جمعه 6 بهمن 1391   صفحه اول | درباره ما | گویا

گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

رییس پلیس امنیت اخلاقی ناجا:قطع۴۰۰۰ تلفن تبلیغات کالاهای ماهواری

رییس پلیس امنیت اخلاقی نیروی انتظامی از قطع بیش از 4000 خط تلفنی که در تبلیغات کالاهای ماهواره‌ای مورد استفاده قرار می‌گرفتند خبرداد و به تشریح ابعاد پنهان برگزاری کلاس‌های خوانندگی، رقص و آرایشگری توسط شبکه‌های ماهواره‌ای پرداخت.

سرهنگ زاهدیان در گفت‌وگو با خبرنگار «انتظامی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در پاسخ به این سوال که برخی شبکه‌های ماهواره‌ای با طرح مسابقاتی همچون کلاس‌های خوانندگی و ارائه رقم‌های میلیون دلاری سعی در جذب جوانان دارند، گفت: ابعاد جنگ نرم علیه مردم بسیار گسترده است و یکی از این بخش‌ها، ایجاد رفتارهای ناهنجار میان مردم است.

وی با بیان اینکه بروز این گونه رفتارهای ناهنجار داخل کشور کنترل شده و برخوردهایی نیز در این زمینه انجام شده است، گفت: از آنجایی که بروز رفتارهای ناهنجار داخل کشور به راحتی صورت نمی‌گیرد، دشمنان نظام با حمایت از جریان‌های منحرف و ماهواره‌ای و رسانه‌های خارجی، در راستای اهداف نرم خود فعالیت کرده و سعی می‌کنند تا با طرح موضوعات اغواکننده و جذاب، افراد را به حضور در مجامع و محافل تحریک کنند.

وی تصریح کرد: با عناصر داخلی سازمان‌دهنده این جریانات برخورد شده و تحت کنترل هستند.

زاهدیان با بیان اینکه با وجود برخی کنترل‌ها، گاهی افرادی به صورت انفرادی به خارج از کشور سفر و در این کلاس‌ها حضور پیدا می‌کنند، گفت: دشمنان دام‌های متعددی را سر راه جوانان پهن کرده‌اند و جوانان نیز به بهانه شرکت در کلاس‌های خوانندگی، قدم در راه غیر قابل بازگشتی می‌گذارند.

وی با اشاره به برگزاری کلاس‌های آرایشگری در دوبی گفت: این کلاس‌ها ابتدا با نام «آرایشگری» تبلیغ می‌شود، اما در انتها به «خانه‌های فساد و فحشا» که راه غیر قابل بازگشتی است، ختم می‌شود.

وی با بیان اینکه در اکثر این تبلیغات، کالاهای نامرغوب و غیراستاندارد توزیع می‌شد، گفت: چندی پیش شبکه‌ای در استان البرز مورد شناسایی قرار گرفت که داروهای موادمخدر را در قالب داروهای ترک اعتیاد با نام یک شرکت آمریکایی توزیع می‌کرد.

رییس پلیس امنیت اخلاقی ناجا با بیان اینکه در تبلیغات ماهواره‌ای این کالای مخدر، شماره موبایل‌های زیادی از شهرهای مختلف به مردم داده می‌شد، گفت: این در حالیست که تمامی خط‌های اعلام شده در یک دفتر کار در استان البرز بود و داروها در ایران بسته‌بندی می‌شد.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


زاهدیان با بیان اینکه کارشناسان با بررسی محتوای داروهای مکشوفه دریافتند که در این داروهایی که به بهانه ترک‌اعتیاد به افراد داده می‌شد، دارای موادمخدر هستند که تنها اعتیاد افراد معتاد را بیشتر می‌کرد، گفت: کالاهایی که در شبکه‌های ماهواره‌ای تبلیغ می‌شود، غیراستاندارد و دارای آثار تخریبی زیادی بر سلامت افراد است، چرا که این افراد از طریق قانون و وزارت ارشاد نتوانستند مجوز دریافت کنند و به تبع آن به تبلیغات مواد ناسالم خود روی آوردند و تنها قربانیان مردم ناآگاه هستند.

زاهدیان با اشاره به فریب دشمنان از طریق تبلیغات رسانه‌ای خاطرنشان کرد: در سال جاری بیش از 4000 خط تلفنی که در تبلیغات کالاهای ماهواره‌ای از طریق این شبکه‌ها تبلیغ می‌شد، قطع شد و به صاحبان مشاغل و حرفه که خواهان تبلیغات کالا و خدمات، توصیه می‌شود که برای انجام این کار از شبکه‌های داخل استفاده کنند.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016