سه شنبه 28 آذر 1391   صفحه اول | درباره ما | گویا

گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

دستاورد جدید برای فعالین آزادی اینترنت: ایجاد سرویس اتوماتیک ارتقای امنیت کاربران توسط فیس بوک

در پی ماه‌ها تلاش برخی از سازمان‌ها و فعالین آزادی دسترسی به اینترنت در جهت ارتقای امنیت حریم شخصی کاربران در اینترنت، شبکه اجتماعی فیس‌بوک به تازگی پروتکل امنیتی اس‌اس‌ال (SSL) را آزمایش کرد. این آزمایش قرار است ابتدا در آمریکای شمالی و سپس در سایر کشورها از جمله ایران به اجرا درآید.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


به گزارش کمپين بين المللی حقوق بشر در ايران پروتکل اس اس ال که عمدتا بین کاربران اینترنتی که از سرویس بانک ها برای جلوگیری از دستبرد به محتوای تبادلات پولی آنها استفاده دارد به کاربران اینترنت نیز امکان رمزنگاری محتوای تبادلات اینترنتی شان را می دهد. اکنون با ارائه این سرویس به صورت خودکار و پیش فرض (By default) به محض ورود به سایت www.facebook.com آنرا با پروتکل https باز می‌کند.

علی اکبر موسوی (خوئینی) نایب رئیس کمیته مخابرات و ارتباطات مجلس ششم و از کارشناسان حوزه فن آوری ارتباطات که در جریان مباحث و فعالیت هایی در این زمینه بوده است، ضمن استقبال از این تصمیم شرکت فیس بوک، به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت: «فیس بوک با درک ضرورت امنیت کاربران این شبکه اجتماعی طی گفت وگوهای مفصلی که با کارشناسان این عرصه داشته است و پس از پیگیری های لازم در قدم اول مانند سرویس جی میل این سرویس را بنابه انجام تنظیمات لازم در حساب کاربران موکول کرد.»

در حال حاضر این پروتکل امنیتی به صورت تصادفی در بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران آزموده می شود اما به مرور این پروتکل برای همه کاربران این وب سایت قابل استفاده خواهد بود.

آقای موسوی افزود: «به دلیل فراموشی برخی کاربران یا عدم آشنایی با برخی از این تنظیمات، امکان بهره گیری عمومی نداشت و این اقدام گام مهمی در جلوگیری از دستبرد غیرقانونی به محتوای شخصی کاربران است. ولی باید در نظر داشت که در شبکه های اجتماعی بخش مهمی از اطلاعات خصوصی افراد ممکن است توسط خود کاربران به اشتراک گذاشته شود که ملاحظات مربوط به این اشتراک اطلاعات به فرهنگ استفاده از این شبکه اجتماعی نزد کاربران بستگی دارد و فرهنگ سازی و مراقبت در این زمینه می تواند بسیاری از مخاطراتی که کاربران ممکن است در استفاده از این شبکه های اجتماعی با ان مواجه شوند را مرتفع سازد.»


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016