از شور و فتور کردن برای ولی فقيه در آن خبری نيست ــ با بی محلی به ولی فقيه ؛ او و پسرش را عامل اصلی نابسامانی های کشور و سرکوب آزاديها معرفی کردند ــ و حمايت و بازتاب اين نامه ها توسط ديگر اصلاح طلبان ــ را می توان فاز نهائی مقابله ميان اصلاح طلبان و نظامِ مبتنی بر ولايت فقيه دانست .

با حذف اصلاح طلبان :
۱ ) اکنون مردم معترض و ناراضی در کنار خود همراهی بخشی از نظام را دارند که ديگر باين نتيجه رسيده اند که با انتخابات نمی توانند سهم از دست رفتهِ خود در قدرت را پس بگيرند . بنابراين رويکرد تغيير و سرنگونی رژيم تقويت می شود و بر شمار کسانی که خواستار سرنگونی نظام می باشند افزوده می شود .

۲ ) با حذف اصلاح طلبان رأس هرم قدرت نحيف ترشده و مسئوليت ولی فقيه و صاحبان قدرت در نارسائی ها کشور عيان تر می گردد ؛ يعنی ولی فقيه ناخواسته آينده خود و نظام دينی اش را فدای منافع کوتاه مدت يکدست سازی نظام کرد .

۳ ) با تحريم انتخابات توسط اصلاح طلبان و عريان تر شدن استبداد مطلقه ؛ محيط برای منتقدان درونی نظام نيز احياء کننده شده و آنها نيز به جنب و جوش افتاده اند . منتقدان درونی نظام هر روز بيشتر می شوند و زبانشان و ادبياتشان گزنده تر و خشمگين تر می شود . مقاله حسين علائی نخستين فرمانده نيروی دريائی سپاه در روزنامه اطلاعات ــ که بدون نام بردن از ولی فقيه ؛ سياست های سرکوب ؛ زندان و حصر وی را با شاه مقايسه کرده است ــ و يا مصاحبه عماد افروغ نماينده اصولگرای سابق مجلس با تلويريون دولتی ــ که با صراحت از نظام و ولی فقيه انتقاد می کند ــ محصول اين شرايطِ جديد می باشد .

در چنين فضائی است که سروری عضو کميسيون امنيت ملی می گويد : برخی از اصلاح طلبان دارای رفتارهای راديکاليستی شده اند و جريان فتنه تلاش می کند انتخابات را از روند آرام بخش و اميد آفرينش حارج و کشور را با آشوب و اغتشاش مواجه کند .

يعنی از اين پس اين تنها اپوزيسيون خارج کشوری نخواهد بود که بفکر و در تدارک سرنگونی است و بتدريج اصلاح طلبان صادق ؛ ملی مذهبی ها و ...... به صفوف اين نبرد سترگ خواهند پيوست .

چه نوع تحريمی؟

از آنجا که رژيم با کشاندن تعداد نسبتا" زيادی از مزدوران و جيره خواران خود به حوزه های رأی گيری ؛ با گرفتن فيلم از زاويه بسته از محل های رأی گيری ؛ نمايش فيلم های آرشيوی و انجام مصاحبه ها در حوزه های شلوغ و نمايش صف های رأی ــ از بسيجيان و مزدورانش ــ و ..... می تواند حوزه های رأی گيری را شلوغ و نمايش مشروعيت به خورد جهانيان دهد . سناريو تحريم غير فعال يعنی خانه نشينی و يا بعبارتی خلوت کردن حوزه های رأی گيری ــ به خاطر نشان دادن عدم مشروعيت رژيم ــ که می تواند آرامش و امنيت دلخواه رژيم را در حوزه های رأی گيری بر قرار نمايد بسيار مطلوب و خواست رژيم می باشد . بنابراين تحريم انتخابات با خانه نشينی به نيت خلوت کردن حوزه های رأی گيری صرفا" برای اثبات عدم مشروعيت رژيم به جهانيان چندان ثمر بخش نمی باشد . و اساسا" جنبش اعتراضی مردم ايران اين فاز را ــ عدم مشروعيت رژيم ــ در جريان اعتراضات بعد از انتخابات رياست جمهوری با موفقيت پشت سر گذاشته و برای جهانيان عدم مشروعيت رژيم امر ثابت شده ای است .

پس چه نوع تحريم ؟ با اطمينان بايد بدانيد که ؛ در زير پوست شهر های ايران جنبشی در غليان است که نياز به احيا و باز سازی دارد تا پوسته پاره کند و در خيابانهای شهر ساری و جاری شود .اگر چنين است پس نبايد از اين پارامتر مهم غافل شد . عليرغم تمامی تلاش رژيم برای در هم شکستن ارادهِ اعتراضی مردم ؛ اعتراضات نه با شدت و حدت بعد از انتخابات ۲۲ خرداد اما ادامه داشته و دارد ؛ بايد از فرصت انتخابات برای تکرار روزهای عاشورا ؛ ۲۵ بهمن و .... استفاده کرد .

جنبش اعتراضی مردم معروف به جنبش سبز برای احيا و باز سازی خود نياز به اکتيويته و فعاليت دارد . انتخابات رژيم مناسب ترين بستری است که می تواند جنبش سرکوب شده مردم را احيا کند ؛ چرا که رژيم ناگزير است در دوره انتخابات ادای فضای باز سياسی در آورده و به جهان نشان دهد که مردم ايران در انتخابات آزاد بوده اند . بنابراين از اين شرايطی که گذرا و کوتاه است بايد مخالفين حداکثر بهره برداری را نموده و با برنامه ريزی و سازماندهی های ضروری باز هم چون دوران بعد از انتخابات رياست جمهوری خيابانهای پايتخت و شهرهای بزرگ را به تسخير خود در آورند .

در اين دوره انتخاباتی با توجه به وضعيت رژيم ؛ گسترش انقلابات عربی و سرنگونی ديکتاتورهای عرب ؛ دست مزدوران رژيم در سرکوب نسبتا" بسته خواهد بود ؛ جوانان معترض و مبارز ؛ زنان و دانشجويان و تمامی مخالفين رژيم بايد از اين امنيت نسبی ــ که رژيم اجبارا" برای گرم کردن تنور انتخابات به آن گردن می گذارد ــ استفاده کرده دوباره همديگر را بيابند ؛ متشکل شوند و اکسيون های اعتراضی خود را برنامه ريزی کنند . بايد با استفاده از گردهمائی ها و ميتينگ های انتخاباتی کانديداهای رژيم در روزهای پيش از انتخابات با پخش تراکت و اعلاميه ؛ با افشاگريها و اعتراضات ؛ کارزار های انتخاباتی مزدوران رژيم را بر سرشان خراب نمود .

شانس آزادی و رهائی مردم ايران از قيد استبداد دينی را يکبار ديگر بيازمائيم ؛ فقط در اينصورت که است که می توان مردمی را که بر اثر شکست جنبش سبز ؛ " عزت نفس " اش آسيب ديده و اعتماد به نفس خود را از دست داده است دوباره اميدوار ساخت و مشتاق ادامه مبارزه نمود . چرا که در شرايط سرکوب ؛ شکست و یأس ؛ تنها غليان مبارزاتی و جوشش درونیِ مجددِ جامعه عليه ديکتاتوری حاکم بر کشور است که می تواند اخلاق و اعتماد اجتماعی را زنده و شکوفا سازد .

در شرايطی که خطر از هر طرف مردم و ميهن ما را تهديد می کند بدون ترديد مردان و زنان غيرتمند ايران و دانشجويان شجاع با نشاط و پر انرژی ؛ بيش از هر زمان ديگر خود را برای کار زاری جانانه با مزدوران رژيم آماده ميکنند تا دوباره و در دوره نمايش انتخابات قلابی رژيم خيابانهای پايتخت و شهرهای کشور را به تسخير خود در آورند .

محمود خادمی
arezo1953@yahoo.de

ــــــــــــــــــــــ

پاورقی ها

۱ ــ " غزوه" به معنی جنگ کردن است و به جنگ هائی که پيامبر در آنها حضور داشته و مستقيما" فرماندهی کرده نيز گفته می شود .

۲ ــ " شعيب ابی طالب " نام محلی است نزديک مکه که پيامبر اسلام و يارانش به مدت ۳ سال در آنجا در محاصره اقتصادی مخالفان قرار داشتند و شرايط بسيار سخت و دشواری را پشت سر گذاشتند

۳ ــ " سياه دانه " گياهی يکساله است که در ايران در شهر اراک و اصفهان بوفور می رويد و از دانه آن بعنوان ادويه استفاده می شود


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 



















Copyright: gooya.com 2016