سه شنبه 17 بهمن 1391   صفحه اول | درباره ما | گویا

گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

ممانعت از اعزام سه زندانی سياسی زندان رجايی شهر کرج به اوين برای ملاقات با خانواده

خبرگزاری هرانا - از اعزام کامران رحيميان، محمد بنازاده اميرخيزی و عادل نعيمی بدليل خودداری از پوشيدن لباس فرم زندان ممانعت به عمل آمد.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ايران، روز گذشته، دوشنبه ۱۶ بهمن ماه از اعزام کامران رحيميان و محمد بنازاده امير خيزی که قرار بود به ترتيب جهت ملاقات با همسر و خواهر خود به زندان اوين اعزام شوند ممانعت به عمل آمد.



تبليغات خبرنامه گويا

advertisement@gooya.com 


همچنين از اعزام عادل نعيمی به دادگاه نيز به دليل خودداری وی از به تن کردن لباس فرم زندان ممانعت به عمل آمد و اين سه زندانی بداخل بند بازگردانده شدند.

اين برخورد مسئولين در حالی اتفاق می‌افتد که پيش‌تر رئيس زندان رجايی شهر "مردانی" طبق دستوری اعلام کرده بود که زندانيان سياسی از پوشيدن لباس فرم زندان بدليل آلودگی و توهين آميزبودن آن معاف می‌باشند.

گفتنی است، کامران رحيميان از اساتيد دانشگاه آنلاين بهاييان به همراه همسر خود فاران حسامی ديگر استاد اين دانشگاه بازداشت و شعبه ۱۵دادگاه انقلاب به رياست قاضی صلواتی اين دو شهروند بهائی را به اتهامات مشابه "عضويت در جامعه بهائی" (ماده ۴۹۹) و "اجتماع و تبانی به قصد بر هم زدن امنيت ملی" (ماده ۶۱۰) به چهار سال حبس تعزيری محکوم کرد. هم اکنون کامران رحيميان در سالن ۱۲ زندان رجايی شهر کرج و فاران حسامی در بند زنان زندان اوين نگهداری می‌شوند.

همچنين محمد بنازاده اميرخيزی ۶۳ ساله و بازاری سر‌شناس نيز در ۹ آذرماه سال ۸۸ با يورش مامورين وزارت اطلاعات به محل کارش دستگير و به بند ۲۰۹ زندان اوين و سپس زندان رجايی شهر کرج منتقل شد.

گفتنی است، که خواهر اين زندانی سياسی، بنام کبری بنازاده اميرخيزی که حدود ۶۰ سال سن دارد و در بند نسوان زندان اوين نگهداری می‌شود، از ناحيه زانو، کمر و چشم ابراز ناراحتی می‌کند و مسئولين زندان از اقدامات درمانی شايسته تا کنون سرباز زده‌اند.

عادل نعيمی، شهروند بهائی ساکن تهران نيز در تيرماه سال ۹۱ به همراه اعضای خانواده و چند تن ديگر از شهروندان بهائی در تهران بازداشت شده بود و مدت زيادی در سلول‌های انفرادی بند ۲۰۹ زندان اوين بسر برده بود. وی در روز ۱۵ بهمن ماه سال جاری از بند عمومی ۳۵۰ زندان اوين به زندان رجايی شهر منتقل شده بود و هنوز بلاتکليف می‌باشد.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016