دوشنبه 10 تیر 1392   صفحه اول | درباره ما | گویا

گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


بخوانید!
پرخواننده ترین ها

قطع پخش شبکه‌های برون‌مرزی دولتی ايران از ماهواره‌های غربی

سرويس دهنده ارتباطات ماهواره‌ای اروپا (اينتل‌ست) از امروز پخش برنامه‌های شبکه‌های راديو و تلويزيونی شبکه برون مرزی دولتی ايران از جمله شبکه‌های پرس‌تی‌وی، هيسپان و چند شبکه ديگر را قطع کرده است. ايران اين اقدام را غير قانونی خوانده و گفته موضوع را از مراجع حقوقی بين الملی دنبال خواهد کرد.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


به گزارش بی بی سی، پخش برنامه های شبکه انگليسی زبان پرس‌تی‌وی از ماهواره‌های هاتبرد، يوتل‌ست و اينتل‌ست و پخش شبکه های اسپانيايی زبان هيسپان و شبکه عربی العالم هم از ماهواره يوتل‌ست متوقف شده است.

شبکه العالم در خبری فوری امروز صبح اعلام کرد که "شرکت‌های بين‌المللی ماهواره‌ای از جمله اينتل‌ست و يوتل‌ست زير فشار آمريکا پخش برنامه‌های شبکه‌های ايرانی را متوقف کرده‌اند."

بجز اين برنامه‎های چند شبکه ديگر از جمله شبکه آی‌فيلم (که فقط سريال‌های ايرانی پخش می‌کند) و شبکه کوثر هم از چند ماهواره قطع شده است.

به گفته شبکه پرس تی وی، ديروز سازمان بين المللی ارتباطات ماهواره ای (ITSO) از ماهواره اينتل‌ست و دولت آمريکا خواسته تا با ايران در اين زمينه مذاکره کنند.

پرس تی وی گزار ش می دهد شرکت ايتل ست حدود دو هفته پيش به صدا و سيمای ايران اطلاع داده بود که پخش شبکه‌های آن را بعلت تحريمهای آمريکا از امروز (دوشنبه دهم تير) متوقف می‌کند.

شبکه پرس تی وی اداره کنترل دارايی‌های خارجی آمريکا وابسته به وزارت خزانه‎داری آمريکا را عامل اصلی اين اقدام شرکتهای ماهواره‌ای دانسته است.

عزت الله ضرغامی رييس سازمان صدا و سيمای ايران توقف پخش شبکه های تلويزيونی اين سازمان از ماهواره‌های غربی را نشانه اثرگذاری اين شبکه‌ها دانسته و گفته است "امروز قطع شبکه‌های ايران از روی ماهواره‌های مطرح که به ۱۹ بار می‌رسد، نشان دهنده تاثيرگذاری اين شبکه‌هاست. آنها حتی تحمل شبکه آی‌فيلم را که فيلم و نمايش پخش می‌کند ندارند."

از ابتدای سال ۲۰۱۲ شبکه های تلويزيونی وابسته به صدا و سيمای ايران زير فشار دولتهای اروپايی و شرکتهای ماهواره‌ای غربی قرار گرفته‌اند و پخش برنامه های آنها در برخی کشورهای غربی مثل انگليس، فرانسه، آلمان و اسپانيا قطع شده است.

ماهواره يوتل‌ست اکتبر سال گذشته پخش ماهواره ای شبکه های راديو تلويزيونی جمهوری اسلامی ايران را از ماهواره هاتبرد قطع و دليل آن را تحريم های تازه اروپا عليه ايران اعلام کرد.

از زمان اعلام نتيجه انتخابات رياست جمهوری در خرداد ۸۸ شبکه های تلويزيونی مختلف مثل بی بی سی، صدای آمريکا، سی ان ان هدف پارازيت قرار گرفته‌اند که کارشناسان ارتباطات منبع آن را از داخل ايران می‌دانند.

اين اقدام با اعتراض شديد اين شبکه‌ها و اتحاديه اروپا همراه بوده است.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016