پنجشنبه 11 دی 1393   صفحه اول | درباره ما | گویا

گفت‌وگو نباشد، یا خشونت جای آن می‌آید یا فریبکاری، مصطفی ملکیان

مصطفی ملکیان
ما فقط با گفت‌وگو می‌توانیم از خشونت و فریبکاری رهایی پیدا کنیم. در جامعه هر مساله‌ای از سه راه رفع می‌شود، یکی گفت‌وگوست، یکی خشونت و دیگر فریبکاری. اگر در جامعه گفت‌وگو تعطیل شود دو رقیبی که جای آن را می‌گیرند، خشونت و فریبکاری هستند ... [ادامه مطلب]


پرخواننده ترین ها

دادستان کل ایران: رفع حصر موسوی و کروبی در دستور کار نیست

ابراهیم رئیسی، دادستان کل کشور، گفته است که آزادی میرحسین موسوی، مهدی کروبی و زهرا رهنورد از بازداشت خانگی در دستور کار نیست.



تبليغات خبرنامه گويا

[email protected] 


بی بی سی ـ آقای ابراهیم رئیسی، دادستان کل کشور، گفته است که "مسئولین عالی نظام اگر مصلحت بدانند، سران فتنه محاکمه خواهند شد" اما "اگر مصلحت نظام این باشد که این افراد فعلا در حصر باشند، ما نمی‌توانیم طور دیگری رفتار کنیم."

او همچنین گفته است: "تا الان به هیچ عنوان قرار بر این نیست که حصر سران فتنه شکسته بشود و در این مورد در شورای عالی امنیت ملی تصمیم‌گیری نشده و در دستور کار هم قرار ندارد."

'سران فتنه' لقبی است که در ادبیات رسمی جمهوری اسلامی به رهبران معترضان سال ۱۳۸۸ داده شده است.

در روزهای گذشته برخی چهره‌های سیاسی، از جمله علی مطهری، نماینده مجلس، این خواسته را مطرح کرده‌اند که شورای عالی امنیت ملی به وضعیت آقایان موسوی و کروبی و خانم رهنورد رسیدگی کرده و به بازداشت خانگی آنها پایان داده شود.

گفته می‌شود حبس خانگی آنها با حکم شورای عالی امنیت ملی صورت گرفته است. حسن روحانی، به عنوان رئیس‌جمهور رئیس شورای عالی امنیت ملی نیز هست و نیمی از اعضای این شورا نیز نزدیک به دولتند.

آزادی رهبران معترضان از وعده‌های انتخاباتی آقای روحانی بود.

اما ابراهیم رئیسی، دادستان کل کشور، می‌گوید بررسی تغییر وضعیت آنها در دستور کار شورای عالی امنیت ملی نیست.

صادق لاریجانی، رئیس قوه قضاییه و از اعضای شورای عالی امنیت ملی هم گفته است رهبران معترضان محاکمه نمی‌شوند "چون می‌خواهند حرف خود را بزنند."

دادستان کل کشور درباره رسیدگی احتمالی به این پرونده در دادگاه گفته است: "کیفرخواستی که در دادگاه باید صادر شود، احتیاج به بازجویی دارد و تا زمانی که این مسیر طی نشود، ما کیفرخواست محکمه‌ای نداریم اما اینکه یک کیفرخواستی برای افکار عمومی مطرح شود، بسیار خوب است."

او گفته: "در ادعانامه علیه این آقایان می‌توان امیدوار کردن دشمن، ایجاد تردید در دل مردم، اقدام علیه امنیت ملی و ایجاد شکاف اجتماعی را برشمرد."

میرحسین موسوی، مهدی کروبی، زهرا رهنورد و فاطمه کروبی به دنبال تظاهرات اعتراضی در ۲۵ بهمن ۱۳۸۹ تحت بازداشت خانگی قرار گرفتند. خانم کروبی مدتی بعد آزاد شد اما آقایان موسوی و کروبی و خانم رهنورد نزدیک به چهار سال است که در حصر به سر می‌برند.


ارسال به بالاترین | ارسال به فیس بوک | نسخه قابل چاپ | بازگشت به بالای صفحه | بازگشت به صفحه اول 
Copyright: gooya.com 2016